Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tormented Souls II

Featured Replies

• Odpowiedzi 253
  • Wyświetleń 16,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem. 19 godzin, rank C Przecudowna gra, zdecydowanie największe zaskoczenie roku obok Clair Obscur. Zaczynając spodziewałem się max poziomu pierwszej części, a dostałem najlepszego przedstawi

• Gra ukonczona. Wedlug licznika gry zajelo mi to 18 godzin i 27 minut. Niemniej, w pewnym momencie zaladowalem wczesniejszy stan gry przed wejsciem na cmentarz by oszczedzic amunicje na walke z bossem.

• Gram ponownie i juz po 1.5h wyszedlem z klasztoru. Teraz to szybko pojdzie. Zbieram wszystkie dokumenty i ponownie delektuje sie gierka. Potem zagram na hardzie i wystarczy. Jedyneczka czeka na powrot

Opublikowano
Godzinę temu, MEVEK napisał(a):

Sprawdzę czy mi wskoczy dzban za ukończenie story

Daj tu znać czy naprawione to też wskoczę na chwilę ubić final bossa.

Opublikowano
Godzinę temu, messer33 napisał(a):

Daj tu znać czy naprawione to też wskoczę na chwilę ubić final bossa.

Po uruchomieniu gry z losowego zapisu z automatu wypadł mi dzban za ubicie 120 maszkar. Mocno mnie to ucieszylo lecz na darmo. Niestety za (ponowne) ukonczenie gry na poziomie srednim nic mi nie wpadlo. Ani za ending ani za zwykle ukonczenie gry. Byc moze musze sprobowac zagrac od poczatku do konca i w tedy cos sie zmieni. Podobnie ze swinka za ktora rowniez brakuje pucharka dunno

Opublikowano
W dniu 12.02.2026 o 15:32, smoo napisał(a):

Nowy patch dodaje ng+, nowa zagadke odblokowujaca nowa bron, nowy secret good ending, nowy stroj i jakies fixy.

https://pqube.co.uk/news/new-game-plus-update-out-now-for-tormented-souls-2/

Unlocked immediately after completing the game for the first time, ‘New Game Plus’ ratchets up the tension by increasing both the enemy count and adding even more jumpscares! Fortunately for Caroline, this mode also introduces two new weapons. The ‘Electric Lance’ is an experimental device that delivers a lethal shock at close-range, while the highly volatile ‘Flamethrower’ sets Caroline’s enemies ablaze in spectacular fashion!

Brzmi naprawde niezle. Trzeba bedzie wrocic.