Posted December 19, 20231 yr Wcześniej Insomniacy tylko sugerowali że taka gra może powstać, a wyciek tylko to potwierdził Szykuje się mniejsza gra w stylu "Stand-alone Experience", premiera w 2025
December 19, 20231 yr Meh, czyli DLC rozciągnięte do niby pełnego tytułu jak przy MM i więcej tego samego. Szkoda mogliby zrobić coś w stylu Prototype, gdzie jest chaos, krwawo i czuć power, ale na to nawet nie liczę.
December 19, 20231 yr To teraz Insomniac będą tylko klepać raz mniejsze raz większe gierki w uniwersum Marvela
December 19, 20231 yr Szczerze to nie wiem czy chciałbym kolejną, nawet mniejszą, grę z Venomem. Część gry przeznaczona dla Venoma była dla mnie wystarczająca i troszkę wyczerpała dla mnie temat. Szczerze powiedziawszy jak Carnage będzie zaangażowany w wydarzenia to może wyjść dosyć nudna i niepotrzebna pododsłona pajonka. No ale zobaczymy, na razie to nawet oficjalnej zapowiedzi nie było (ta pewnie w przyszłym roku).