Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze pewnie obniżą, przecież cały Deluxe był już ostatnio w eShopie za poniżej 60 zł, a zestaw dodatków jest na przecenach za 38, ale myślę, że niedługo będzie promka na jakoś 25.

Chyba wszystko w tych DLC dochodzi do podstawowej gry, więc po prostu staje się jej częścią, tylko dodaje (chociaż bardziej wyjątkowe pomysły są zarezerwowane dla nowej lokacji, to nie tak, że DLC jakoś zmienia podstawy gry, ot, dodaje kontent). Wydaje mi się, że największy sens ma zacząć całę grę jeszcze raz z dodatkami, raczej niż przejść całość i wtedy przejść do lokacji DLC - pójdą one wtedy raczej łatwo i szybko.

Na pewno nowi gracze powinni mocno rozważyć zakup od razu deluxe. Fani gry też ucieszą się z zakupu, bo to ten sam poziom, co podstawka.

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przeszedłem, zajęło mi to 10h. Ogólnie sam pomysł jest bardzo fajny - łowienie rybek, rozmowy z postaciami, szukanie jakoś skarbów, reliktów, ale ogólnie potencjał jest mocno niewykorzystany. Po pierw

• Główne skojarzenie to oczywiście gry Failbetter. Pływamy sobie powoli stateczkiem i wszystko jest ciężkie, wiecznie walczymy z ograniczoną ilością miejsca i musimy co chwila zjeżdżać by sprzedawać ryb

• Dredge wraca do sklepów w normalnej cenie. Wziąłem w euro za 119, zobaczymy czy nie anulują 

Opublikowano
2 godziny temu, Dud.ek napisał(a):

Jak oceniacie dodatki? Warto wydać 60 dyszek, statek przechodzi z podstawki?

To jest tak że normalnie te dlc są spójne z podstawką, wszystko przechodzi i dostajesz po prostu nowe regiony do eksplorowania na mapie.

Ja uważam że 60zł to całkiem uczciwa cena ale mi się podstawka bardzo podobała że zrobiłem wszystkie osiągnięcia (w dlc też) więc płacenie pełnej ceny za oba dlc mnie nie bolało.

Jak ktoś chce tylko sobie pograć fabułkę to polowałbym jak będzie za 3 dyszki.