Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie pierdol, tylko kupuj. Miliony (w tym ja) much nie mogą się mylić. Nie potrzebujesz wolnego czasu.

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 19,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajarałem się, że zrobiłem wynik 12 milionów jednym strzałem, ale wszedłem w temat i zobaczyłem to:   Czy jest mi smutno? MOŻE

• Nienawidzę tego forum. COŚCIE ZROBILI, PYTAM SIĘ?! Gierki zaczęte, backlog jak cholera, a tymczasem siedzę i układam karty w gierce, która waży 63MB.   Takie tematy powinny być nielegalne i

• Skrzyneczki z losowym lootem w gierkach dla dzieci - ok Układanie figur karcianych - TY KURWA HAZARDZISTO TAK NIE WOLNO

Opublikowano
2 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a):

Czytając Wasze perypetie cieszę się że nie zainteresowałem się tą karcianką, jedynie z boku obserwowałem posty i jakieś gameplaye na jutubie. Gry w karty nawet lubię, za nastolatka grałem z rodzicami w tysiąca, z ekipą klasową w LO pogrywałem w durnia i makao. Nawet jakieś pokery na kompie klikałem (w tym takie gdzie się panny pozbywały ubrań) ale nie przekonał mnie fenomen gry Balatro. Z jakiegoś powodu nie dałem się jej złapać w sidła.

Może i całe szczęście bo też bym pewnie odinstalowywał i zainstalowywał ponownie po jakichś przelotnych wkurwach i rage quitach )

Tu nie ma rage quitów, tu jest tylko lekka frustracja że pierwsza runda to zwykły poker, a dopiero po kilkunastu sekundach zaczyna się rodeo D

Ta gra ma tylko "nakładkę" pokerową, to nieskończona zabawa w układanie odpowiednich kart z bonusami by uzyskać najlepszy wynik.

A "koniec gry" to tylko ściema, gra się kończy po 24 rundzie i po prostu możesz kontynuować zabawę, jest niby dojście do "nieskończoności", ale to chyba tylko paru świrów na youtube zrobiło.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale można też grać dla....tak zwanej przyjemności turned

Ja tak robię i się cieszę. Na spokojnie, bez spiny podchodzę do każdej rozgrywki i czy padnę na drugim bossie czy dalej, to żaden problem. Jak mam czas i ochotę, to próbuję jeszcze raz, a jeśli nie, to uznaję, iż był to znak, że trzeba iść spać albo ruszyć tyłek do czegoś innego. Oczywiście mam satysfakcję kiedy wpadną fajne jokery, szczególnie jeśli się uzupełniają, a do tego reszta też się układa, ale nie mam problemu, jak zobaczę napis gejmołwerluzer.

Tak czy tak gra daje satysfakcję i dopaminkę, a do tego ma świetny dizajn i wkręcającą muzykę. Sam też na początku nie poleciałem na hajp i kupiłem dopiero całkiem niedawno na telefon, po tym jak sprawdziłem z ciekawości w gejpasie, ocb tym wszystkim chorym ludziom cool

Polecam taki styl gierkowania.