August 7, 20232 yr jeden zbiorczy temat żeby nie było burdelu sprzed dwóch generacji będzie trawa na sonce w końcu
August 7, 20232 yr Author 5 minut temu, Daffy napisał: Przecież to nawet nie remaster wiec śmiało można pisać w starym temacie xddd nie, bo są dwa stare tematy osobny dla PS3 i X360 i jest burdel
August 7, 20232 yr Będzie na Switcha więc do rozważenia. Uwielbiam pierwszego RDR, a Undead Nightmare to perełka. Więc raczej się skuszę jak nie zwalą portu
August 7, 20232 yr Author 50$ za leniwy port 13 letniej gry XD Serio EA przy nich to wspaniały wydawca
August 7, 20232 yr No to może dadzą na następnej generacji za 60$? XD Wiadomo czy to ma działać w 60 chociaż czy jak darmowy remaster na xboxie?
August 7, 20232 yr @Rockstar O patchu do RDR2 można zapomnieć, już nie wspomnę o remake'u GTA IV. Kurva co ja mówię, chociażby o remasterze. Edited August 7, 20232 yr by A_Bogush
August 7, 20232 yr RIP remaster GTA IV Ciekawa ile sobie krzykną za to. Pewnie tyle co za kolekcje gta III. Ale tam chociaż A.I. coś zrobiło xdd Edit. 50$ xdddd Sufit, niee.... yebany spadochroniarz im spadl na łeb w okularach słonecznych xdddd Edited August 7, 20232 yr by oFi
August 7, 20232 yr A na xboxa patch do 4k za darmo i nadal plytke mozna wrzucic do series lub kupic na promce za 40zl xd
August 7, 20232 yr Pececiarze ponoć podjarani portem na switcha bo oznacza to że rdr wreszcie zawita na pc pod postacią yuzu i ryujinx
August 7, 20232 yr No z ceną mocno poniosło , jak czytałem news-a to przed oczami miałem po prostu wrzucenie gry na PSN bez wersji pudełkowej za jakieś max 20e . Chętniej przytulibym update rdr2 do ps5 .
August 7, 20232 yr Słabo trochę, bo jednak człowiek liczył na ten remaster... Jeszcze bardziej dziwią mnie dwie rzeczy: cena i brak wersji na PC.