Skocz do zawartości

Wuchang: Fallen Feathers

Featured Replies

• Odpowiedzi 157
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Turbo dobra giera to jest.

Na soulslike'ach zjadłem zęby przez ostatnie 10 lat, ale tutaj jest wszystko tak dobrze zaprojektowane, że jaram się jak Kamień Pomorski.

Opublikowano

Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze.

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, Rotevil napisał(a):

Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze.

Ile h Ci to zajęło ?

Opublikowano

Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Chewie napisał(a):

Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.

Weź się za Darks Souls 1 i skończ ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Szermac napisał(a):

Ile h Ci to zajęło ?

Około 30h

Opublikowano
  • Autor

To chyba jakoś mocno nie lizałeś ścian?