Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cinema news

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 732,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

kolejny film Davida o. Russela z jlaw i deniro. wygląda super i od kiedy rozpoczęli współpracę stwierdzam tendencję wzrostową więc jaranko.

Opublikowano

Kalel szybszy o trzy sekundy ;D

Blomkamp znowu podkręca hype przed nowym Alienem.

nbalien-nconceptart-small.jpg

#alien going very well. Love this project

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

pixar w tym roku wreszcie wraca do formy.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Inside Out to dla ciebie początek tego wyżu? 

Opublikowano

no tak, ale sam nie widziałem jeszcze. trochę się wje.bali w te sequele robione dla hajsu z zabawek, a teraz wygląda to na mały renesans.

Opublikowano

Zgadzam się, a renesans mogę potwierdzić po obejrzeniu Inside Out (swoją drogą polski tytuł też całkiem fajny i bardzo trafiony). Wygląda jednak na to, że w kolejnych latach Pixar znów wraca do tworzenia sequeli. Zapowiedziane już są: Finding Dory, Toy Story 4, Incredibles 2. Nawet Cars 3 będą robić, choć te nikogo. Kolejną oryginalną marką ma być film o meksykańskim święcie zmarłych (!) - Día de los Muertos. Prawdopodobnie pojawi się dopiero w 2017.

Serią Toy Story pixarowcy dowodzą, że można utrzymać wysoki poziom w ciągłości kilku filmów, więc liczę na to, że chociaż "Gdzie jest Dory" i "Toy Story 4" będą mocarzami.

Na świeżynki można za to liczyć u Disneya - w przyszłym roku pojawi się "Zootopia" i "Moana", do której pojawił się taki ładny artwork:

MOANA-First-Look-Concept-Art.jpg

Dreamworks prawdopodobnie zainteresuje mnie dopiero w 2018 roku, kiedy do kin wejdzie How to Train Your Dragon 3. :obama:

Opublikowano

toy story4 robia? przegapilem te info, kurcze oby nie zespuli turbo trylogii, przeciez trojka miejscami to lepsza akcja i napiecie niz nie jeden film akcji xD

Opublikowano

trójka jeden z lepszych scenariuszy w historii kina w ogóle no i najlepsza część trylogii która i tak jest bardzo równa i zajmuje specjalne miejsce w moim serduszku <3. czwarta część ma być takim nowym początkiem i koncentrować się na innych postaciach (triceratops pod którego podkładała glos katherine schaal m.in) więc myślę, że będzie dobrze. Shorty też są super. incredibles 2 robi brad bird więc też jestem spokojny. ogólnie uważam, że pixar nie musi się trzymać wyłącznie nowych IP o ile sequele nie są robione na odp.ierdol.

Opublikowano

nowy film reżysera 50/50 (gość jest brany pod uwagę do nowego spider Mana). w obsadzie ponownie rogen i gordon-levitt, a dodatkowo Anthony mackie. zapowiaa się dobra beczunia.

Opublikowano

jedynkę oglądałem w gimbazie i mi sie podobało, czas ją odświeżyć. tymczasem dwójka...
Opublikowano

scena na stacji benzynowej :banderas::obama:

Opublikowano

Opublikowano

Brolin, Gyllenhaal, Clarke, Knightley, Worthington, Kelly, Hawkes w wyprawie na Everest

Perlman w gejowskich zamieszkach

Będzie dużo silnie heteroseksualnego przytulania.

Opublikowano

pytanie retoryczne  :pawel: 

A po taki, że kasa musi się zgadzać. Sony też musi zarobić na remaku/rebootcie.

A przy okazji, chcą też zrobić Bad Boys 3 i 4. I żeby do tego Bay siedział na fotelu reżyserskim 

http://naekranie.pl/aktualnosci/bedzie-3-i-4-czesc-bad-boys-i-remake-jumanji-733639

Na Everest na pewno pójdę do Imaxu. Takie wielkie góry to tylko na dużym ekranie ^_^

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Niech się śpieszą z Badbojami bo Will smith niedawno gadał, że już ma tyle dużo lat i niedługo nie będzie mógł biegać na planie filmowym :beksa: [*]