Opublikowano 1 listopada1 lis Nie wiem czy by mi się chciało drugi raz to przechodzić przez te mechaniki. Te upierdliwe można modami zniwelować, ale niektóre przy drugim podejściu już by tylko spowalniały. Jedynkę zaliczyłem raz, dwójkę też. To nie lajtowa gra pokroju Wiedźmina, gdzie niektóre rzeczy można olać, żeby cieszyć się grą.
Opublikowano piątek o 05:345 dni Można podnieść wizjer w hełmie brunszwicka? Przytrzymuje do góry na padzie ale nic się nie dzieje.
Opublikowano piątek o 08:095 dni 2 godziny temu, Lochu napisał(a):Można podnieść wizjer w hełmie brunszwicka? Przytrzymuje do góry na padzie ale nic się nie dzieje.Musiałem sprawdzić bo nie pamiętałem, ale wygląda na to że ten hełm nie ma przyłbicy, więc nie da się podnieść/opuścić. Nie mam dużo ekwipunku, więc nie wiem szczerze ile jest takich nakryć głowy, oraz czy przypadkiem nie przesłaniają widoku w trakcie eksploracji i czy to tylko ten jeden jest wyjątkowo i nie ogranicza pola widzenia.
Opublikowano wczoraj o 10:56 1 dzień 2 minuty temu, Symeon_88 napisał(a):Wiadomo o której godzinie będzie można pobierać?Steam mi pokazuje za około 5h. Więc możliwe, że 18 wszędzie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Za każdym jebanym razem przy pobieraniu DLC ciągnie od nowa 150 GB chciałem pograć sobie wczoraj wieczorem, a tu jebs ponad 2h pobierania...
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Symeon_88 napisał(a):Za każdym jebanym razem przy pobieraniu DLC ciągnie od nowa 150 GB chciałem pograć sobie wczoraj wieczorem, a tu jebs ponad 2h pobierania...W jakim sensie od nowa? Mi pobrało raz 23 Giga i normalnie widzę, że jest pobrane. Może coś było skopane wczoraj, dopiero dzisiaj odpaliłem Steama.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja mam wersje na xboxa. Przy każdym DLC czyli przy dwóch poprzednich również pobiera najpierw kilkanaście mb paczke z dlc, a później aktualizacja plików i pobiera 150 gb czyli tyle co waży cała gra.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ns steam było 24GB, już mam na dysku ale nie odpalałem jeszcze gry. Raz że i tak mam jeszcze poprzednie dlc do przejścia, a dwa są podobno jakieś problemy z innymi zadaniami w grze i znikającymi przedmiotami. Chyba strategicznie poczekam na kolejną łatkę a w między czasie dokończę Metro Exodus.PS podobno ten dodatek to 4-5 godzin gry i ludzie mają raczej mieszane odczucia. Trzeba będzie na własnej skórze się przekonać... Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Dalhi
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 25 minut temu, Symeon_88 napisał(a):Uuu, chodzi o tą ścianę z poprzedniego DLC? Dobra to dzisiaj jednak pogram w co innego :D.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Właśnie ściągam, ale ja będę grał od początku i przejdą sobie wszystkie DLC. Nie będę czyścił mapy z wszystkich pierdół, żeby było szybciej. Dokonam też innych wyborów, kiedy już znam fabułę. Np. za pierwszym razem w ogóle nie robiłem zadań u kowala na pierwszej mapie, tylko polazłem do młynarza. Teraz dostanę się na weselę poprzez kowala itd.