Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Myślę że druga połowa 2027 to bedzie ten pierwszy sensowny moment na zakup S2. Akurat wyjdzie Mario 3D, bedzie juz parę fajnych gierek i nadchodząca powolutku Zelda bo to już 4 lata będą od TOTK.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Figaro napisał(a):Myślę że druga połowa 2027 to bedzie ten pierwszy sensowny moment na zakup S2. Akurat wyjdzie Mario 3D, bedzie juz parę fajnych gierek i nadchodząca powolutku Zelda bo to już 4 lata będą od TOTK.Mysle, ze planowanie kiedy konsole oplaca sie kupic jest tak samo zjebanym gadaniem, jak kiedys czekanie na mitycznego switcha pro. Nintendo jak cie interesuje, to kupujesz i grasz. Jak nie siadzie, to gonisz z mala strata. Nigdy nie zrozumiem ludzi, co na sile szukaja sobie jakiegos powodu przez pol zycia jakies konsoli, by ja kupic lub nie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja bym napisał, patrząc na to się dzieje z cenami, że pierwszy sensowny moment był przed podwyżkami, a drugi sensowny moment jest teraz.Czekanie z zakupem na gry nie ma sensu, bo czy się kupi teraz czy za 2 lata, to gry i tak będą. Różnic się będzie tylko cena jaką wydacie na konsole.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja tam bym sobie czekał na oleda fajno gdybym nie był spragniony konsoli
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Nigdy nie zrozumiem ludzi, co na sile szukaja sobie jakiegos powodu przez pol zycia jakies konsoli, by ja kupic lub nierobię tak od zawsze i sprawia mi to radość. zero backlogu, żadnego małpiego konsumpcjonizmu. lubie kupić konsolę raz i już ją mieć, mój własny egzemplarz, który staje się integralną częścią w mej historii gracza do teraz mam N64 które dostałem 30 lat temu i nie lubię traktować tego jak bezdusznego plastiku, nawet jeśli nim jest. dlatego kupię Słiczka 2 jak będę na niego gotowy, a on na mnie.
Opublikowano 58 minut temu58 min W dniu 10.05.2026 o 02:26, ogqozo napisał(a):Prognoza jest niższa niż była na mijający rok, ale powodów może być wiele.....Firma kończy rok fiskalny 2026 z profitem 360 miliardów jenów i czystym zyskiem na kapitalnym poziomie 424 miliardów jenów Japonia jest bita mocno, bo tam i abonament idzie do góry.Jen japoński jest słaby jak jasna cholera , od 2021 stracił sporo wartości do dolara. Dolarowo to już inaczej wygląda.
Opublikowano 39 minut temu39 min Autor Każdy daje swoją analizkę to ja też napiszę, że sensownym momentem będzie jak wyjdzie Switch 3 i każdy będzie wyprzedawał dwójkę tak jak to teraz można dostać używanego Switcha 1 za małe pieniążki. Czas pokaże czy miałem rację!