Opublikowano poniedziałek o 08:474 dni W 2 niby zajmuje 200-300h. Jak na gre zycia nie jest to problem, kiedys wpadnie. W jedynce tez wbilem z przyjemnoscia ale wtedy czlowiek nie mial obowiazkow i katowal gierke caly dzien.
Opublikowano poniedziałek o 09:004 dni 11 godzin temu, Pupcio napisał(a):Same wyzwania nie są tak zabawne do robienia jak w jedynce (szczególnie hazardzisty) no i niektóre są dość czasochłonne.Moje ulubione wyzwania to byly hazardowe ;) sporo czasu na to poswiecilem, ale lubie grac w karty wiec to byla czysta przyjemnoscChyba najtrudniej bylo z oczkiem? Nie pamietam. Domino ftwWyzwania, calosciowo uznaje za zajebiste. Bdb powod by trwac w tym swiecie, najlepiej jest skupic sie na nich od poczatku gry i wykonywac „na raty” bo jesli przyjdzie wyrabiac je tasmowo, to czlowieka rzemieslnika cholera wezmie zapewneWbilem tym samym 100% w rdrii, zostaly mi bliskie spotkania z niedzwiedziem i juz mialem rozpisywac droge do zdobycia platynowej odznaki ale wlaczylem tryb wieloosobowy celem sprawdzenianastepniewyrzygalem sie i dalem se spokojA nie jeszcze te medale za misje fabularne. To nie mam tez. Zajebiscie. Jest powod by w tym roku ograc ponownie Edytowane poniedziałek o 09:024 dni przez Ken Adams
Opublikowano poniedziałek o 09:094 dni Pamiętam tylko że jedno hazardowe było mocno losowe i jak ktoś miał pecha to mógł kiblować z nim wiele godzin, u mnie gra wyczuła fana więc dość szybko to zrobiłem.Ja mam w tej grze tyle godzin, że pewnie z 5 razy można by wbić platyne xD z najgorszych rzeczy to dla mnie zdecydowanie złote medale, nie cierpie tego gówna w grach i przez to nie wbiłem calaka w gta 5, później misje dla chłopa z saint denis w zbieranie składników do kapelusza, ta czapla która nie chciała mi się zrespić na bagnach śni mi sie do dziś no i na koniec to multi gdzie siedziałem na dachu i farmiłem lvl kilka godzin xD teraz to ostatnie to nie problem bo dodali sporo zawartości więc lvle lecą i nawet człowiek sie przy tym dobrze bawi
Opublikowano poniedziałek o 09:234 dni Ja gralem za pierwszym razem w rdrii kilka miesiecy. Piekny czas. Pamietam tez wlasnie zbieranie kwiatkow z drzew, dla tego wariata. W kosc dalo mi najbardziej wyzwanie, ze trzeba wszystkie krzewy zebrac od nowa, to byl koszmar. Ale reszta jakos naturalnie wpadala. Jak sie kocha ten tytul. Bo nie wyobrazam sobie, zeby ktos to ogarnal „na sile” byle zrobicNajbardziej mnie wk*rwila ta baba, ktorej wysylalo sie zwierzece trofea a ona se wystawe zrobila. Spalilem jej chate na koniec,Zachcialo sie zagrac az
Opublikowano poniedziałek o 09:354 dni Ciekawe, czy dożyjemy 60fps na konsolach, zacząłem niedawno II ponownie po latach na PC i jednak 60+ klatek na dopasionych detalach potrafi do dziś robić fenomenalne wrażenie.
Opublikowano poniedziałek o 10:314 dni Przy następnej zapowiedzi obsuwy gta 6 pacz do rdr2 to pewnik!
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 11.01.2026 o 23:18, Colin napisał(a):jak grałem to wtopiłem z jedną gówno misją. okazało się że po przekroczeniu jakiegoś punktu, czy zrobieniu czegoś tam, stała się nieosiągalna i papa 100%.konkretnie na tym udupiłem: https://www.ign.com/wikis/red-dead-redemption-2/Good,_Honest,_Snake_Oilogólnie w grze jest mnóstwo rzeczy które można pominąć, niektóre niestety dość istotne. na reddicie ktoś zrobił fajną rozpiskę. jeśli celujesz w 100% (ty masochisto) to poczytaj i dobrze zaplanuj rozdziały żeby gdzieś nie dać ciała.O jasny chuj, ja skończyłem gierkę na 86% parę lat temu, myślałem że sobie w tym roku przed wyjściem GTA 6 wbije na spokojnie te 100% a tu się okazuje że tyle rzeczy jest missable że na bank coś przeoczyłem.Teraz sobie robię drugie przejście na PC ale pierdolę takie granie z checklistą.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ominiesz jakieś węże czy papugi na wyspie w V rozdziale, które się spawnuja w dwóch miejscach i 100% nara. A jak czubek szukałem tych węży, hehe, mając nadzieję, że 100% uda się zrobić. Chciałem chociaż wszystkie zwierzęta zbadać — niemal się udało — a na końcu się okazało, że trzeba wyzwania Łowcy ukończyć, by na mapie pojawiła legendarna pantera. Wtedy mi ręce opadły Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ale to jest potwierdzone info że trzeba te rzeczy do 100% przy zwierzątkach z wyspy jestem niemal pewny że się nie wliczają a przy tej reszcie to jakoś nie chce mi się wierzyć że udało mi się wszystko zebrać bez przypału samemu