Opublikowano środa o 08:192 dni Na playasia jest wersja pudełkowa ale jak po state of play nic nie zapowiedzą w tej kwestii to raczej pudła nie będzie.
Opublikowano środa o 11:072 dni case Wukonga że się czekało na pudełko 5 miesięcy, ale skoro jest play-asia to może @Kierownik Chad coś wykmini 🤔
Opublikowano środa o 11:352 dni Na Steam można już kupować, jest drogo. Pre-purchase Phantom Blade Zero on SteamS-GAME presents Phantom Blade Zero, a fusion of classic Wuxia storytelling and exhilarating action powered by Unreal Engine 5. You play as Soul, a warrior with only sixty-six days left to live. Fend o
Opublikowano środa o 11:442 dni 36 minut temu, nero2082 napisał(a):case Wukonga że się czekało na pudełko 5 miesięcy, ale skoro jest play-asia to może @Kierownik Chad coś wykmini 🤔Jesli tak będzie, ale nie wydaje mi sie, to oczywisice ściągnę.
Opublikowano środa o 19:271 dzień będzie fizyk na rynek chiński, ten sam wydawca co Wuchang, to kolekcjonerka może być zacna, EU/US niewiadoma ImgBBbillede hosted at ImgBBObraz billede hostowany na ImgBB
Opublikowano wczoraj o 07:18 1 dzień Podoba się to dla mnie!Co Wy macie z tym językiem PL? Ja biorę na premierę, powinno być lepiej niż z Beast of Reincarnation.
Opublikowano wczoraj o 07:23 1 dzień Mamy też najwyższą cenę na świecie na steamie, prześcignęliśmy Szwajcarię, jesteśmy najbogatsi, duma mnie rozpiera
Opublikowano wczoraj o 07:28 1 dzień Ano po to jakby miało wyskoczyć coś podobnego do:"The Dark is a fickle mistress, Guildenstern. She demands total sycophancy, yet metes out her rewards with capricious cruelty."to żebym wiedział o czym oni tam pierdolą.Szkoda, że Sony nie jest wydawcą, bo wtedy napisy by były.5 minut temu, Rotevil napisał(a):Mamy też najwyższą cenę na świecie na steamie, prześcignęliśmy Szwajcarię, jesteśmy najbogatsi, duma mnie rozpiera W końcu 6 gospodarka Unii Europejskiej. Dzięki Tusk.
Opublikowano wczoraj o 07:40 1 dzień 16 minut temu, Rotevil napisał(a):Mamy też najwyższą cenę na świecie na steamie, prześcignęliśmy Szwajcarię, jesteśmy najbogatsi, duma mnie rozpiera Ale za to na PSN nie jest drożej, jest tak samo drogo 299 piękny kawalerze :D.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 15 minut temu, messer33 napisał(a):To łatwiej o pudełko, niż o twarde narkotyki z Bangladeszu sprowadzone przez żołądek uchodźcy, przed końcem roku, co za czasy xD.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie no, na pewno w sklepie Sonki będzie fajna cenka, prawda? PRAWDA?Tak, tak, prawda. Chcesz zagrać u Sonego, to płacisz 300 zł, z kolei na Steamie bez problemu można wyjąć kluczyk za 160 zł xDD najlepsza i najbardziej przyjazna cyfrowo platforma w branży, jest wszystko git, dobrze robią, wszystko jest w porządku. Pozdrawiam konsolowych digitalowców Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Xabi
Opublikowano 11 minut temu11 min Dobry przekaz leci.300 to i tak nie ma tragedii .Jak komuś bardzo zależy i wie jak zakombinować to kupi 3 x100 za 270 i cyk z kolegą na jego konto na pół. Te 140 zl jest do przełknięcia dla mnie ale TYLKO jeśli gra okaże sie mesjaszem gejmingu jak kiedyś bloodnorne.W innym wypadku na spokojnie można poczekać na płytkę lub ewentualne promki.No ale z tymi promkami u sony to wiadomo jak jest.Jak przecenia za pół roku z 300 na 250 to bedzie wszystko, chyba że gra okaże sie flopem to moment cena spadnie.