Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie no, że ktoś przy okazji tego remastera nie dorzucił jakiegoś fast travel pomiędzy biomami tylko zostawił te jebane windy to szok
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Bo tak się kiedyś grało przed epoką HD-ADHD, chodziłeś powoli, znałeś i czułeś każdy metr, doceniałeś zakamarki i widoczki. No a tak serio to przede wszystkim wykorzystywałeś nowe "klucze" by otwierać nowe miejsca czy znajdować nowe rzeczy.W sumie to ja też mam dziś ADHD i mnie to nudzi lol, ale też zabawne, że kiedyś backtracking był uważany za jeden z głównych elementów gatunku metroidowego, to było clue gry. Dziś zaś wszyscy jebią wszelkie jego objawy.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No jasne, kiedyś baba była uważana za główny element pługa, ale to było kiedyś. Backtracking można też zrobić z głową, a nie że żeby przejść z biomu 1 do biomu 5, to muszę po drodze zaliczyć wszystkie windy w biomie 2,3,4 i całą mapę. Tylko po to żeby zaraz zrobić to samo w drugą stronę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 godzin temu, jimmy napisał(a):No jasne, kiedyś baba była uważana za główny element pługa, ale to było kiedyś. Backtracking można też zrobić z głową, a nie że żeby przejść z biomu 1 do biomu 5, to muszę po drodze zaliczyć wszystkie windy w biomie 2,3,4 i całą mapę. Tylko po to żeby zaraz zrobić to samo w drugą stronę.No to będziesz zadowolony przy ogrywaniu 4 części.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Właśnie się zastanawiałem czy w 4 to samo mnie czeka. Będzie grane w takim razie