Opublikowano wczoraj o 10:13 1 dzień 6 minut temu, messer88 napisał(a):Jakie jest lore porównywania metroida z doomem?W dniu 15.04.2025 o 16:40, Wieslaw napisał(a):Jak już zrobią jakąś fajną grę pod ten sprzęt to spokojnie przymknie się oko na za duży rozmiar, biedaekran dla fanów granatowo-szarej czerni i potencjalnie trzeszczące w portach joycony.Jak na razie system sellera żadnego nie zapowiedzieli, Mario karty spoko, 100zł mogę kiedyś za nie dać. Donkey Kong - mimo mojej wielkiej miłości do tej serii od czasów SNES (mam trzy pierwsze części na cartach) - wygląda to na pokaz możliwości konsoli kosztem grywalności. Obym się mylił. O ile DKCReturns kupiłem 3 razy, z czego dwa w cenie premierowej, Tropical Freeze dwa razy w premierowych cenach to ta odsłona dla mnie jest warta również 100zł kiedyś używka. Metroid - spoko - ale Doom to to raczej nie jest więc nie powinien też kosztować więcej od Dooma, a właściwie powinien kosztować sporo mniej.Jakie gry by mnie przekonały? Nie wiem. Na pewno ucieszyłoby mnie gdyby np. Ninja Gaiden 2 i 3 z trylogii, która pojawiła się jakiś czas temu zaczęły działać rozsądniej. Dla niewtajemniczonych - jest tam zmienna rozdzielczość dla zachowania płynności + zerowa optymalizacja = bitwa pixeli w gorących momentach. Do pary z oledem już tylko to spowodowałoby mój premierowy zakup, a tak to meh. Kocham nadal mojego Switcha 1 oledziaka i mogę go używać jeszcze bardzo długo - i tak nie przejdę wszystkich gier, które mam w pudełkach bo nikt tyle nie żyje.
Opublikowano wczoraj o 10:32 1 dzień 17 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Zobaczycie w 8 rozdziale.Zerknąłem na yt bo mnie ciekawość zżerała. Czy chodzi o to wspinanie się po ściankach?
Opublikowano wczoraj o 10:58 1 dzień 50 minut temu, messer88 napisał(a):Jakie jest lore porównywania metroida z doomem?Po 6 rozdziale wiem w jaką stronę to idzie. Pewnie dalej będzie więcej wracania się z kluczami. To serio wygląda bardziej jak spin-off, a nie kolejny Doom. Edytowane wczoraj o 10:59 1 dzień przez Rozi
Opublikowano wczoraj o 11:09 1 dzień Po 8 rozdziale nie dziwie się, że to najlepsza część nowej serii. Zjada Eternala na śniadanie. To takie wybawienie od tego gównoplatformera kolorowego.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 31 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Po 8 rozdziale nie dziwie się, że to najlepsza część nowej serii. Zjada Eternala na śniadanie. To takie wybawienie od tego gównoplatformera kolorowego.Ale bym ci listwę wypłacił w realu.7 minut temu, Czoperrr napisał(a):Kupiliście Deluxe ze wczesnym dostępem?Ja tylko upgrade.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Godzinę temu, Rozi napisał(a):To serio wygląda bardziej jak spin-off, a nie kolejny Doom.No i zajebiście. Masz 3 podejścia do tej samej gry, a każde na swój sposób unikatowe. Przynajmniej nie masz wrażenia z grania w DLC.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 45 minut temu, Czoperrr napisał(a):Kupiliście Deluxe ze wczesnym dostępem?Tak na steam.37 minut temu, Rozi napisał(a):Ale bym ci listwę wypłacił w realu.Ja tylko upgrade.Leszczu na plaskacza.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Po 8 rozdziale nie dziwie się, że to najlepsza część nowej serii. Zjada Eternala na śniadanie. To takie wybawienie od tego gównoplatformera kolorowego.Ja mam 13 lvl i dla mnie jest fajniej niż w Eternalu. No i bardziej podoba mi się druga połówka gry ale nie będę zdradzal. Nie ma w tej części takiego małpiego skakania w walce czy podczas eksploracji. W tej części czuć moc tarczy i to bardziej potwory mają przerąbane niż my.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):No i zajebiście. Masz 3 podejścia do tej samej gry, a każde na swój sposób unikatowe. Przynajmniej nie masz wrażenia z grania w DLC.Chłopie, zagrasz i zrozumiesz o co chodzi.Już wiem czemu "Metroid się kłania" xd Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Rozi
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Kilka innych produktów też powinni wycofać ze sprzedaży w takim razie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Takie czasy do których większość przyłożyła rękę, a teraz pseudo bunty jak już lata temu po zawodach.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. UNIBLO jedzie głównie na niszowych, mniej znanych produkcjach, o których słyszeli tylko najwięksi zajawkowicze, więc ten DOOM im jest do niczego nie potrzebny. Zwłaszcza, że większość konsolorzy ogra go w GP, albo będzie czekać na jakieś promocje.Gdyby to jeszcze kosztowało w granicach normalności (max 230zł) to pewnie sam bym kupił, ale w takiej sytuacji, gdzie na płycie nie ma gry, a oni chcą ponad 300zł to niech się walą - kiedyś kupię używkę.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ciekawe czy będą sprzedawać Game Key Cardy na Switcha 2 bo będąc konsekwentnym to nie powinni.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Konsekwentnie to podpięli się pod hejt na to, więc lekka reklama sklepu nie zaszkodzi.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jest taka opcja, ale popieram, bo takie zagrywki trzeba yebać i nagłaśniać.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dajcie spokój, zagrywka pod publiczkę.@Czoperrr Sprawdziłem uniblo.pl, koleś opierdala normalnie key cardy na Switcha 2 (pudła z kodem zamiast karta też), beka z takich typów
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Czym dalej w las, tym lepiej. Broń strzelająca odłamkami kruszonych czaszek, albo kulą na łańcuchu? Jest. Ale zabójstw chwały to brakuje w chuuuuuuj.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Początek może wydawać się średni, jednakże po 10 rozdziałach ma się taki arsenał broni, że Eternal zaczyna wymiękać. Na poziomie Nightmare robi się rzeź z pola walki, a w moim odczuciu - gra jest cholernie szybka w połączeniu z parowaniem, omijaniem pocisków lewo/prawo i zbijaniem pancerza u większych mobków, kiedy otaczają nas hordy mniejszych. Pamiętajcie o suwaku do zmiany szybkości gry.Pan z YT, który zaraził mnie replayability w niektórych grach wrzucił zajaweczkę The Dark Ages dla niezdecydowanych: