Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor No właśnie to jest dziwne bo te manuale i tak są tylko po angielsku w grach Switchowych, to nie pralka że instrukcja jest skomplikowana i musi być przełożona na włoski, francuski, hiszpański itp
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W wersjach z dystrybucji na np. Włochy nie ma włoskiego?Ale i tak temat bez znaczenia, przecież dziś nikt nie czyta tych papierów.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor Po prostu wydaje mi się, że wypisali jak najwięcej punktów na odczepkę.Do nowej limitki Deamon X Machiny jakoś potrafili wrzucić mini artbook i to z porządną twardą okładką (w stanach mają na miękkiej)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. w cyberpunku dodają jakieś naklejki i w sumie po cenie tańszej niż Mario kart, kupiłem edycję z grubą księgą - poradnikiem po polsku.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor No Cronos słabo ale troche kluczkartów SW Outlaws poszłoTymczasem nowe wydania GTA i RDR z kodem w środku w ... czerwonych pudełkach xD
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):ale troche kluczkartów SW Outlaws poszłoHmm pomyślmy dlaczego % proporcje Outlaws tak wyglądają w tym tygodniu, może dlatego że premiera na PS5, XSX i PC była yebany rok temu?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 6 minut temu, jimmy napisał(a):Hmm pomyślmy dlaczego % proporcje Outlaws tak wyglądają w tym tygodniu, może dlatego że premiera na PS5, XSX i PC była yebany rok temu? Jebać proporcje, ja mówię o ogólnej sprzedaży SW, że trochę tych Key Cardów zeszło
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na Reddit Nintendo fagi podniecone tak tym outlaws jakby nową zelde dostali starczy gra od ubi 5/10 byle na switcha w pudełku.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Bieda? Ta konsola ma 3 miesiące i więcej gier typu must have do ogrania niż xbox series x od premiery
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. I kto to mówi klaunie xD latasz z cieczką po tym temacie od zapowiedzi konsoli :)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 13 minut temu, Pupcio napisał(a):Bieda? Ta konsola ma 3 miesiące i więcej gier typu must have do ogrania niż xbox series x od premiery Pokaż mi te wszystkie gry to z chęcią je sprawdzę i może ta deska przestanie być dla mnie jednym z najgorszych zakupów gamingowych.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mkw, bananza kolejne gry w drodze a to wszystko w pierwsze pół roku konsoli. Z szacunku dla brzuszków forumowiczów nie przywołam gier dostępnych na xboxa series x w pierwszym roku jego życia bo nie chce żeby pękły
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Spoko, od premiery XSX nie ma co grać, ale klauncio już ostrzy zeby na SWO na Switcha z ekskluzywnym DLSS.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 hour ago, jimmy said:Piękne bomby na otrzeźwienieA 8% sprzedaży na trzymiesięcznej konsoli, kiedy gra wyszła na wszystko, wliczając pc oraz konsole będące na rynku od 5 lat, to jest w ogóle niby kiepski wynik?Do tego konsoli Nintendo, której target to w dużej części dzieci oraz osoby szukające radosnych, kolorowych gier do relaksu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No mam te całe dwie gry, które są dla mnie średnie, takie 7/10 i jak się ich nie ogra to nic sie nie straci. Super lineup.Lece kupić druga konsolę by je ogrywać jednocześnie xD
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pupcio zapomniałeś o prawdziwych perłach na system Nintendo switch 2 które ogrywasz, mianowicie RDR i Okami obie najlepsze wersje przenośne.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nigdy nie powstała i nie powstanie konsola którą warto kupić na premiere. Jako gracz z wieloletnim doświadczeniem musiałeś wiedzieć na co sie piszesz
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Just now, Pupcio said:Nigdy nie powstała i nie powstanie konsola którą warto kupić na premiere. Jako gracz z wieloletnim doświadczeniem musiałeś wiedzieć na co sie piszeszZarówno XSX, jak i PS5 było warto kupić na premierę, jeśli zapłaciło się normalną cenę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Dla remaku gry z 2009 roku, która nie wyglądała tak dobrze w trybie 60fps i ekskluzywnym rej trejsingu w DMC 5 na komsolach w pływających ~40 fps? Pamiętamy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):Mkw, bananza kolejne gry w drodze a to wszystko w pierwsze pół roku konsoli. Z szacunku dla brzuszków forumowiczów nie przywołam gier dostępnych na xboxa series x w pierwszym roku jego życia bo nie chce żeby pękłyMKW xDTobie za te debilizmy placa czy gratis je gadasz?