Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No nie wiem, wszystkie zrobiłem samodzielnie na hardzie i fakt, niektóre wydawały się lekko dziwne, ale nigdy nie były tak głupie żeby nie dało się ich rozwiązać31 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Fakt, jak na jednak trochę mainstream SH f tez muszę oddać miał niezłe, no i fajnie, że każda ostatnia gra z serii SH ma ten poziom puzzli i rzeczywiście się czymś różnią. Mam nadzieję, że w rimejku jedynki podtrzymają poziom.btwMimo wszystko mam nadzieję, że Tormencik zarobi na tyle dobrze, że zobaczymy jeszcze kolejną część. A najlepiej to niech ktoś im da do zrobienia nowe Fatal Frame, Siren albo Alone in the Dark. Czaicie kolejną pełnoprawnę przygodę Edwarda Carnby w takim stylu jak AitD4? Z takim klimatem, zagadkami i eksploracją jak w Tormented Souls 2? Czekałbym prawie tak samo jak na nowego Residenta.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 9 minut temu, Josh napisał(a):No nie wiem, wszystkie zrobiłem samodzielnie na hardzie i fakt, niektóre wydawały się lekko dziwne, ale nigdy nie były tak głupie żeby nie dało się ich rozwiązaćMimo wszystko mam nadzieję, że Tormencik zarobi na tyle dobrze, że zobaczymy jeszcze kolejną część. A najlepiej to niech ktoś im da do zrobienia nowe Fatal Frame, Siren albo Alone in the Dark. Czaicie kolejną pełnoprawnę przygodę Edwarda Carnby w takim stylu jak AitD4? Z takim klimatem, zagadkami i eksploracją jak w Tormented Souls 2? Czekałbym prawie tak samo jak na nowego Residenta.Si, różnorodność jest potrzebna, statyczna kamerka nie może zginąć.
Opublikowano 57 minut temu57 min 1 godzinę temu, Josh napisał(a):RE3, CV i Zero peak zagadek z tej serii. RE2R dało najdzieję, że seria wróci pod tym względem do korzeni już na stałe, niestety RE3R, Village, RE4R, a teraz Requiem pokazały jednak że nic z tego, bo nie ma już miejsca na myślenie w grach AAA skierowanych do szerszej publiczności. Jedyny wyjątek to Silenty, aczkolwiek one to raczej nie są skierowane do masówy. Na szczęście pozostają jeszcze indyki i gierki AA, które nie boją się rozjebać mózgu gracza w drobny mak.To sie jeszcze okaże. Konami lubi zazdrościć innym wysokich wyników a najnowszy Resident szybuje wysoko poza skale. Kompletnie nowy Silent może wziąć z niego przykład jezeli zarząd będzie naciskał.
Opublikowano 53 minuty temu53 min Już kiedyś próbowali wzorować się na Residentach i dostaliśmy Homecoming. Może lepiej niech trzymają się formuły SH2R, może kokosów dzięki temu nie zarobią, ale przynajmniej nie wkurwią fanów serii i nie będzie flopu sprzedażowego.