Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Shagohad napisał:

Właśnie sobie wyobraziłem nowego Avatara z budżetem od Disneya. To by mogło być coś :notbad:

Pierwszy Avatar miał niecałe 240 milionów, 4 kolejne części mają mieć łącznie 1 miliard budżetu, więc to nie są takie frytki. Podejrzewam, że w IMAXie znowu będzie miazga.

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 691 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
9 minut temu, biechu napisał:

4 kolejne części mają mieć łącznie 1 miliard budżetu

Czyli taki jaki mają avengers 3&4 :P tylko w tym przypadku budżet podwyższają niemałe gaże licznych aktorów. W przypadku avatara, poza paroma wyjątkami, mamy praktycznie samych noname'ów. W sumie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby Disney jeszcze coś dorzucił do środków avatara. Mnie bardziej ciekawi czy zostawią Cameronowi wolną rękę czy przejmą opiekę nad projektem? 

Opublikowano
1 godzinę temu, MBeniek napisał:

Mnie bardziej ciekawi czy zostawią Cameronowi wolną rękę czy przejmą opiekę nad projektem? 

A jest w ogóle możliwe, żeby przejęli? Czego by nie powiedzieć o filmach Camerona, to hajs z nich niezły był, więc czy jest sens ryzykować? 

Opublikowano
W dniu 18.12.2017 o 18:14, Timmy napisał:

Mortal Engines

Fajne, muszę przeczytać książki. Mam niemałe obawy gdy chodzi o Jacksona. Hobbita tak sfajdolił, że do każdego jego filmu będę podchodził teraz z ogromną rezerwą.

Opublikowano

Opublikowano

genialna decyzja, kolejne goowno scoota zaorali, chwala im za to, teraz niech tylko nie oznacza to calkowitego zaorania serii tylko niech wreszcie w disneyu podejda po ludzku do tej serii albo niech daja zielone swiatlo do projektu blomkampa

Opublikowano

Zawsze mogą zrobić coś nowego, po co wracać do Obcych? Mieliśmy ze trzy dobre części, Giger nie żyje, Scott zdziadział, a samej literatury SF czekającej na ekranizację są tony.

Opublikowano
3 godziny temu, creatinfreak napisał:

Disney już zbiera żniwo i skasowali nowego obcego. Może covenant nie był najlepszym obcym i nie zarobił kroci (240mln), ale to w końcu obcy. (pipi)ać ich maczetami !!!

Brawo Myszko Mikey! Ci to znają się na rzeczy:banderas: Fox powinien skasować to (pipi) już po wstępnych pokazach Prometeusza, a nie jeszcze pozwoli na dokręcenie śmiechowego Przymierza, na zawsze zabijając markę Alien. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JCVD, Tyson, Lambert i nawet Ronaldinho. Nie mam wielkich oczekiwań względem tego filmu, ale przyzwoite "karate" rodem z lat 90tych, bardzo chętnie bym obejrzał. 

Szkoda tylko, że dali jakąś szwedzką  górę mięcha w roli bossa. Gdzie mu tam do legendy 

Opublikowano
20 minut temu, chris85 napisał:

JCVD, Tyson, Lambert i nawet Ronaldinho. Nie mam wielkich oczekiwań względem tego filmu, ale przyzwoite "karate" rodem z lat 90tych, bardzo chętnie bym obejrzał. 

Szkoda tylko, że dali jakąś szwedzką  górę mięcha w roli bossa

Islandzką, Hafþór Júlíus Björnsson znany bardziej jako Gregor "The Mountain" Clegane z Gry o Tron

Opublikowano

FIlm jest całkiem niezły, Tyson dał rade. Chociaz z fabułą poniosło ich ostro w kilku momentach xd

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakoś mnie ominął trailer, facepalm