Opublikowano 25 grudnia 202525 gru Panowie, w którym momencie gry trafię na punkt bez powrotu? Fabularnie czuję, że jestem blisko -(info podaje i 83 procent gry).
Opublikowano 25 grudnia 202525 gru Nie ma chyba takiego, ogólnie wszystko można dobić po przejściu gry.
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Chinole z klepania takich samych slasherów na UE teraz przenoszą się na to
Opublikowano 30 grudnia 202530 gru Gram właściwie od Świąt i ciężko się oderwać. Powiedziałbym że to mieszanka najlepszych fajnali z chrono crossem. Nic dziwnego że ludziom tak się podoba. Jestem po pierwszym akcie i trochę mapę zwiedzam, 21h godzin nabite jak pokazuje aplikacja. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony do gierki bo nie lubię belle epoque i francuskich klimatów. Wszystko się zmieniło odkąd zagrałem hehe sztos
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Nie jest to może dla mnie goty sroty bo to już dawno mnie nie interesuje, ale bawię się bardzo dobrze. System walki jest ok, troszkę psxowych jrpg przelizałem. Questów tu chyba nie ma ale od tego są inne tytuły, gdzie już mam od lat dość bycia kurierem. W Ekspedycji porusza mnie muza, dizajn i postaci. Bardziej niż walka ciekawi mnie historia.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru No to lepiej wybrac nie mogles w tym roku. Jest wszystko czego Ci trzeba. Ja bylem mega zadowolony. Mialem ograc tylko raz a sobie rozpoczalem ng+ i zas nie moglem sie na cieszyć gra. Wiadomo ze bylem op i szedlem jak przecinak ale zrobilem to dla story by ponownie to przezyc
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Miał ktoś może problem z walką 6.2 w nieskończonej wieży?Przeciwnik mniej więcej w połowie walki w swojej turze nie wykonuje ataka, ja nie mogę się ruszuć ani wykonać żadnej komendy(nie pokazuje się pasek komend)-próbowałem kilkunastu podejść i zawsze w losowych momentach się to zdarza. .Wyjście z gry, wyłączenie konsoli nic nie daje.Czasem taka sytuacja zdarzała się w innych walkach, ale po wyjściu z walki i ponownym nawiązaniu problem znikał.
Opublikowano 53 minuty temu53 min Sporo osób na to narzeka. Nie tylko w wieży, w każdej walce z Chromatic Braseleurem, ludzie mówią o LICZNYCH problemach (np. koleś nigdy nie przestaje strzelać z kulek lol). Wygląda na to, że w ostatnim patchu twórcy coś z nim zepsuli. Na pewno wrócą ze Świąt z wieloma raportami o tym i pewnie niedługo naprawią.Jak na ten moment chyba są dwa wyjścia:zostaw i czekaj aż to naprawiąprzypakuj ekipę, opracuj strategię ofensywnie aż tak mocną, że go szybko rozwaliszewentualnie może paruj wszystkie strzały aż padnie, niejasne czy zawsze to tak zadziała