Opublikowano 29 sierpnia 20232 l Grałem w demo jedynki i gierka prezentowała się bardzo fajnie. Trochę archaiczne UI, ale tak po za tym bardzo przyjemnie się grało.
Opublikowano 29 sierpnia 20232 l Ja czekam na trójkę, pierwsze dwie kupię ale nie napalam sie mocno jakos na wspaniala przygode. Trójkę ogralem mocno na psx i do dzis to moje top gatunku.
Opublikowano 30 sierpnia 20232 l Kurde mam dylemat. Szczerze nie podoba mi się ta grafika 3d i wolę og sprity. Jest sens sięgać po oryginały, (Np jedynka na DS) czy ten remake to jedyna sensowna droga dzisiaj? Jakieś zmiany QOL? Lepsze tłumaczenie? Dwójka z tego co się orientuje nigdy nie miała oficjalnego tłumaczenia?
Opublikowano 30 sierpnia 20232 l Autor 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Kurde mam dylemat. Szczerze nie podoba mi się ta grafika 3d Mi to bardzo przypomina FM3, które jest w topce gier zycia, wiec mi akurat to mega podeszło.
Opublikowano 30 sierpnia 20232 l Ja trojke chociazby z taka grafika za max 250zl biore day 1. Podoba mi sie jak te remaki sa robione.
Opublikowano 3 września 20232 l Może się pokuszą i wydadzą tez Front Mission 4 które grałem na ps2 i było wyyypas, FM 3 mnie ominęło. A jedynkę kupiłem na premierę i tak zostałem w 7 misji bodajże. Trudno jest na trudnym poziomie, nie wiem czy zaczynać od nowa na niższym o oczko hmm…
Opublikowano 3 września 20232 l najlepiej 1 do 5 niech wydadzą. będzie komplet i jedynke w pudle na paystation.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r Jest demo na Steam - https://store.steampowered.com/app/2865440/FRONT_MISSION_2_Remake/ Premiera 30 kwietnia na wszystkich platformach.
Opublikowano 6 kwietnia 20241 r No to teraz tylko czekac na 3. Premiera na switch mam nadzieje ze jeszcze w 2024. Ja nadrobie pierwsze dwie na steam na pewno. Trójka to moja ulubiona turowa gierka z PSX. Nawet FFT mnie tak nie wciagnelo chociaz wiadomo ze rowniez jedna z gier życia.
Opublikowano 10 maja 20241 r Gra ktoś? Kusi na switcha wziąć,ale mam jedynkę ledwo zaczętą na ps5 i tak się zastanawiam czy brać FM2 na switcha.
Opublikowano 14 września 20241 r Mam pytanie do ludzi, którzy ograli część pierwszą. Jako, że gra mi mega siadła robię calaka, jednakże mam problem z osiągnięciem kabuum, w jaki sposób stawia się miny? Przeszedłem obie kampanie i jakoś nie zauważyłem takiej możliwości:/ nie chcę zaczynać dwójki, póki nie zrobię wszystkiego w jedynce.
Opublikowano 10 października 202410 paź Tak jak kocham FM3 to FM1 mi średnio siadła i odpuściłem ją po kilku h FM2 widzę poprawione jeżeli chodzi o gameplay (AP jest już) więc napewno większa głębia. FM2 bliżej do FM3 czy do FM1?