Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

Opublikowano

Tak już zauważyłem , że po jednej z walk wyskakuje ta rezerwowa drużyna czyli ta jedna postać u mnie w zapasie. Gram na tym normalnym poziomie i nie raz mi się zdarzy dostać klepy jak nie zdążą obczaić na co wrażliwy jest wróg lub mim mnie leje jak nie zdążę mu włożyć przełamania. Ale gram ryzykowanie w sensie za każdy razem paruje, a nie unikam co nie zawsze się udaje )

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 110,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bzduras
    Bzduras

Dobra, przespalem się, pograłem chwilę w Dooma i przetrawiłem sobie oba zakończenia. Ta gra zasługuje na coś więcej niż tylko wlepienie jej 10/10, więc napisanie chyba najdłuższego posta w mojej forum

• A tu całość ekipy - sami zwyczajni ludzie, żadnych ulańców i kolorowłosych they/themów - tamto zostało w Ubisofcie.

• No myślę, że te reakcje to nie przez to, że gra Ci nie podeszła, tylko przez to co napisałeś w uzasadnieniu. Piszesz, że lubisz np. Finale, a tu po przejściu prologu narzekasz na gameplay loop, jakby

Opublikowano

A zapytam jeszcze o mapę. Jest na kontynencie i są na niej zaznaczone różne lokacje one będą odwiedzane w ramach fabuły w jakiejś kolejności czy można je dowolnie eksplorować? Trafiłem teraz pod wejście do mały Bourgeon i nie wiem czy tam mam iść tak z marszu sobie pozwiedzać czy do każdej z tych lokacji prędzej czy później trafię i iść z fabułą?

Opublikowano
4 minuty temu, mario10 napisał(a):

A zapytam jeszcze o mapę. Jest na kontynencie i są na niej zaznaczone różne lokacje one będą odwiedzane w ramach fabuły w jakiejś kolejności czy można je dowolnie eksplorować? Trafiłem teraz pod wejście do mały Bourgeon i nie wiem czy tam mam iść tak z marszu sobie pozwiedzać czy do każdej z tych lokacji prędzej czy później trafię i iść z fabułą?

Wiele lokacji jest opcjonalnych, a czy jest na twój poziom to można sprawdzić po kolorze portalu, jak jest na czerwono, to raczej wróc pozniej. Nie da się nic pominąć, więc bez spiny.

Opublikowano

Tak staram się robić, że miksuje te postacie choć jeszcze mam problem z Maelle i Sciel bo one mają ten system walki bardziej skomplikowany, ale powoli zaczynam łapać :)

Opublikowano

Jak bys skonczyl Turniej Maelle to by ci sie system odkomplikowal bardzo szybko xD