Opublikowano środa o 23:492 dni Nie pierdol, tylko kupuj. Miliony (w tym ja) much nie mogą się mylić. Nie potrzebujesz wolnego czasu.
Opublikowano czwartek o 01:241 dzień 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a):Czytając Wasze perypetie cieszę się że nie zainteresowałem się tą karcianką, jedynie z boku obserwowałem posty i jakieś gameplaye na jutubie. Gry w karty nawet lubię, za nastolatka grałem z rodzicami w tysiąca, z ekipą klasową w LO pogrywałem w durnia i makao. Nawet jakieś pokery na kompie klikałem (w tym takie gdzie się panny pozbywały ubrań) ale nie przekonał mnie fenomen gry Balatro. Z jakiegoś powodu nie dałem się jej złapać w sidła.Może i całe szczęście bo też bym pewnie odinstalowywał i zainstalowywał ponownie po jakichś przelotnych wkurwach i rage quitach Tu nie ma rage quitów, tu jest tylko lekka frustracja że pierwsza runda to zwykły poker, a dopiero po kilkunastu sekundach zaczyna się rodeo Ta gra ma tylko "nakładkę" pokerową, to nieskończona zabawa w układanie odpowiednich kart z bonusami by uzyskać najlepszy wynik.A "koniec gry" to tylko ściema, gra się kończy po 24 rundzie i po prostu możesz kontynuować zabawę, jest niby dojście do "nieskończoności", ale to chyba tylko paru świrów na youtube zrobiło. Edytowane czwartek o 01:271 dzień przez Rtooj
Opublikowano czwartek o 07:031 dzień Nie wiem czy wiecie, ale można też grać dla....tak zwanej przyjemności Ja tak robię i się cieszę. Na spokojnie, bez spiny podchodzę do każdej rozgrywki i czy padnę na drugim bossie czy dalej, to żaden problem. Jak mam czas i ochotę, to próbuję jeszcze raz, a jeśli nie, to uznaję, iż był to znak, że trzeba iść spać albo ruszyć tyłek do czegoś innego. Oczywiście mam satysfakcję kiedy wpadną fajne jokery, szczególnie jeśli się uzupełniają, a do tego reszta też się układa, ale nie mam problemu, jak zobaczę napis gejmołwerluzer.Tak czy tak gra daje satysfakcję i dopaminkę, a do tego ma świetny dizajn i wkręcającą muzykę. Sam też na początku nie poleciałem na hajp i kupiłem dopiero całkiem niedawno na telefon, po tym jak sprawdziłem z ciekawości w gejpasie, ocb tym wszystkim chorym ludziom Polecam taki styl gierkowania.