Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Anbernic - retro konsola

Featured Replies

Opublikowano

Witam jest jakaś różnica między tym Amber a garlic? Te same gry grać można to po co to instalować? Tak szczerze 

Edytowane przez Loperop

• Odpowiedzi 717
  • Wyświetleń 137,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Player 1976
    Player 1976

Widzę, że nie ma co liczyć na pomoc na tym forum. Pozdrawiam serdecznie wszystkich gimbusów, którzy myślą, że są retro.

• Krzysztof93
    Krzysztof93

Zakup tego Anbernica za 200 PLN to po prostu deal żyćka w cenie praktycznie żadnej taki milutki gemboj. Przetestowałem konsolkę tak jak należy i zabrałem ją na 10 dni wakacji i sprawdziła się znakomi

• To się naucz czytać Bo po co temat stricte dla Anbernic RG35XX skoro piszemy o innych?  Po to jest opcja raportowania aby ktoś na to zwracał uwagę ?! Wyluzowałem i się dostosowałem, mas

Opublikowano

Ok pytanie jest tam opcja szukaj ? Żeby dane gry znaleźć bo nie widzę ?

Opublikowano
  • Autor

Nie widzisz na filmiku czy nie widzisz w sofcie? 

FAQ

Edytowane przez Assassins_78

Opublikowano
5 godzin temu, Assassins_78 napisał:

Nie widzisz na filmiku czy nie widzisz w sofcie? 

FAQ

Mi chodziło o garlicos bo mam wszystko zrobione. Ale w konsoli mi chodzi czy jest opcja szukaj żeby grę znaleźć?

Opublikowano

Robię jak tutaj:

Mam problem z przydzieleniem tej karty i wyskakuje mi takie coś:

garlc.jpg

Opublikowano

Usunąłem dwa wpisy w rejestrze jak podaje redit, ale po restarcie znowu się pojawiają. 

Opublikowano

I/O - wygląda na zyebaną kartę lub czytnik, ew aplikacja nie odpalona jako admin.

Opublikowano

Jak w garliku wyłączyć wibracje konsoli? Gram teraz w Drill Dozer GBA i te wibracje są mi wybitnie nie na rękę. 

Opublikowano
44 minutes ago, friedrich said:

Jak w garliku wyłączyć wibracje konsoli? Gram teraz w Drill Dozer GBA i te wibracje są mi wybitnie nie na rękę. 

Dla GBA wejdź w ustawienia mając odpaloną grę -> Core Options -> Input & Auxiliary Devices -> wyłącz Rumble. Dla PSX trzeba wejść w ustawienia i zmienić typ pada z DualShock na inny.

Opublikowano

Mialem te opcje wyłączoną. I wibrowalo. Włączyłem-wibruje. Wyłączyłem-wibruje. Zrobiłem restart-nadal wibruje... 

Opublikowano
  • Autor
Cytat

In game press Menu + x. Then go to core options/input/Rumble Effects and turn it off. If you want to keep that setting for all PS games, go back to quick menu/overrides then Save Content Directory overrides or Core

Sprawdź czy Ci zadziała.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co wynika z tych lepszych bebechów skoro platformy do emulacji te same?

Mam od maja rg35xx i nie widzę najmniejszej potrzeby upgradu

Opublikowano

Hype opadł, do tej pory wszystkie gry działają super. Skoro ekran i gabaryty te same, to dla mnie zmiana sprzętu nie ma sensu.

Opublikowano

Jedyny plus to WiFi i Bluetooth, być może będzie można grać na dwóch na takim ekraniku.

Opublikowano
  • Autor

Progres jedyny to bateria. wifi i bt. Niby SoC lepszy i więcej RAMu, ale po co skoro nie dodali analoga aby emulowac inne konsole. Moim zdaniem konsolka zrobiona na siłe.

Edytowane przez Assassins_78

Opublikowano

Może po podłączeniu padów da radę pograć w coś z PSP lub ps2 

Screenshot_20231126-124302_1.jpg.3752195171179c634b5c93525c422692.jpg

Opublikowano
  • Autor
44 minuty temu, Silver napisał:

Może po podłączeniu padów da radę pograć w coś z PSP lub ps2 

Screenshot_20231126-124302_1.jpg.3752195171179c634b5c93525c422692.jpg

Przecież tu chodzi o wspólną grę na jednym ekranie, dałeś foto z 4 playerami i opis też o tym mówi. Mowa o emulacji innych konsol niżeli te zktóre są w pierwowzorze, raczej zapomnij. SoC jest w dalczym ciagu za biedny. PSP z wielkimi pasami góra i dół przy tych proporcjach ekranu, nie raczej fopa.

Opublikowano

Lepszy krzyżak i triggery, no mógłbym wymienić, starego pewnie bym sprzedał z małą stratą. Tylko jak mam znowu wszystko wygrywać, bo przełożenie karty chyba nie wchodzi w gre?
:gayos:

Opublikowano
16 hours ago, Shen said:

Lepszy krzyżak i triggery, no mógłbym wymienić, starego pewnie bym sprzedał z małą stratą. Tylko jak mam znowu wszystko wygrywać, bo przełożenie karty chyba nie wchodzi w gre?
:gayos:

Wersja Plus będzie korzystać z Garlic OS 2.0 - GarlicOS 2.0 (Public Alpha) | Patreon