Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Coś czuję, że to będzie moja ulubiona premiera tego roku. Wygląda obłędnie!Zapowiada się całkiem wymagająco. Szefowie biją mocno i agresywnie, więc pewnie masa graczy się od niej odbije. No chyba że da się zmienić poziom trudności? Te klony z 14:31 też pewnie będą nadużywane.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przepiękna młócka.Od samego początku pachniało czymś wybitnym i wydaje się że tak naprawdę jest
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak widzę ten system walki to już mam przed oczami setkę kombinacji typu ▢ ▢ △ ✕ ▢ gdzie 90% z nich i tak nie spamiętam.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Szkoda, że bez demka, ciekawy jest ten ostatni poziom trudności, gdzie mamy 66 żyć i jest potem permanentna śmierć, kurde ja na tę grę czekam najbardziej w tym roku