Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Myślę że druga połowa 2027 to bedzie ten pierwszy sensowny moment na zakup S2. Akurat wyjdzie Mario 3D, bedzie juz parę fajnych gierek i nadchodząca powolutku Zelda bo to już 4 lata będą od TOTK.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Figaro napisał(a):Myślę że druga połowa 2027 to bedzie ten pierwszy sensowny moment na zakup S2. Akurat wyjdzie Mario 3D, bedzie juz parę fajnych gierek i nadchodząca powolutku Zelda bo to już 4 lata będą od TOTK.Mysle, ze planowanie kiedy konsole oplaca sie kupic jest tak samo zjebanym gadaniem, jak kiedys czekanie na mitycznego switcha pro. Nintendo jak cie interesuje, to kupujesz i grasz. Jak nie siadzie, to gonisz z mala strata. Nigdy nie zrozumiem ludzi, co na sile szukaja sobie jakiegos powodu przez pol zycia jakies konsoli, by ja kupic lub nie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja bym napisał, patrząc na to się dzieje z cenami, że pierwszy sensowny moment był przed podwyżkami, a drugi sensowny moment jest teraz.Czekanie z zakupem na gry nie ma sensu, bo czy się kupi teraz czy za 2 lata, to gry i tak będą. Różnic się będzie tylko cena jaką wydacie na konsole.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja tam bym sobie czekał na oleda fajno gdybym nie był spragniony konsoli
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Nigdy nie zrozumiem ludzi, co na sile szukaja sobie jakiegos powodu przez pol zycia jakies konsoli, by ja kupic lub nierobię tak od zawsze i sprawia mi to radość. zero backlogu, żadnego małpiego konsumpcjonizmu. lubie kupić konsolę raz i już ją mieć, mój własny egzemplarz, który staje się integralną częścią w mej historii gracza do teraz mam N64 które dostałem 30 lat temu i nie lubię traktować tego jak bezdusznego plastiku, nawet jeśli nim jest. dlatego kupię Słiczka 2 jak będę na niego gotowy, a on na mnie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 10.05.2026 o 02:26, ogqozo napisał(a):Prognoza jest niższa niż była na mijający rok, ale powodów może być wiele.....Firma kończy rok fiskalny 2026 z profitem 360 miliardów jenów i czystym zyskiem na kapitalnym poziomie 424 miliardów jenów Japonia jest bita mocno, bo tam i abonament idzie do góry.Jen japoński jest słaby jak jasna cholera , od 2021 stracił sporo wartości do dolara. Dolarowo to już inaczej wygląda.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Każdy daje swoją analizkę to ja też napiszę, że sensownym momentem będzie jak wyjdzie Switch 3 i każdy będzie wyprzedawał dwójkę tak jak to teraz można dostać używanego Switcha 1 za małe pieniążki. Czas pokaże czy miałem rację!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 38 minut temu, GearsUp napisał(a):Każdy daje swoją analizkę to ja też napiszę, że sensownym momentem będzie jak wyjdzie Switch 3 i każdy będzie wyprzedawał dwójkę tak jak to teraz można dostać używanego Switcha 1 za małe pieniążki. Czas pokaże czy miałem rację!Smieszkuj sobie, w Japonii to jest tak jakbyś kupił bundla z Mario Kart, ale ktoś wyjął pudełko z grą i dostałeś golasa
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Btw w raporcie finansowym zabrakło sprzedaży MP4 i Mario Tennis, a oni podają wyniki dla gierek przekraczających milion więc wniosek taki, że oba tytuły tego wyniku nie przekroczyly. Slabo. Jak sama konsola sprzedaje się super to jak się z wyniku sprzedaży softu odliczy sprzedaż pokopii, mkw i bananzy to wychodzi że nikt prawie reszty tytułów big N i multiplatform na S2 nie kupuje. W najbliższym czasie raczej to się nie poprawi bo na horyzoncie brak ekskluzywnego system sellera (w oczekiwaniu na plotkowany remake Zeldy i nowe Poksy), a multiplatformy nikogo na chwilę obecną.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Daffy napisał(a):Btw w raporcie finansowym zabrakło sprzedaży MP4 i Mario Tennis, a oni podają wyniki dla gierek przekraczających milion więc wniosek taki, że oba tytuły tego wyniku nie przekroczyly. Slabo. Jak sama konsola sprzedaje się super to jak się z wyniku sprzedaży softu odliczy sprzedaż pokopii, mkw i bananzy to wychodzi że nikt prawie reszty tytułów big N i multiplatform na S2 nie kupuje. W najbliższym czasie raczej to się nie poprawi bo na horyzoncie brak ekskluzywnego system sellera (w oczekiwaniu na plotkowany remake Zeldy i nowe Poksy), a multiplatformy nikogo na chwilę obecną.Te 3 wymienione tytuly, ktore w ciagu niecalego roku zycia konsoli wydano, to i tak o wiele wiecej, niz wszystkie exy u konkurencji. A jeszcze sporo dobra przed nami.Jest w co grac. Co chwile jakies DLC, spolszczenia, ulepszenia gier, masa portow.W sumie switch 2 zaspokaja mnie jako gracza jakos w 80%. lubie odpalic Fallen Order, wukonga, czy tez miec swiadomosc, ze moge znowu odpalic sekiro na poteznym pustaku od zielonej ferajny. Wiec z dodatkowym sprzetem do wiekszych gier nic nie trace Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gamechat w small window size poprawia FPS w grach Pragmata no duży boostEdit - wiadomo dlaczego Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez aph