Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No właśnie to jest dziwne bo te manuale i tak są tylko po angielsku w grach Switchowych, to nie pralka że instrukcja jest skomplikowana i musi być przełożona na włoski, francuski, hiszpański itp

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 359,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

W wersjach z dystrybucji na np. Włochy nie ma włoskiego?

Ale i tak temat bez znaczenia, przecież dziś nikt nie czyta tych papierów.

Opublikowano
  • Autor

Po prostu wydaje mi się, że wypisali jak najwięcej punktów na odczepkę.

Do nowej limitki Deamon X Machiny jakoś potrafili wrzucić mini artbook i to z porządną twardą okładką (w stanach mają na miękkiej)

Opublikowano

w cyberpunku dodają jakieś naklejki i w sumie po cenie tańszej niż Mario kart, kupiłem edycję z grubą księgą - poradnikiem po polsku.

Opublikowano
  • Autor

No Cronos słabo ale troche kluczkartów SW Outlaws poszło

34tgtgt.jpg

Tymczasem nowe wydania GTA i RDR z kodem w środku w ... czerwonych pudełkach xD

544884168_10240341756024170_189495762594

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

ale troche kluczkartów SW Outlaws poszło

Hmm pomyślmy dlaczego % proporcje Outlaws tak wyglądają w tym tygodniu, może dlatego że premiera na PS5, XSX i PC była yebany rok temu? )

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, jimmy napisał(a):

Hmm pomyślmy dlaczego % proporcje Outlaws tak wyglądają w tym tygodniu, może dlatego że premiera na PS5, XSX i PC była yebany rok temu? )

Jebać proporcje, ja mówię o ogólnej sprzedaży SW, że trochę tych Key Cardów zeszło

Opublikowano

Na Reddit Nintendo fagi podniecone tak tym outlaws jakby nową zelde dostali kekw starczy gra od ubi 5/10 byle na switcha w pudełku.

Opublikowano

Bieda? Ta konsola ma 3 miesiące i więcej gier typu must have do ogrania niż xbox series x od premiery

Opublikowano

I kto to mówi klaunie xD latasz z cieczką po tym temacie od zapowiedzi konsoli :)

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał(a):

Bieda? Ta konsola ma 3 miesiące i więcej gier typu must have do ogrania niż xbox series x od premiery

Pokaż mi te wszystkie gry to z chęcią je sprawdzę i może ta deska przestanie być dla mnie jednym z najgorszych zakupów gamingowych.

Opublikowano

Mkw, bananza kolejne gry w drodze a to wszystko w pierwsze pół roku konsoli. Z szacunku dla brzuszków forumowiczów nie przywołam gier dostępnych na xboxa series x w pierwszym roku jego życia bo nie chce żeby pękły

Opublikowano
1 hour ago, jimmy said:

Piękne bomby na otrzeźwienie

Screenshot_20250908_170901_X.jpg

A 8% sprzedaży na trzymiesięcznej konsoli, kiedy gra wyszła na wszystko, wliczając pc oraz konsole będące na rynku od 5 lat, to jest w ogóle niby kiepski wynik?

Do tego konsoli Nintendo, której target to w dużej części dzieci oraz osoby szukające radosnych, kolorowych gier do relaksu.

Opublikowano

No mam te całe dwie gry, które są dla mnie średnie, takie 7/10 i jak się ich nie ogra to nic sie nie straci. Super lineup.

Lece kupić druga konsolę by je ogrywać jednocześnie xD

Opublikowano

Pupcio zapomniałeś o prawdziwych perłach na system Nintendo switch 2 które ogrywasz, mianowicie RDR i Okami obie najlepsze wersje przenośne.

Opublikowano

Nigdy nie powstała i nie powstanie konsola którą warto kupić na premiere. Jako gracz z wieloletnim doświadczeniem musiałeś wiedzieć na co sie piszesz

Opublikowano
Just now, Pupcio said:

Nigdy nie powstała i nie powstanie konsola którą warto kupić na premiere. Jako gracz z wieloletnim doświadczeniem musiałeś wiedzieć na co sie piszesz

Zarówno XSX, jak i PS5 było warto kupić na premierę, jeśli zapłaciło się normalną cenę.

Opublikowano
  • Autor

Dla remaku gry z 2009 roku, która nie wyglądała tak dobrze w trybie 60fps i ekskluzywnym rej trejsingu w DMC 5 na komsolach w pływających ~40 fps? Pamiętamy obama

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Mkw, bananza kolejne gry w drodze a to wszystko w pierwsze pół roku konsoli. Z szacunku dla brzuszków forumowiczów nie przywołam gier dostępnych na xboxa series x w pierwszym roku jego życia bo nie chce żeby pękły

MKW xD

Tobie za te debilizmy placa czy gratis je gadasz?