Opublikowano piątek o 22:105 dni Wojskowi piloci myśliwców to to samo co Snoop Dogg i Spider-man, no pewnie.Gazować kurwa starych graczy.
Opublikowano sobota o 11:134 dni Przecież Top Gun Maverick bardzo dobrze się wkomponuje w Battlefielda, czego, kurwa, tu chcecie?
Opublikowano sobota o 12:114 dni Nigdzie nie napisałem, że nie pasuje. Napisałem, że się zaczyna, w domyśle dla inteligentnych, wsadzanie aktorów do gierki. Następne zdanie to była tzw. hiperbola, mająca charakter humorystyczny. Jebcie się na ryje.
Opublikowano sobota o 21:184 dni 9 godzin temu, Shankor napisał(a):Nigdzie nie napisałem, że nie pasuje. Napisałem, że się zaczyna, w domyśle dla inteligentnych, wsadzanie aktorów do gierki. Następne zdanie to była tzw. hiperbola, mająca charakter humorystyczny. Jebcie się na ryje.Zobaczymy. To co mówisz jest bardzo prawdopodobne, ale w tym roku będą mieć już konkurencję w postaci MW4 więc muszą myśleć żeby tego nie zepsuć w pełni.
Opublikowano wtorek o 22:171 dzień Fajna ta nowa mapka, pograłem 4 mecze, netcode dalej ssie kutasa, giniemy w pol sekundy po wywaleniu magazynka w plecy typa. Do tego znowu tak samo jak było przy Golmud Railway gra gubi klatki zupełnie bez powodu, a najbardziej czuć spadek ze 100 na 99 fps Bo wtedy gra łapie jakieś mikro lagi. Nabiłem 200h od premiery i chyba starczy.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Bardzo fajna mapka, rzeczy z season passa wyglądają naprawdę dobrze, no wiec pogram kolejne parę tygodni w BF6. W sumie to mógłbym grać na przemian Golmud z Turu i Wake Island i byłbym zadowolony.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Mnie wkurza, że co sezon robią tyle zmian w gunplayu, że znowu miesiąc zajęłoby przyzwyczajenie sie do wielu rzeczy i wychodzi tak, że po powrocie do gry po miesiącu przerwy mi gunplay nie siedzi za bardzo. No i nadal są momenty, że 20 pocisków w typa z 10 metrów to za mało na zabicie, bo desync nadal potrafi byc potężny między klientem a serwerem.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Podoba mi się ta nowa mapa ale tylko w eskalacji,szkoda,że nie potestuja podboju z większą ilością graczy.Na dużych mapach wybór sprzętu ma większe znaczenie na dalsze odległości trzeba burstować a nie walenie na pałe na tych klaustrofobicznych mapach.Nadal mi się nie podoba, że ciężkie karabiny maszynowe nie mają większego przygwozdzenia w BF3 to, że rozmywało ci obraz pod ostrzałem było super szkoda, że z tego zrezygnowali.Teraz te lkmy chociaż lubię sobie nimi pobiegać zbytnio one sensu nie mają.