Opublikowano 12 lutego12 lut Nowy patch dodaje ng+, nowa zagadke odblokowujaca nowa bron, nowy secret good ending, nowy stroj i jakies fixy.https://pqube.co.uk/news/new-game-plus-update-out-now-for-tormented-souls-2/
Opublikowano 12 lutego12 lut Godzinę temu, MEVEK napisał(a):Sprawdzę czy mi wskoczy dzban za ukończenie storyDaj tu znać czy naprawione to też wskoczę na chwilę ubić final bossa.
Opublikowano 12 lutego12 lut Godzinę temu, messer33 napisał(a):Daj tu znać czy naprawione to też wskoczę na chwilę ubić final bossa.Po uruchomieniu gry z losowego zapisu z automatu wypadł mi dzban za ubicie 120 maszkar. Mocno mnie to ucieszylo lecz na darmo. Niestety za (ponowne) ukonczenie gry na poziomie srednim nic mi nie wpadlo. Ani za ending ani za zwykle ukonczenie gry. Byc moze musze sprobowac zagrac od poczatku do konca i w tedy cos sie zmieni. Podobnie ze swinka za ktora rowniez brakuje pucharka
Opublikowano 14 lutego14 lut W dniu 12.02.2026 o 15:32, smoo napisał(a):Nowy patch dodaje ng+, nowa zagadke odblokowujaca nowa bron, nowy secret good ending, nowy stroj i jakies fixy.https://pqube.co.uk/news/new-game-plus-update-out-now-for-tormented-souls-2/Unlocked immediately after completing the game for the first time, ‘New Game Plus’ ratchets up the tension by increasing both the enemy count and adding even more jumpscares! Fortunately for Caroline, this mode also introduces two new weapons. The ‘Electric Lance’ is an experimental device that delivers a lethal shock at close-range, while the highly volatile ‘Flamethrower’ sets Caroline’s enemies ablaze in spectacular fashion!Brzmi naprawde niezle. Trzeba bedzie wrocic.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Według trophy hunterów wiele trofików wciąż pozostaje zabugowanych i nie da sie wbić platyny jak z tym patchem zaczynamy grać ze świeżym sejvem.Patch v1.06 (02.12.2026):Patch v1.06 introduced New Game Plus (NG+), reintroduced the Electric Gun Lance, and added two new weapons, the Flamethrower and the Laser Eye, among other changes. It also added an NG+ ending (not tied to trophies). However, this patch only fixed Gold Serial Killer —the other bugged trophies remain unobtainable.https://psnprofiles.com/guide/23561-tormented-souls-2-trophy-guide
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Trochę beka.Ja już dawno temu pogoniłem.Miałem chrapkę na platyne tak jak w 1 ale coś tu nie pyklo i tak jak jako jednorazowe przejście uważam za świetną grę tak replayability jest niższe niż w 1 .Może za długa, może niektóre lokacje gorsze i irytujący wrogowie jak te duchy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja jebe, ile można się srać z naprawieniem kilku trofików? Następnym razem może niech dadzą ich mniej skoro mają taki problem, żeby to ogarnąć? Dobrze, że już mam tę platynę za sobą, też swoje wycierpiałem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ile miales podjazdow do platyny lacznie z tymi nieudanymi? Bedzie z 7, czy wiecej ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z 5 albo 6? Raczej więcej tego nie było. Jeden raz zbugował mi się boss, innym razem permanentnie zablokowała się winda i musiałem powtarzać spory kawałek gry. Na ostatnim przejściu zrobiłem save'a w strategicznym miejscu co pomogło mi wbić momentalnie dwa ostatnie trofiki, które wcześniej były popsute, więc jak już je spatchowali to tylko wczytałem grę i od razu wleciały ratując mnie przed przechodzeniem wszystkiego kolejny raz od nowa. Myślałem, że do tego czasu już wszystko śmiga elegancko i jest połatane, ale widzę że syf jeszcze większy niż był przed patchem. Szkoda, bo przez to gierka może zostać zapamiętana jako zglitchowany fuck fest, a nie jako jeden z najlepszych survival horrorów generacji. Jedynka też miała swoje problemy, ale nie aż takie Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Josh