Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak już zauważyłem , że po jednej z walk wyskakuje ta rezerwowa drużyna czyli ta jedna postać u mnie w zapasie. Gram na tym normalnym poziomie i nie raz mi się zdarzy dostać klepy jak nie zdążą obczaić na co wrażliwy jest wróg lub mim mnie leje jak nie zdążę mu włożyć przełamania. Ale gram ryzykowanie w sensie za każdy razem paruje, a nie unikam co nie zawsze się udaje
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A zapytam jeszcze o mapę. Jest na kontynencie i są na niej zaznaczone różne lokacje one będą odwiedzane w ramach fabuły w jakiejś kolejności czy można je dowolnie eksplorować? Trafiłem teraz pod wejście do mały Bourgeon i nie wiem czy tam mam iść tak z marszu sobie pozwiedzać czy do każdej z tych lokacji prędzej czy później trafię i iść z fabułą?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, mario10 napisał(a):A zapytam jeszcze o mapę. Jest na kontynencie i są na niej zaznaczone różne lokacje one będą odwiedzane w ramach fabuły w jakiejś kolejności czy można je dowolnie eksplorować? Trafiłem teraz pod wejście do mały Bourgeon i nie wiem czy tam mam iść tak z marszu sobie pozwiedzać czy do każdej z tych lokacji prędzej czy później trafię i iść z fabułą?Wiele lokacji jest opcjonalnych, a czy jest na twój poziom to można sprawdzić po kolorze portalu, jak jest na czerwono, to raczej wróc pozniej. Nie da się nic pominąć, więc bez spiny.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Postaciami warto grać wszystkimi i sobie zmieniać, bo każda ma dobre skille i warto się zapoznać z nimi.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak staram się robić, że miksuje te postacie choć jeszcze mam problem z Maelle i Sciel bo one mają ten system walki bardziej skomplikowany, ale powoli zaczynam łapać :)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak bys skonczyl Turniej Maelle to by ci sie system odkomplikowal bardzo szybko xD