Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Premiera 26 kwietnia AD2024. Gra tworzona od 5 lat przez praktycznie jedną osobę. Oferować będzie zaawansowane budowanie miasta, bitwy taktyczne na ogromną skalę z udziałem wojsk, oraz różnej maści wojowników, buntowników, a nawet pospolitych zbójników. Oczywiście zaimplementowane zostały zaawansowane symulacje ekonomiczne i społeczne przy jednoczesnie generowanej pięknej grafice i animacji nie wspominając o udźwiękowieniu. Jako bonusik przechadzanie się po włościach z perspektywy trzeciej osoby... Dostępna będzie także w gejm pasie , ale warto wspomóc finansowo projekt taki jak ten opłacając abonament, a dodatkowo kupując grę na premierę czyż nie?
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Nie mam pojęcia, jaki jest status tej gry, kiedy była jakaś pierwsza wersja. Miała wyjść w 2020 roku bodajże. Niemniej, ludzie grający w early accessie mówią, że nawet w tym stanie gra jest lepsza, niż inne wydane jako finalne. Ciekawe że Grzegorz Styczeń to niby robi sam, a gra rozwala ludzi wykonaniem technicznym i poziomem detali i skali. Gra ma tak dobre opinie, że widziałem wiele głosów, że te opinie są kupione lol. Ciekawe podejście jak na jednego kolesia z Polski by to było, ale nie byłby pierwszym. Kto wie.
Opublikowano 20 kwietnia 20241 r Autor W dniu 18.04.2024 o 19:34, ogqozo napisał: Gra ma tak dobre opinie, że widziałem wiele głosów, że te opinie są kupione lol No, tego się troszkę obawiam. Bardzo dużo pozytywów, a oglądając gameplaye na yt tak bardzo, bardzo rewelacyjnie nie jest. Ale myślę, że tytuł wart sprawdzenia.
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Kurde świetna gra, aż szkoda, że to EA, bo trochę rzeczy jeszcze brakuje. Pięknie się patrzy jak wioska się rozszerza, wszystko fajnie przemyślane pod względem zbiorów itp. Takie w końcu nowe Settlersy.A najbardziej jestem w szoku jak to działa, spodziewałem się optymalizacyjnego koszmaru, a jest całkowicie odwrotnie, gra po prostu świetnie działa.
Opublikowano 27 kwietnia 20241 r Jak będzie wychodzić z EA to kupuję, nie lubię grać jak gierka jest w EA. Później jak wychodzi to się już grać nie chce ;p
Opublikowano 27 kwietnia 20241 r Autor Ale cieszy taki udany start. Pokończę rozpoczęte tytuły i wchodzę na wieś jako lord.
Opublikowano 2 maja 20242 maj Zapowiada się nieźle, ale radzę poczekać na poprawki - wiele mechanik w grze mocno kuleje, przez co dochodzi do niezłych absurdów. Szewc chodzący bez butów included
Opublikowano 2 maja 20242 maj Ale to polska gra, a u nas jest takie powiedzenie, więc może to specjalnie
Opublikowano 2 maja 20242 maj 6 minut temu, Wredny napisał: Ale to polska gra, a u nas jest takie powiedzenie, więc może to specjalnie Fakt Ale serio, część produkcji w przydomowych warsztatach / sadach powinna być na użytek mieszkańców. A tak sadownik narzeka na brak jedzenia, chociaż ma na stanie parę ton jabłek =]
Opublikowano 2 maja 20242 maj Autor Bo towar którego masz najwięcej sprzedajesz, a najmniej kupujesz. Bez rozdrabniania się i wtedy machina legancko się kręci.