Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Legion Go - kolejny handheld PC

Featured Replies

Opublikowano

A da się wylaczyc? Nawet jak w szybkim menu zrobisz sterownie PAD to jak dotkniesz zrobi się komputer. Że niby palec to myszka.

Edit

Niby idzie w ustawieniach Windowsa. Nigdy takiej potrzeby nie miałem, ale spr w necie z ciekawości.

• Odpowiedzi 478
  • Wyświetleń 31,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie przyszło pudełeczko  Pierwsze wrażenie.....jakie to jest bydle  Szczerze to chyba aż za duże. Windows się aktualizuje i będę się bawić.   

• NemoKOF
    NemoKOF

No ja się udzielam a prawie nie gram xD LeGo leży nieużywane drugi miesiąc. Ja 3DS i Switch Lite w drodze do roboty, dwoje dzieci mam. A i tak pewnie kupię GPD Win Mini 2025. Czemu? Bo jestem pyerdoln

• Wakacje spędzone z Legion Go, bardzo fajna sprawa, został wybrany bo chciałem tez miec dostęp do Win żeby można było sobie edytować zdjęcia albo przeglądać spokojnie internet i słuchać spofity Akurat

Opublikowano

No szkoda, ze o tym nie pomyśleli - powinno być w szybkim menu jakiś przycisk do zablokowania dotykowego ekranu, tu też nic takiego nie wiedzę.

Pewnie w menadżerze urządzeń można.

Najlepsze jest to, ze jak juz odkryłem, to nagle trafiam na posty ludzi z tymi samymi problemami:

How can I disable/enable touch screen while gaming ? Can I program it to a back button? : r/ROGAlly

Opublikowano
59 minut temu, easye napisał(a):

stupidOj, to będzie popularny post stupid

Siedzę sobie wczoraj, chilluję ze swoim Rogalikiem, ściągam dwie giereczki — Prodeus i Boltgun – w końcu będzie grane!... a tu zonk 💀

Na Asusie to samo, co na Lenovo! o_0 ruszam prawą gałką lewo-prawo, a mój typ strzela jak na epileptycznym karnawale…

Myślę: niemożliwe, przecież SteamDeck Verified! 😤 Więc klasyka — odpalam Chata i zaczynam grzebać.

Po godzinie scrollowania Reddita trafiam na typa, który pisze, że… też ma ten problem,

bo ma za duże ręce i czasem dotyka kciukiem ekranu, machając gałką.

No nie… NIE MA OPCJI, żeby to było to, nie? 😂

Ale dobra — biorę konsolę, odpalam grę i gapię się na prawą gałkę i krawędź ekranu. I BUM 💥
To naprawdę przez mój kciuk, który muska ekran i odpala strzały jak Rambo na kofeinie.
A przecież na Lenovo ekran jest jeszcze większy i bliżej gałki niż na Rogu, więc mój kciuk miał jeszcze lepszy zasięg!

No nic, najważniejsze, że problem został chyba rozwiązany, można się rozejść facepalm

Image - Special Olympics Cartman.png | South Park Archives | FANDOM ...

Jest na yt taki chłop "marc the geek", ma dłonie jak bochny chleba, ogromne masywne i krótkie palce, idealne warunki do bench pressu, ale nie do hh.

image.png

Opublikowano

krótkie idealne kciuki do prawej gałki.

No mogliby zrobić taką opcję w Comand Center.

No nic - dzisiaj skocze po jakieś nakładki Xboxowe.