Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pograłem chwilę i kurde gra jak dla mnie wygląda lepiej od wukonga, a nawet w 4k nie podłączyłem pc.Skończę DS2 i dam grze szansę. GP rządzi.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Turbo dobra giera to jest.Na soulslike'ach zjadłem zęby przez ostatnie 10 lat, ale tutaj jest wszystko tak dobrze zaprojektowane, że jaram się jak Kamień Pomorski.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Rotevil
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 24 minuty temu, Rotevil napisał(a):Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze.Ile h Ci to zajęło ?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 3 minuty temu, Chewie napisał(a):Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.Weź się za Darks Souls 1 i skończ ;)