Opublikowano 8 kwietnia 20232 l No graficznie niezrozumiałe po co robić remake wyglądający gorzej niż oryginal ale wiadomo, że gierka dostarczy masę funu, a jak komuś nie podejdzie to odsprzeda z małą stratą. Magia nintendo i fizycznych nośników.
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l Autor Ja nigdy nie grałem, od czasów Gameboya wiem że to legenda ale ten design i oprawa tak mnie odrzuca że z jednej strony wiem że pudełko na switcha to inwestycja ale z drugiej mogę ograć oryginały na decku w lepszej oprawie
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l Teraz, Ukukuki napisał: To nie jest magia Nintendo tylko żydowska kieszeń nintendo Nie zgodzę się. Ostatnio Nintendo w porównaniu z mniejszymi graczami na rynku konsolowym bardzo dobrze wycenia swoje remaki - metroid prime za 150zł, a teraz dwie części advance wars za 230 zł.
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l Autor 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Ale nie przecenia swoich gier z upływem czasu. I rewelacja, ten fakt plus to że gierki dobrze działają day one i praktycznie każda od Nintendo ma jakieś gratisy, sprawia że to jedyna firma gdzie opłaca brać się gry na premierę
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l No niby tak ale co mi szkodzi kupić gierkę na konkurencyjne sprzęty po 2 latach za 70 zł?
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l Autor To znowu minus Nintendo. Kupujesz sprzęt pod koniec generacji a tam każdy ex w cenie jak w dniu premiery, a używki jakieś minus 30-40zl od tej ceny xdddd
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l No nie wiem bo część gier na premierę kosztowała 189 zł. przykładowo Mario Kart 8. A teraz 229 zł
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l Autor Przed długi czas premierowki na switcha to było 199pln, a graczdari tutaj parę premier puszczał po chyba 160-170zl jak dobrze pamiętam.
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l 51 minut temu, Daffy napisał: Przed długi czas premierowki na switcha to było 199pln, a graczdari tutaj parę premier puszczał po chyba 160-170zl jak dobrze pamiętam. kosztowaly 35 eur po kursie 4.28-4.33. Teraz 36 po kursie ~4.7. + Vat.
Opublikowano 9 kwietnia 20232 l 1000h w AV i 500h w TOTK, od 21 kwietnia do końca roku będę miał w co grać
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Najżałośniejsze że jak już dali tragiczny design to chociaż mogli jakos go dopracować, te postacie to przypominają mi max. ff7 na psxa. Ależ oryginał jest piękny <3
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Autor Mnie ten design tak odrzuca że przez niego przejdę oryginały, a nie ten remake. Jak już ktoś wspominał, mogli chociaż dać stary tryb graficzny do gierki jak np w monkey island2 czy dq11 to wtedy brałbym bez zająknięcia. Ciekawe jak recenzenci się do tego odnoszą, bo to aż wstyd taki demake z komórki wypuszczać obok remake'ów dead space, Re4 czy Metroid Prime. W każdym bądź razie mam nadzieję że seria nie zdechnie i za parę lat zrobią kontynuację wyglądającą tak jak powinna.
Opublikowano 16 kwietnia 20232 l Będę grał jak pojebany, w sumie wyjebane w ten design, w ITB też wszystko jest proste i dzieje się na szachownicy, a jednak nie mogłem się oderwać, to tylko turówka.
Opublikowano 16 kwietnia 20232 l A może będzie jak z Link Awekening? Mnie wtedy to odrzuciło co zobaczyłem a wyszło na żywo pięknie. Wiem, że tu musiałby być cud, ale cóż, może?
Opublikowano 16 kwietnia 20232 l Przecież Zelda to jedna z ładniejszych estetycznie gier na Switcha, a ten potwór wygląda jak na komórki sprzed 10 lat. Zdrowywariat, dziękujemy za wspieranie takich gier, zdrowy wariat zdrowy rynek Edytowane 16 kwietnia 20232 l przez Rtooj