Opublikowano 14 lutego 20232 l dzisiaj wystartowało, jest promka do 1 kwietna z subskrypcja za pół ceny czyli 12.50 do momentu aż nie zrezygnujesz https://www.skyshowtime.com/pl
Opublikowano 14 lutego 20232 l Jakby ktoś chciał to mogę się podzielić. Można oglądać na 3 urządzeniach jednocześnie, także wychodzi po szalone 4zł miesięcznie.
Opublikowano 14 lutego 20232 l 2 godziny temu, KOMARZYSKO napisał: 2 godziny temu, Plugawy napisał: Jest to na konsolkach? Nie ma. To z czym oni do ludzi
Opublikowano 14 lutego 20232 l To w dobie tych vod, chyba nie ma sensu miec kablówkę. Nie pamietam kiedy ostatnio obejrzalem jakis pełnometrażowy film „z kablówki”.
Opublikowano 14 lutego 20232 l Ja to testuje na tv smart 65" i ta ich rozdzielczość... no tak średnio bym powiedział.
Opublikowano 15 lutego 20232 l Chyba full hd. Nie tykam w takiej jakości nawet za 4 zł. Szanujmy sie i swoje tv
Opublikowano 15 lutego 20232 l ja jestem chętny na cebulkę 22 godziny temu, Wooyek napisał: Jakby ktoś chciał to mogę się podzielić. Można oglądać na 3 urządzeniach jednocześnie, także wychodzi po szalone 4zł miesięcznie. yo
Opublikowano 15 lutego 20232 l Trochę lipa jak tylko w FHD, no ale za 12 zł to nie ma, co wybrzydzać, ogarnę sobie suba za jakiś czas, bo z tego co wiem to chyba promocja trwa do kwietnia.
Opublikowano 15 lutego 20232 l Jak ktoś już kupił to czy mógłby mi sprawdzić czy dwa ostatnie sezony Elementary są po polsku ? To ulubiony serial żony, a widzieliśmy tylko pierwsze cztery sezony, które były kiedyś na Netflix Edytowane 15 lutego 20232 l przez funditto
Opublikowano 15 lutego 20232 l 2 godziny temu, funditto napisał: Jak ktoś już kupił to czy mógłby mi sprawdzić czy dwa ostatnie sezony Elementary są po polsku ? To ulubiony serial żony, a widzieliśmy tylko pierwsze cztery sezony, które były kiedyś na Netflix Sezony 1-6 dostępne są z polskim lektorem/napisami.Sezonu 7 nie ma wcale.
Opublikowano 18 lutego 20232 l To jeden z lepszych seriali ostatnich lat chociaż ostatni sezon to już trochę zjadał własny ogon. Niestety Kevin go ubił bo chciał być na planie tylko 7 dni na sezon. Są już chyba za to dwa spinoffy.
Opublikowano 19 lutego 20232 l Ponoć Tulsa King jest zajebiście zrobiony, no i głównego bohatera gra Sly. Gangsterski serial.
Opublikowano 19 lutego 20232 l On 2/14/2023 at 11:24 AM, Wooyek said: Jakby ktoś chciał to mogę się podzielić. Można oglądać na 3 urządzeniach jednocześnie, także wychodzi po szalone 4zł miesięcznie. Jutro sprawdzę i jeśli mam swoje na TV to ja też chętny
Opublikowano 8 marca 20232 l Autor https://hdtvpolska.com/promocja-na-skyshowtime-regulamin-do-kiedy-ile-cena/