Opublikowano 7 sierpnia7 sie Zobaczymy, wygląda, że może nawet boty i SBMM nie dadzą radę zniszczyć tej gry.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie No ale jeśli jest takie duże zainteresowanie, to chyba botów nie będzie... Prawda?
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 39 minut temu, Banan91PL napisał(a):W podboju ciągle mam mapę iberyjska ofensywa losuje wam inne ?Oczywiście.Nie no gra jest przejebanie dobra.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 23 minutes ago, walek said:Jak tam Heli i samoloty?Heli podobno takie jak w 2042, czyli chujowe arcadeowe.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Gra sie OK ale nadal czuc spierdoline 2042. Do BF4 np. to podjazdu nie ma. Mapy calkiem OK. Bronie kompletnie zadnego odrzutu. Niestety poki co mialem w kazdym meczu 90% ludzi z PC, tak wiec bylem sciagany w pol sekundy gdzie nie zdazylem w ogole zareagowac. Chcialem wylaczyc cross play ale wowczas nie znajdowalo w ogole meczu.. Na PS5 amator jest plynniutko ale grafika pozostawia do zyczenia. p.s. tak jak bylo w 2042, tak i tutaj zbyt przejrzyscie nie jest. Za duzo pierdoletow na ekranie (byc moze da sie wylaczyc w opcjach) ktore powoduja straszny chaos. Siade wieczorem na dluzej i byc moze uda sie pograc bez cross playa.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Wsparcie i inżynier to baby jak mnie wkurza ten pisk ich trochę psuje to klimat i nie da się zmienić żeby to były chłopy Ten babski krzyk„medic!” To aż mnie skręca Dali by opcje wyboru płci a nie narzucają z góry
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ta Open Beta to dla kazdego czy tylko na zasadzie early access?Z tego co widze to kazdy tryb ma "Requires Early Access". Zaspalem czy cos? :P
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 30 minut temu, Fraczek napisał(a):Bronie kompletnie zadnego odrzutu.Bzdura, chyba, że gramy w inną grę. Nawet z maksymalnie dopakowaną bronią, trzeba na daleko strzelać serią i kontrolować odrzut. Poza tym, duh, to są bronie współczesne, które nie strzelają jak Pepesze. 34 minuty temu, Fraczek napisał(a):Niestety poki co mialem w kazdym meczu 90% ludzi z PC, tak wiec bylem sciagany w pol sekundy gdzie nie zdazylem w ogole zareagowac. Chcialem wylaczyc cross play ale wowczas nie znajdowalo w ogole meczu..Gram z wyłączonym crossplayem i znajduje gry w kilkanaście sekund.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Pograłem trochę. Przez setting czuć klimat BF4 ale strzela się jak w 2042Problem widzę na razie w tym netcodzie tak jak było 2042. Responsywność strzelania jest tak samo lipna niestety. Czasem przeciwnik zginie z opóźnieniem, czasem ktoś kto obok nas biegnie ma animacje gubiącą klatki. Kto grał w 2042 tutaj nie będzie zaskoczony.Ja odpuszczam, zbyt mały improvement jakościowy widzę w tym jak ta gra działa i wygląda.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 4 godziny temu, bartiz napisał(a):Oby tylko nie zjebali wszystkiego na premierę day one patchem jak CoDowcy zaraz zaczną płakać że jest za wolno i nie można robić salta strzelając dupom w powietrzu.To zrobią w połowie życia gry jak było w I gdzie zjebali całe ttk
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 6 godzin za mną i cóż mogę powiedzieć, czuć że to jeszcze beta bo troszkę błędów jest ale ogólnie? Będzie grane bo potencjał ogromny. Fakt też w opcjach te bzdury powyłączałem i zrobiłem bardziej przezroczyste tło. Jedynie sterowanie Heli jest jakieś inne, w 2042 bez problemu to było a tutaj coś nieźle namieszali (może też w opcjach uda się zmienić). Grafika na Pro świetna i płynna a najlepsze to udźwiękowienie, odpalcie koniecznie na dobrym zestawie z basem itd robi to niesamowitą robotę i tu znów Dice dopieło najwyższy bieg.Ps. Jak się ucieszyłem jak zobaczyłem swoją broń z reala w grze czyli strzelbę Mossberg 590a1 magpul :) Edytowane 7 sierpnia7 sie przez Whisker
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Najlepsza mapa z tych dostępnych to Kair moim zdaniem najlepszy klimat reszta jakaś szara bura
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Po każdym meczu muszę restartować komputer, bo mam loading loop... super.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ta gra ma jeden, wielki plus. Jest o niebo lepsza, niz Battlefield 2042. Jednak do zlotego standardu Bf3/4 jest jej bardzo daleko. Gunplay nie jest daje satyfakcji. Bronie niby maja odrzut, ale mam wrazenie ze jest bez znaczenia- spray and pray. Generlanie strzelanie jest "plytkie" i latwe. Pukawi jakie dzierzymy w dloni brzmia jakbym strzela z wiatrowki (slabe udzwiekowione) wykonane w drukrace 3D. Wrazenia jak narazie slabe. na pewno tej gry nie kupie na premiere. Edytowane 7 sierpnia7 sie przez walek
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Biorąc pod uwagę zapowiedź nowego cod-a można się spodziewać że znów odpływają w jakieś dziwne klimaty i teraz BF ma mocne szanse na powrót. Chwile pograłem na PC ale zassysam by zobaczyć jak to chodzi na Prosiaku bo jednak uwielbiam ogrywać BF na konsoli, ważne by nie poszli w stronę cod-a i komandosów kicikici a został surowy zimny klimat wojny.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Jak można pisać takie farmazony że bronie nie mają odrzutu A do tych co nadal żyją w erze PS4 to polecam wrócić choć na chwilę do BF4 by przestać żyć w nostalgii. Ja odpaliłem BF4 na pececie parę dni temu i strzela się w to bardzo średnio już.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ludzie w necie piszą, ze nawet do godziny czekania w kolejce, prawda to? Bo nie wiem czy klucz kupowac.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Odpaliłem przed chwilą i z 1500 miejsce w kolejce, moment i wlazłem, więc aktualnie jest szybko. Grałem na pc ale na monitorze 27" gunwo widzę, albo już ślepy jestem, ale to jakieś nieczytelne dla mnie. Chyba podobnie miałem po przejściu z bf3 na 4, jakieś śmieci latające po ulicach itp. i gra straciła dla mnie sporo na przejrzystości. Jutro spróbuję na konsoli i tv.@Shen Tu masz klucz od ręki, nie wiem co to za strona, lepiej na jakieś spam konto/temp maila się zarejestrować, ale klucz od razu się generuje i działa.https://gleam.io/XxGD2/battlefield-6-early-access-open-beta Edytowane 7 sierpnia7 sie przez Atherius
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 42 minuty temu, Shen napisał(a):Ludzie w necie piszą, ze nawet do godziny czekania w kolejce, prawda to? Bo nie wiem czy klucz kupowac.Co? A w życiu. Wchodzi się od strzała.Tylko Sony i Xbox zrobili tak, że do bety musisz mieć Plusa/XGP. Jeszcze do 17 grałem bez :)
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ostatnim Battlefieldem, w którego ostro grałem była czwórka, więc nie mam odniesienia do późniejszych części, alenawet na moim laptopie wygląda i działa bardzo dobrze Dźwięk świetny Jest klimat chaosu wojny bardzo mocnyBugów jakoś dużo na razie nie widzialem, raz utknalem między samochodem a murkiem i musialem się sam zabicNo ale strzelanie, recoil jest nawet jakiś , ale sam feeling ze strzelania taki nie wiem, plastikowy? Nie czuć mocy broni, sam dźwięk strzalow tez jakis lekko sztuczny. Pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale na razie to największa dla mnie wada. No i po regularnym graniu w CS2 totalnie nie mogę dobrać sensitivity na myszce. Jutro ciśniemy dalej zobaczymy jak to z tym strzelaniem będzie.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Pograłem 4 godziny. Bardzo przyjemnie się gra, o poziom lepiej niż w Delta Force, gra wygląda świetnie i ma wyśmienitą optymalizację, wszystko na ultra i nie schodziło poniżej 100 fps na 4070ti, dźwięk też najwyższa półka. Jedyne co zauważyłem, to szturmowiec jest trochę lepszy niż inne klasy, strzelba to jest jakiś kosmos, 50 zabójstw z bliska wpadło bardzo szybko. Zdobywanie poziomów jest wg mnie zbyt wolne, wątpię żebym wbił ten 15 lub 20 poziom żeby odblokować nagrody - to zadanie raczej dla ludzi bez innych obowiązków , to samo z wyzwaniem żeby oznaczyć 300 wrogów jako snajper - wykonalne, ale nie dla mnie. Moim zdaniem najlepsza mapa to ta w górach (Szczyt 13), potem Kair, najsłabiej u mnie wypada mapa w Hiszpanii.