Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):Trzeba skończyć każdą gre z jakiejś serii żeby być fanem?? Dla mnie okaryna jest niegrywalna. Miałem 3 podejścia mimo że lubie starocie i raczej ogrywam je regularnie, tak tutaj nie ma szans żebym przebrnął przez te torturyTa okaryna ma być przebudowa od zera i, dodatkowo nowa Zelda 2d w 2027 na silniku echoes
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja czekam na 2d metroida od Hiszpanów, nawet jakby miał to być remake starociaI liczę, że fire emblem tegoroczny mega dostarczy, nawet jak wizualnie to dalej ten brzydki silnik z s1
Opublikowano 52 minuty temu52 min 4 godziny temu, Pupcio napisał(a):Trzeba skończyć każdą gre z jakiejś serii żeby być fanem?? Dla mnie okaryna jest niegrywalna. Miałem 3 podejścia mimo że lubie starocie i raczej ogrywam je regularnie, tak tutaj nie ma szans żebym przebrnął przez te torturyPipcio
Opublikowano 26 minut temu26 min 4 godziny temu, Pupcio napisał(a):Trzeba skończyć każdą gre z jakiejś serii żeby być fanem?? Dla mnie okaryna jest niegrywalna. Miałem 3 podejścia mimo że lubie starocie i raczej ogrywam je regularnie, tak tutaj nie ma szans żebym przebrnął przez te torturyWersja 3DS super grywalna, na N64 nie ukończyłem i nawet by mi się nie chciało jak jest ta superior wersja.
Opublikowano 18 minut temu18 min Dokładnie, dopóki nie wyjdzie ten remake OoT, to ogrywanie wersji 3DS jest tym domyślnym wyborem. Na emulatorze podbija się rozdziałkę, można wgrać lepsze tekstury, a do tego obowiązkowo fix na sterowanie kamerą.