Opublikowano poniedziałek o 11:082 dni Autor No właśnie to jest dziwne bo te manuale i tak są tylko po angielsku w grach Switchowych, to nie pralka że instrukcja jest skomplikowana i musi być przełożona na włoski, francuski, hiszpański itp
Opublikowano poniedziałek o 11:302 dni W wersjach z dystrybucji na np. Włochy nie ma włoskiego?Ale i tak temat bez znaczenia, przecież dziś nikt nie czyta tych papierów.
Opublikowano poniedziałek o 11:412 dni Autor Po prostu wydaje mi się, że wypisali jak najwięcej punktów na odczepkę.Do nowej limitki Deamon X Machiny jakoś potrafili wrzucić mini artbook i to z porządną twardą okładką (w stanach mają na miękkiej)
Opublikowano poniedziałek o 13:062 dni w cyberpunku dodają jakieś naklejki i w sumie po cenie tańszej niż Mario kart, kupiłem edycję z grubą księgą - poradnikiem po polsku.
Opublikowano poniedziałek o 15:192 dni Autor No Cronos słabo ale troche kluczkartów SW Outlaws poszłoTymczasem nowe wydania GTA i RDR z kodem w środku w ... czerwonych pudełkach xD
Opublikowano poniedziałek o 15:302 dni 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):ale troche kluczkartów SW Outlaws poszłoHmm pomyślmy dlaczego % proporcje Outlaws tak wyglądają w tym tygodniu, może dlatego że premiera na PS5, XSX i PC była yebany rok temu?
Opublikowano poniedziałek o 15:382 dni Autor 6 minut temu, jimmy napisał(a):Hmm pomyślmy dlaczego % proporcje Outlaws tak wyglądają w tym tygodniu, może dlatego że premiera na PS5, XSX i PC była yebany rok temu? Jebać proporcje, ja mówię o ogólnej sprzedaży SW, że trochę tych Key Cardów zeszło
Opublikowano poniedziałek o 15:492 dni Na Reddit Nintendo fagi podniecone tak tym outlaws jakby nową zelde dostali starczy gra od ubi 5/10 byle na switcha w pudełku.
Opublikowano poniedziałek o 15:492 dni Bieda? Ta konsola ma 3 miesiące i więcej gier typu must have do ogrania niż xbox series x od premiery
Opublikowano poniedziałek o 15:522 dni I kto to mówi klaunie xD latasz z cieczką po tym temacie od zapowiedzi konsoli :)
Opublikowano poniedziałek o 16:042 dni 13 minut temu, Pupcio napisał(a):Bieda? Ta konsola ma 3 miesiące i więcej gier typu must have do ogrania niż xbox series x od premiery Pokaż mi te wszystkie gry to z chęcią je sprawdzę i może ta deska przestanie być dla mnie jednym z najgorszych zakupów gamingowych.
Opublikowano poniedziałek o 16:112 dni Mkw, bananza kolejne gry w drodze a to wszystko w pierwsze pół roku konsoli. Z szacunku dla brzuszków forumowiczów nie przywołam gier dostępnych na xboxa series x w pierwszym roku jego życia bo nie chce żeby pękły
Opublikowano poniedziałek o 16:152 dni Spoko, od premiery XSX nie ma co grać, ale klauncio już ostrzy zeby na SWO na Switcha z ekskluzywnym DLSS.
Opublikowano poniedziałek o 16:172 dni 1 hour ago, jimmy said:Piękne bomby na otrzeźwienieA 8% sprzedaży na trzymiesięcznej konsoli, kiedy gra wyszła na wszystko, wliczając pc oraz konsole będące na rynku od 5 lat, to jest w ogóle niby kiepski wynik?Do tego konsoli Nintendo, której target to w dużej części dzieci oraz osoby szukające radosnych, kolorowych gier do relaksu.
Opublikowano poniedziałek o 16:172 dni No mam te całe dwie gry, które są dla mnie średnie, takie 7/10 i jak się ich nie ogra to nic sie nie straci. Super lineup.Lece kupić druga konsolę by je ogrywać jednocześnie xD
Opublikowano poniedziałek o 16:192 dni Pupcio zapomniałeś o prawdziwych perłach na system Nintendo switch 2 które ogrywasz, mianowicie RDR i Okami obie najlepsze wersje przenośne.
Opublikowano poniedziałek o 16:192 dni Nigdy nie powstała i nie powstanie konsola którą warto kupić na premiere. Jako gracz z wieloletnim doświadczeniem musiałeś wiedzieć na co sie piszesz
Opublikowano poniedziałek o 16:212 dni Just now, Pupcio said:Nigdy nie powstała i nie powstanie konsola którą warto kupić na premiere. Jako gracz z wieloletnim doświadczeniem musiałeś wiedzieć na co sie piszeszZarówno XSX, jak i PS5 było warto kupić na premierę, jeśli zapłaciło się normalną cenę.
Opublikowano poniedziałek o 17:062 dni Autor Dla remaku gry z 2009 roku, która nie wyglądała tak dobrze w trybie 60fps i ekskluzywnym rej trejsingu w DMC 5 na komsolach w pływających ~40 fps? Pamiętamy
Opublikowano poniedziałek o 18:022 dni 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):Mkw, bananza kolejne gry w drodze a to wszystko w pierwsze pół roku konsoli. Z szacunku dla brzuszków forumowiczów nie przywołam gier dostępnych na xboxa series x w pierwszym roku jego życia bo nie chce żeby pękłyMKW xDTobie za te debilizmy placa czy gratis je gadasz?