Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dla mnie gra roku bez dwóch zdań choć mam jeszcze zaległości z tego roku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Koło Lumiere jest wejście.a juz miałem odpowiadać na "co?" Dzięki idę sobie zerknąć co tam nowego na nas czeka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 minut temu, II KoBik II napisał(a):Otwieram lodówkę a tam Ekspedycja. Serio to taki kosmos?Jeden rabin powie nie, stu innych powie, że ten jeden chuja się zna. Wjeżdżaj w to i smacznego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, MEVEK napisał(a):a juz miałem odpowiadać na "co?" Dzięki idę sobie zerknąć co tam nowego na nas czeka Szczerze to oglądałem całe to TGA i nie było słowa o tym DLC xD. Dopiero teraz zobaczyłem.Oj chyba moje postacie na quasi-60 lvl to na to DLC za słabe, będę musiał dobić najpierw postgame z podstawki. Fajna muza we tym DLC.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 30 minut temu, MEVEK napisał(a):a juz miałem odpowiadać na "co?" Dzięki idę sobie zerknąć co tam nowego na nas czeka Daj znać jaki poziom bo planuje tam wbijać na 99 i mam nadzieję na podobnych przeciwników jak w Renoirs drafts, generalnie liczę na endgame dlc.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 17 minut temu, messer33 napisał(a):Daj znać jaki poziom bo planuje tam wbijać na 99 i mam nadzieję na podobnych przeciwników jak w Renoirs drafts, generalnie liczę na endgame dlc.Jak dotad padaja od pierwszego strzala Maelle na 99 lvlu. Nie wiem jak dalej ale licze na male wyzwania conajmniej A photomode wymiata. Ta gra jest kosmiczna!
Opublikowano 44 minuty temu44 min Ja lecę teraz na 64-65 lvl tam i wtedy i fajnie się gra na normalu. Na 99 lvl zawsze można zwiększyć poziom trudności.
Opublikowano 35 minut temu35 min 5 godzin temu, Szymek napisał(a):Zapowiedzieli darmowy dodatek z ulepszeniami do pobrania juz dzisClair Obscur: Expedition 33 | Thank You Update TrailerNie zasługujemy na tego dewelopera. Zasłużone GOTY na Golden Joysticks i TGA, totalny dominator
Opublikowano 32 minuty temu32 min 38 minut temu, MEVEK napisał(a):Jak dotad padaja od pierwszego strzala Maelle na 99 lvlu.Z tą postacią to nie wyznacznik