Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Ale nie wiem po co robicie chłopaki z tematu Switcha 2 CW. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez GearsUp
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gira jest Żukowska sceny growej xDTakiego pierdolenia glupot dawno nie czytalem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Ale właściwie co ma do tego wszystkiego fakt czy jest w pudełku czy go nie ma. Pro Controller 2 jest standardowym padem do Switcha 2. Gdyby standardowego pada nie było w pudełku Xboxa czy PS5 to cała konsola przez to byłaby tańsza ale nie macie takiej opcji kupna bo opłata ta jest na was wymuszona przez te firemki. Nintendo daje ci opcję dokupienia pada bo jest konsolą mobilną z wbudowanymi przyciskami. Na innych konsolach NIE ZAGRASZ bez pada dlatego dodawany jest do pudełka. Bardzo ciężkie do zrozumienia dla niektórych jak widać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 41 minut temu, GearsUp napisał(a):Ta sama półka cenowa co kontroler Xboxa i Dualsense. Jak widać niektórzy mogą się bardziej przyłożyć do swojej pracy od innych.4 minuty temu, GearsUp napisał(a):Ale właściwie co ma do tego wszystkiego fakt czy jest w pudełku czy go nie ma. Pro Controller 2 jest standardowym padem do Switcha 2. Gdyby standardowego pada nie było w pudełku Xboxa czy PS5 to cała konsola przez to byłaby tańsza ale nie macie takiej opcji kupna bo opłata ta jest na was wymuszona przez te firemki. Nintendo daje ci opcję dokupienia pada bo jest konsolą mobilną z wbudowanymi przyciskami. Na innych konsolach NIE ZAGRASZ bez pada dlatego dodawany jest do pudełka. Bardzo ciężkie do zrozumienia dla niektórych jak widać.Dobrze, ze dock dorzucaja i kable z ladowarka (pamietacie 3DSa i dokupowanie ladowarki oddzielnie za chyba 70zl? ) xDKocham mintendo jak zone. Ale zone tez czasami trzeba opierdolic, jak cos odwali. A Nintendo wyjatkowo czesto odpierdala jakies fikołki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Dorzucają dock bo bez niego nie da się zagrać w trybie TV więc jest essential składową całego zestawu w pudełku.Tak samo jak pad w innej konsoli jest częścią niezbędną aby grać.Rocket science.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie zapomnijcie że switch2 to najmocniejszy sprzęt na świecie do grania w przedziale sprzętów do 7watt!!!!!!!!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Dobrze, ze dock dorzucaja i kable z ladowarka (pamietacie 3DSa i dokupowanie ladowarki oddzielnie za chyba 70zl? ) xDKocham mintendo jak zone. Ale zone tez czasami trzeba opierdolic, jak cos odwali. A Nintendo wyjatkowo czesto odpierdala jakies fikołkiPierwsze modele jeszcze mialy ladowarke normanie. Nawet i stacje dokujaca dostalem w pudelku zeby sobie wygodnie konsolka na niej lezala. Piekne czasy. Przy XL to juz tak fajnie nie bylo. Dobrze ze pasowal kabelek z pierwszego modelu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 2 minuty temu, Daffy napisał(a):Nie zapomnijcie że switch2 to najmocniejszy sprzęt na świecie do grania w przedziale sprzętów do 7watt!!!!!!!!Zdecydowana topka jeżeli chodzi o kulturę pracy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):Zdecydowana topka jeżeli chodzi o kulturę pracy.W tym przedziale to konkurencja ostra
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gira to już kupił switcha 2, czy dalej tak zmyśla kocopoły w oparciu o youtube, ppe i własne majaki?Jesli mnie pamiec nie myli to byla gruba kompromitacja cwela jak sie okazalo, ze wojuje o switcha 2 samemu majac 1 xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 3 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):W tym przedziale to konkurencja ostraNapraw sygnaturę bo twoje posty zajmują pół strony
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, GearsUp napisał(a):Napraw sygnaturę bo twoje posty zajmują pół stronyTo specjalnie tak, by inni sie do twoich wylewow nie dogrzebali i nie smiali z ciebie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):To specjalnie tak, by inni sie do twoich wylewow nie dogrzebali i nie smiali z ciebieTwoje posty są bardzo merytoryczne, muszę ci to oddać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, GearsUp napisał(a):Twoje posty są bardzo merytoryczne, muszę ci to oddać.Nie sa najwyzszych lotow, ale i tak o kilka lvl wyzej od twojego fanatycznego pierdolenia.
Opublikowano 57 minut temu57 min Autor 4 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Nie sa najwyzszych lotow, ale i tak o kilka lvl wyzej od twojego fanatycznego pierdolenia.Chłopie grasz w roku pańskim 2026 na padzie bez tylnych przycisków. Zastanów się dobrze co poszło nie tak w twoim życiu
Opublikowano 42 minuty temu42 min 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):Nintendo Switch Pro Controllers with back buttons (such as the Switch 2 controller or 3rd-party models) allow remapping to any button, enhancing games like Mario Kart 8 Deluxe (drift/brake), The Legend of Zelda: TOTK (item switching), and Splatoon 3 (aiming/jumping). They are widely used for shooters and action games to keep thumbs on the sticks. Przecież napisałem, na co mi one? Nie korzystam w ogóle z tego. Niepotrzebne mi to jest.
Opublikowano 39 minut temu39 min 17 minut temu, GearsUp napisał(a):Chłopie grasz w roku pańskim 2026 na padzie bez tylnych przycisków. Zastanów się dobrze co poszło nie tak w twoim życiuOwszem, ze gram. Mam 2 lopatki w Pro Con 2, w 8Bit Ultimate i nawet 4 lopatki w Elite 2 na xbox.Wiec pudlo fanatyku teorii Edytowane 39 minut temu39 min przez Pierre Deck
Opublikowano 38 minut temu38 min Autor 1 minutę temu, Emtebe napisał(a):Przecież napisałem, na co mi one? Nie korzystam w ogóle z tego. Niepotrzebne mi to jest.Ne napisałeś "na co mi one" tylko2 godziny temu, Emtebe napisał(a):Nie wiem na co mi one.A skoro nie wiesz i nie posiadasz wiedzy w jakim celu mógłbyś je wykorzystać to ci podpowiedziałem do czego one służą.
Opublikowano 36 minut temu36 min Dziewczyny nie drapcie się. Preferencje odnośnie peryferiów w konsolach to bardzo subiektywna sprawa.
Opublikowano 31 minut temu31 min Autor 5 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Owszem, ze gram. Mam 2 lopatki w Pro Con 2, w 8Bit Ultimate i nawet 4 lopatki w Elite 2 na xbox.Wiec pudlo fanatyku teoriiBardzo dobrze. Świetnie, że z pamięci potrafiłeś wymienić ile takich przycisków znajduje się konkretnie w którym padzie, dowodzi to temu że ciężko jest się dzisiaj bez nich obyć!
Opublikowano 26 minut temu26 min 3 minuty temu, GearsUp napisał(a):Bardzo dobrze. Świetnie, że z pamięci potrafiłeś wymienić ile takich przycisków znajduje się konkretnie w którym padzie, dowodzi to temu że ciężko jest się dzisiaj bez nich obyć!Tyle, Ze lopatki to mapowanie istniejacych przyciskow, a nie jakies dodatkowe guziki. Wiec to raczej kwestia wygody np przy mapowaniu klikniecia analoga, a nie jakis guzik z ukrytym zastosowaniem. I fakt. Lopatki super sprawa ale dalej jebac nintendo za chujowe spusty
Opublikowano 18 minut temu18 min Autor 2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Tyle, Ze lopatki to mapowanie istniejacych przyciskow, a nie jakies dodatkowe guziki. Wiec to raczej kwestia wygody np przy mapowaniu klikniecia analoga, a nie jakis guzik z ukrytym zastosowaniem.Trzymając kciuki na na analogach są wręcz zbawienne.4 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):I fakt. Lopatki super sprawa ale dalej jebac nintendo za chujowe spustySwitch służy głównie do ogrywania indyków a w takich grach szybka reakcja na triggerach jest ważniejsza niż jaranko wynikające z siły naciskuPro Controller 2 = pad kompletny