Opublikowano 15 grudnia 202515 gru Na tym trailerze z Game Awards wyglądało bardzo dobrze więc na pewno dodaję do wishlisty. Wleci kiedyś na promce.
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi W sumie to łyknie się przed gta nawet. Ale tam muszą cranchowac teraz chinczyki, bo widać napracowanko w systemie walki ale i wizualizacji ich Resident, phantom blade 0, gta VI.Krwa co za rok !
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Już dawno nie śledzę nowych tytułów, ale natknąłem się na gameplay na yt tej gry przed chwilą. Wygląda masakrycznie dobrze, raczej kupię na premierę
Opublikowano 2 czerwca2 cze Ten Phantom Blade to rzeczywiście zaprezentowany dzisiaj jak growa odsłona Diuny. Nie wiem, czego się po tej pozycji spodziewać.
Opublikowano 3 czerwca3 cze Ja już nawet nic nie oglądam, kiełbasa w łapie non stop w oczekiwaniu na premierę.
Opublikowano 3 czerwca3 cze Dopiero po poście @easye się dowiedziałem, że ta gra wychodzi też na PC - myślałem, że to ex na PS5. Zmiana daty premiery to chyba efekt wczorajszego SoP i wysypu gier na wrzesień
Opublikowano 6 sierpnia6 sie W nocy z wtorku na środę 11/12.08 nowy 11 minutowy zwiastun i start preorderów.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie 20 minut nowego gameplayu na State of Play o 4 rano 18.08https://blog.playstation.com/2026/08/11/watch-the-phantom-blade-zero-gameplay-deep-dive-state-of-play-on-august-17-pre-orders-live-today/
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Stawiam na 88+ na meta i całkiem dobrą sprzedaż, wzorowo wcisnęli się z oknem premiery pomiędzy inne gry, a GTA. To może być najwybitniejszy Chińczyk dotychczas, którym w moim osobistym rankingu jest teraz dosyć nieoryginalnie Black Myth: Wukong.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Czy mi się zdawało, że miała być Polska wersja a teraz wycofali? Szkoda trochę
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Chujnia niezła z tym językiemMoże będzie jak z wukongiem, że pudełka później dopiero
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Podobno demko po SoPie, przy pre-orderze się wysprzęglili i dodali zakładke z demem, ale usunęli.