Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(Forza Motorsport) Liga Forumkowa

Jak wybieramy auto? 23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wybieramy auto?

• co tydzień ankieta z 5 autami do wyboru
    • co tydzień wybiera auto jeden z uczestników według listy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, PiPoLiNiO napisał:

W sumie Vizira za podobny tekst wyjebałem z rywalizacji, więc z Tobą robię to samo. Prowadzić ligę dla kogoś kto Cię obraża, to jednak za duży surrealizm dla mnie.     <----- to była moja pierwsza myśl

Natomiast druga jest taka, że w sumie po co ja mam tracić czas na podobnych Wam ludzi, czytać wieczne marudzenie, jakieś zjebane przytyki intelektualne na poziomie przedszkola i tak dalej.

Dodając do tego frekwencję, stwierdziłem że dziś kończymy zabawę. 

KLASYFIKACJA NA ZAKOŃCZENIE LIGI

1 MIEJSCE       @Magik i @Michał102   47 PKT

3 MIEJSCE            @Marcin_wawa                38 PKT

Gratuluję wszystkim którzy załapali się do punktacji generalnej :)

Dzięki za udział wszystkim normalnym którzy ogarniają o co w czymś takim chodzi :)

Temat można zamknąć.

Rozumiem, ale jednak żal :/

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 35 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I MIEJSCE      2:23,460 @Michał102   2 MIEJSCE     2.23,472 @Magik   3 MIEJSCE     2:25,392 @Bartg     Gratulacje dla całej trójki   

• No to lecimy    2.12.792    

• I MIEJSCE      2:12,792 @Magik   2 MIEJSCE     2:13,385 @Marcin_wawa   3 MIEJSCE     2:13,547 @Michał102   Gratulacje dla całej trójki        Jeśli kt

Opublikowano

Ja mam takie pytanie do biorących udział w rywalizacji, a gdyby pociągnąć to dalej, ale z pewnymi zmianami:

- wyścigi w trybie Rywali,

- bardziej szczegółowe ustawienia wyścigu celem ich urozmaicenia (nie tylko wyścigi w optymalnych warunkach), np. Tor X, lekka mgła, zmierzch.

Opublikowano

Edyta: Trzeba zapomnieć o innych ustawieniach Rywali niż optymalne, bo z tego co widzę, to można wybrać tylko klasę, auto i sam tor bez innych opcji... No kurwa serio po 6 latach produkcji...

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

I samochody tylko wyścigowe, a jak już te drogowe auta, to z możliwością założenia slicka. 

Opublikowano

Taka by była pierwsza propozycja (wieczorem musiałbym nowy temat założyć):

RYWALE

Tor: Laguna Seca (pełny)

Klasa: S (poziom auta 785)

Auto: 2017 Ford #17 Shell V-Power Racing Team Falcon FG X

Opis i prezentacja wyników:

01:37,839 DonSterydo

3a34a5b8-8906-4f7c-9802-ecf95888d54e.thumb.png.77d6bf2d75eff66c9687a8ca4a5e65d3.png

W Rywalach zawsze pokazuje najlepszy czysty przejazd, informacje są trwałe przechowywane w systemie więc nie trzeba na bieżąco żadnych screenów robić i martwić się, że czas z wykrzyknikiem nadpisze czysty przejazd.

Klasy, które byłyby rozważane przy kolejnych tygodniowych wyzwaniach: A, S lub R.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Ewentualnie taka opcja:

Hakone Grand Prix

Audi #1 RS 3 LMS (692 A)

01:26,179 DonSterydo

0d5d829d-9a15-435e-accd-58d7bb534d80.thumb.png.002c89c2a333cb32fb8d6714d53021c2.png

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
4 minuty temu, Magik napisał:

Rywale zapisują czas dla konkretnego auta czy klasy?

Dla klasy, ale pokazuje Ci jakim autem ten najlepszy wynik uzyskano, jak na powyższych screenach.

Jeżeli natomiast masz w znajomych kogoś kto robi te wyzwanie, to możesz go ustawić jako bezpośredniego rywala. Czyli jak zaczniemy brać udział w rywalizacji, to można sobie ustawić dowolnego firumkowicza jako kolejnego rywala zamiast losowej osoby z rankingu światowego.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

To trochę lipa....bo jak umówimy się na konkretne auto a ktoś zrobił wcześniej  lepszy czas inną furą z danej klasy, to gra nie wyświetli/zapisze czasu umówionego auta.

Opublikowano

2023 rok, metawersy srersy a tu nie ma jak zrobić prostej rywalizacji na czas we flagowej grze jednej z największych na świecie korporacji:balon: Chociaż w sumie dobrze, że nie musimy w zeszycie zapisywać nic.

Opublikowano

A nie ma tam czegoś na wzór Monthly Rivals z Horizona ze z góry zdefiniowanym combem fura/tor/warunki?

Opublikowano
30 minut temu, Magik napisał:

To trochę lipa....bo jak umówimy się na konkretne auto a ktoś zrobił wcześniej  lepszy czas inną furą z danej klasy, to gra nie wyświetli/zapisze czasu umówionego auta.

Ale to chyba tylko jak zrobiłeś wcześniej ten czas w Rywalach.

Opublikowano

To co...zacznijmy od tego Forda na Lagunie .

@SnoD ogarnie nowy temat i lecimy z tematem :turned: