Opublikowano 22 marca22 mar W dniu 21.03.2026 o 00:11, McDrive napisał(a):Czy mi się wydaje, czy ostatnio łączy samych spoceńców i boty? Darmowe dni się zaczęły i robią to co acti w CoD, że "nowych" paruje z niskimi poziomami żeby nikogo nie wystraszyć poziomem w multi?Dziwnie to działa. Czasami łączy prawie z samymi botami by kolejny mecz był pełen ludzi. A te poziomy to mi dopierdala od dawna gości z lvl 200+ co bym się nie pocieszył graniem zbyt długo. Dobry Battlefield ale coś nie zagrało z serwisem posprzedażowym.
Opublikowano 27 marca27 mar Różnie dobiera, ale ostatnio po aktualizacji trochę dłużej się czeka i czasami się pojawi jakiś bot. Level w tej grze nie ma znaczenia, bo można go nabijać na postawionych serwerach, a z drugiej strony niskie levele to czasami kolejne konta spoconych dzików co lecą na wysokie KDR. Ja gram głownie TDM/SDM i poziom raczej jest podobny od dawna, raz na jakiś czas trafi się ktoś mocny, przeważnie średni/słabi. Prog wejścia do gry oceniam na zdecydowanie bardziej przyjazny niż w takim CoDzie. Jest trochę wolniej, łatwiej, czytelniej. Ale może mam trochę już zaburzona ocenę bo 300h w grze robi swoje;)
Opublikowano czwartek o 16:591 dzień Jeśli dostarczą chociaż 50% tego co tu obiecali, to będzie petarda. Lepiej późno niż wcale, dobrze że chcą przerobić chujowe mapy. No nie powiem, trochę mnie zachęcili do powrotu, bo ten sezon sobie odpuściłem.
Opublikowano czwartek o 17:181 dzień a ten sezon akurat dodał moim zdaniem dwie bardzo dobre mapki, każda część ma swoje metro i Hagental Base sprawdza się idealnie, Contaminated to bardzo fajna mapka w której w końcu można normalnie flankować bazy przeciwników w przeciwieństwie do tych premierowych