Opublikowano 1 listopada1 lis Nie wiem czy by mi się chciało drugi raz to przechodzić przez te mechaniki. Te upierdliwe można modami zniwelować, ale niektóre przy drugim podejściu już by tylko spowalniały. Jedynkę zaliczyłem raz, dwójkę też. To nie lajtowa gra pokroju Wiedźmina, gdzie niektóre rzeczy można olać, żeby cieszyć się grą.
Opublikowano wczoraj o 05:34 1 dzień Można podnieść wizjer w hełmie brunszwicka? Przytrzymuje do góry na padzie ale nic się nie dzieje.
Opublikowano wczoraj o 08:09 1 dzień 2 godziny temu, Lochu napisał(a):Można podnieść wizjer w hełmie brunszwicka? Przytrzymuje do góry na padzie ale nic się nie dzieje.Musiałem sprawdzić bo nie pamiętałem, ale wygląda na to że ten hełm nie ma przyłbicy, więc nie da się podnieść/opuścić. Nie mam dużo ekwipunku, więc nie wiem szczerze ile jest takich nakryć głowy, oraz czy przypadkiem nie przesłaniają widoku w trakcie eksploracji i czy to tylko ten jeden jest wyjątkowo i nie ogranicza pola widzenia.