Opublikowano 23 maja23 maj https://fdb.pl/wiadomosci/59304-najdrozsza-pomylka-hollywood-film-za-150-mln-dolarow-tonie-w-box-officeJa pierdzieleeee. A wróżyłem tej produkcji spory sukces, tzn. żeby chociaż zarobiła w BoxOffice na swoje, żeby kilka setek milionów filmodolarów uciułała. A tu? Nasz nowy Kapitan Ameryka... wystąpił w filmie, który będzie mega porażką. Oł maaaan. Ale i tak odpalę pewnie na jakimś VOD, bo temat i gatunek filmu dla mnie odpowiedni. Zdarzają się takie ,,czorne jak smoła łabędzie"...
Opublikowano 25 maja25 maj W dniu 31.03.2026 o 16:52, Shen napisał(a):Oglądam rozpiskę w moim kinie i He-mana będą grać tylko w dubbingu. Co za pojebane czasy. Straszny film też w dubbingu za to potem dopiero potem napisy. A najlepszy był Mortal na premierę w dubb xD debili wychowują co czytać nie potrafią i w dodatku bez gustu bo ten polski dubbing to się jedynie do kreskówek nadaje.
Opublikowano 25 maja25 maj 2 minuty temu, Plugawy napisał(a):Oglądam rozpiskę w moim kinie i He-mana będą grać tylko w dubbingu. Co za pojebane czasy. Straszny film też w dubbingu za to potem dopiero potem napisy. A najlepszy był Mortal na premierę w dubb xD debili wychowują co czytać nie potrafią i w dodatku bez gustu bo ten polski dubbing to się jedynie do kreskówek nadaje.Dziwne kino, chyba się przejdę znowu do imaxa, mortala dobrze się oglądało na tym ekranie
Opublikowano 25 maja25 maj U mnie jest kino studyjne, ale zawsze były seanse w napisach i dubb głównie dla filmów dla gówniarzerii. Ostatnio dopiero coś się pojebało. Chyba napiszę do kierownika kina i się wyżalę.
Opublikowano 25 maja25 maj Nie tylko u Ciebie tak jest. U mnie mortala w dzień grali dwa seanse z dubbingiem a z napisami dopiero o 20.45Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wygląda jak lepszy Jurassic Park niż dowolny Jurassic Park wypuszczony w ciągu ostatnich 25 lat.