Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption & Undead Nightmare

Featured Replies

• Odpowiedzi 345
  • Wyświetleń 46,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pupcio Ty już widzę polemizujesz sam ze sobą. Tabletki się skończyły?

• Mam wrażenie, że najlepiej było by na całym Wielkim Świecie, jak by każdy zaglądał tylko do własnego portfela.   "Płacą z chuyem w dvpie", ale przy okazji zajebiście się bawią i śmieją z tego, że

• Cała magia rdrka uleciała  czekamy na mody ze shrekiem i inne bezczeszczenie gry życia

Opublikowano
47 minut temu, Bzduras napisał(a):

O kurde, jednak devilbot się pomylił? ( Niemożliwe żebym miał kupione normalnie w polskim sklepiku już lata temu... nie, to nie może być prawda. I oczywiście klap dżims podłapuje od razu, bo jakżeby inaczej.

obraz.png

Może jeszcze raz, głośno i wyraźnie, żeby wybrzmiało: po chuj wrzucaliby na oficjalną stronę dokładne instrukcje jak zrobić darmowy upgrejd skoro nie ma darmowego upgrejdu? Ktoś tam nawalił, może w Rockstar, może w MS. https://support.rockstargames.com/articles/4N3KZjflZeI02AKQjVKdGQ/how-to-upgrade-my-copy-of-red-dead-redemption-from-xbox-one-to-xbox-series-x

Problemem może być to że nie ma wersji RDR’a na Xboxa One (nie jest nią kopia gry z Xboxa 360). Wychodzi na to że teraz ta wersja co wyszła jest na Xboxa One i kupując ją dostajesz ten „darmowy” upgrade do Seriesów.

Tak jak teraz posiadacze wersji na PS4 dostali upgrade do wersji na PS5.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a):

Wychodzi na to że teraz ta wersja co wyszła jest na Xboxa One i kupując ją dostajesz ten „darmowy” upgrade do Seriesów

Mylisz się Mysza. Jest bundelek nowego RDR i tego z 360. Jeśli wejdziesz sobie na stronę nowego wydania to widnieje tam informacja, że gra jest grywalna tylko na X/S - nie obsługuje Smart Delivery i nie zainstalujesz jej na XO. Z tego też powodu w bundelku masz dodatkowo wersję 360 właśnie i to ona jest opisana jako "kompatybilna z Xbox One". Po prostu ktoś zjebał i teraz albo to odkręcą albo nie.

Opublikowano
55 minut temu, Bzduras napisał(a):

po chuj wrzucaliby na oficjalną stronę dokładne instrukcje jak zrobić darmowy upgrejd skoro nie ma darmowego upgrejdu?

Jak byk jest napisane w linku który wysłałeś że to upgrade z Xbox one na series.

A sory cos nizej jest o Backwards Compatible wiec to z 360tki

Screenshot_2025-12-02-10-48-09-076_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez Plackus

Opublikowano

Tylko zrozum, że nie istnieje żadna "wersja Xbox One" ) Gdy RDR wychodziło na PS4 i Switcha Rockstar samo stwierdziło, że na Xbox One nie wydają bo przecież ta gra już tam jest i nie ma sensu tego robić. Ta "wersja Xbox One" o której ciągle trąbi internet to po prostu oryginał we wstece, nawet masz napisane na tym skrinie co go wkleiłeś "digital backward compatible version of RDR".

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Tylko zrozum, że nie istnieje żadna "wersja Xbox One" ) Gdy RDR wychodziło na PS4 i Switcha Rockstar samo stwierdziło, że na Xbox One nie wydają bo przecież ta gra już tam jest i nie ma sensu tego robić. Ta "wersja Xbox One" o której ciągle trąbi internet to po prostu oryginał we wstece, nawet masz napisane na tym skrinie co go wkleiłeś "digital backward compatible version of RDR".

No teraz już łape całokształt :D czyli czekac az naprawią ;)

Opublikowano

Wszystko jasne, za darmoszkę dostają tylko ci, którzy kupili sobie bundelka RDR 1+2 w 2023.

Oof_Size_Large.jpg

Jak się ma xboxa w domu to trzeba mieć też twardą dupę kekw

Opublikowano

Przykra sprawa że was tak załatwili

Opublikowano

Dlatego warto mieć w domu potężnego Switcha 2, który po prostu zaciągnął paczyk i siemanko gigabeta

Opublikowano

A to akurat zajebisty program jest lapka Ale Rockstar zrobił analny raid zielonym z rana że aż mnie trochę zapiekło w anusie

Opublikowano

@Rozi , pograłeś coś więcej na NS2? Faktycznie śmiga i wygląda cacy? Wstyd się przyznać ale nigdy nie ograłem podstawki (Undead tak), więc to chyba całkiem dobra okazja by nadrobić (pod kołderką właśnie).

Edytowane przez Amer

Opublikowano

Full HD, betonowe 60 klatek, HDR, nie można sobie tego lepiej wyobrazić.

Ale przejść UN bez podstawki, to ciekawa sprawa.

Opublikowano

Na Nintendo bardzo miło się prezentuje na tv i przenośnie, będzie się wspaniale robiło replay za rok headbanger

20251202130935-01KBFFDKFK58GF4926GDE8KAT8.jpg

20251202130934-01KBFFE2DC49V534B85D1H8NMZ.jpg

20251202130932-01KBFFEP61SNFYZKYWADM2BZZC.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, wojtas011 napisał(a):

edycji z xboxa 360 też już się nie da kupić cyfrowo image.png

Mam kupiona wersję ze sklepu z dodatkiem. Okazuje się że gry nie mam w bibliotece. Nie ma jak jej teraz pobrac

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał(a):

Xbox Play Anywhere!

Nie ma PA. Myślisz że cockstar, który specjalnie wydaje gry najpierw na konsoli z pominięciem PC chce, żebyś płacił tylko raz za tę samą gierkę? Dobrze że się nie nadziałem bo wczoraj chciałem kupować wersję z 360. Chyba zdecyduję się w takim razie na wersję ze steam na jakiejś promce. Dobrze, że pominęli osiągnięcia z multi bo drugi raz nie chciało by mi się tego wszystkiego wbijać, acziki z dlc były ciężkie. Jak skończę 2 to chętnie wrócę do mojej gry życia, ponad 10 lat minęło od kiedy ostatni raz w to grałem.

Opublikowano
2 minuty temu, Chewie napisał(a):

Dobrze, że pominęli osiągnięcia z multi

Lepiej, pominęli całe multi bo go w tej wersji nie ma.

Opublikowano

Wiem źle się wyraziłem. Dlatego tak stara gra, jeszcze wybrakowana powinna kosztować maks 50 zł. Niestety te wszystkie remastery się dobrze sprzedają bo ludzie tęsknią za dobrymi grami.

Edytowane przez Chewie

Opublikowano
31 minut temu, Chewie napisał(a):

Wiem źle się wyraziłem. Dlatego tak stara gra, jeszcze wybrakowana powinna kosztować maks 50 zł. Niestety te wszystkie remastery się dobrze sprzedają bo ludzie tęsknią za dobrymi grami.

Dopóki gracze dalej będą płacić rockstarowi i taketwo za ich gówniane remastery i walutę online to w GTA 6 pogramy w 2028 (do 2045).