Skocz do zawartości

SkyShowtime

Featured Replies

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 22,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jestem po trzech odcinkach The Offer i to jest absolutne ZŁOTO! Bawię się znakomicie, chłonąc każdą scenę. Wszystko się tutaj zgadza... 

• Drugi sezon Tulsa King 15 września    

• Tulsa King ależ to jest złoto  tzn. inaczej nie jest to jakiś wybitny serial pokroju Soprano, ba nawet jako serial gangsterski (którym niby jest) powiedziałbym, że jest średnio słaby.   Ale

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to mogę się podzielić. Można oglądać na 3 urządzeniach jednocześnie, także wychodzi po szalone 4zł miesięcznie. 

Opublikowano
2 godziny temu, KOMARZYSKO napisał:
2 godziny temu, Plugawy napisał:
Jest to na konsolkach?

Nie ma.

To z czym oni do ludzi :jim:

Opublikowano

To w dobie tych vod, chyba nie ma sensu miec kablówkę. Nie pamietam kiedy ostatnio obejrzalem jakis pełnometrażowy film „z kablówki”. 

Opublikowano

Chyba full hd. Nie tykam w takiej jakości nawet za 4 zł. Szanujmy sie i swoje tv 

Opublikowano

ja jestem chętny na cebulkę

22 godziny temu, Wooyek napisał:

Jakby ktoś chciał to mogę się podzielić. Można oglądać na 3 urządzeniach jednocześnie, także wychodzi po szalone 4zł miesięcznie. 

yo

Opublikowano

Trochę lipa jak tylko w FHD, no ale za 12 zł to nie ma, co wybrzydzać, ogarnę sobie suba za jakiś czas, bo z tego co wiem to chyba promocja trwa do kwietnia. 

Opublikowano

Jak ktoś już kupił to czy mógłby mi sprawdzić czy dwa ostatnie sezony Elementary są po polsku ? To ulubiony serial żony, a widzieliśmy tylko pierwsze cztery sezony, które były kiedyś na Netflix 

Edytowane przez funditto

Opublikowano
2 godziny temu, funditto napisał:

Jak ktoś już kupił to czy mógłby mi sprawdzić czy dwa ostatnie sezony Elementary są po polsku ? To ulubiony serial żony, a widzieliśmy tylko pierwsze cztery sezony, które były kiedyś na Netflix 

Sezony 1-6 dostępne są z polskim lektorem/napisami.Sezonu 7 nie ma wcale. 

Opublikowano

To jeden z lepszych seriali ostatnich lat chociaż ostatni sezon to już trochę zjadał własny ogon.

Niestety Kevin go ubił bo chciał być na planie tylko 7 dni na sezon. 

Są już chyba za to dwa spinoffy.

Opublikowano

Ponoć Tulsa King jest zajebiście zrobiony, no i głównego bohatera gra Sly. Gangsterski serial.

Opublikowano
On 2/14/2023 at 11:24 AM, Wooyek said:

Jutro sprawdzę i jeśli mam swoje na TV to ja też chętny 

• 3 tygodnie później...