Opublikowano 27 lipca 20251 r Pograłem chwilę i kurde gra jak dla mnie wygląda lepiej od wukonga, a nawet w 4k nie podłączyłem pc.Skończę DS2 i dam grze szansę. GP rządzi.
Opublikowano 27 lipca 20251 r Turbo dobra giera to jest.Na soulslike'ach zjadłem zęby przez ostatnie 10 lat, ale tutaj jest wszystko tak dobrze zaprojektowane, że jaram się jak Kamień Pomorski.
Opublikowano 27 lipca 20251 r Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze. Edytowane 27 lipca 20251 r przez Rotevil
Opublikowano 27 lipca 20251 r Autor 24 minuty temu, Rotevil napisał(a):Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze.Ile h Ci to zajęło ?
Opublikowano 27 lipca 20251 r Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.
Opublikowano 27 lipca 20251 r Autor 3 minuty temu, Chewie napisał(a):Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.Weź się za Darks Souls 1 i skończ ;)
Opublikowano 27 lipca 20251 r Ściany akurat to lizałem żeby nie przegapić ulepszeń do broni i potek do leczenia, unikałem po prostu w większości czasu walk z zwykłymi mobkami, i tak miałem już dobrze dopakowaną postać pod koniec bez tego.
Opublikowano 28 lipca 20251 r No cóż. Pograłem kilka h i w sumie przypomniałem sobie czemu kiedyś po Lies of P powiedziałem sobie, ze dość soulslikeów. Niestety kolejna setna gra gdzie wszystko jest skopiowane z poprzednich, razem z największymi bolączkami i parodiami jak zabieranie staminy przy unikach w ilości chorej. Hitboxy też leżą i kwiczą. Bossowie z nieczytelnymi atakami, słaby system rozwoju postaci. Grafika śliczna a i działa bardzo dobrze, ale to w sumie tyle z plusów. Jestem zaskoczony, ze ktoś jest w stanie czerpać jeszcze z takiej formuły przyjemność.
Opublikowano 28 lipca 20251 r Ale LoP to ty szanuj, najlepszy soulsklon. A ja cały czas lubię tego typu gry, nawet te 7/10 jak wuchang, bo nie są samograjami jak większość singli i trzeba się troszkę napocić.
Opublikowano 28 lipca 20251 r 50 minut temu, Donatello1991 napisał(a):parodiami jak zabieranie staminy przy unikach w ilości chorej. Hitboxy też leżą i kwiczą. Bossowie z nieczytelnymi atakamiKlasycznie GIT GUD
Opublikowano 28 lipca 20251 r 4 minuty temu, messer88 napisał(a):Klasycznie GIT GUDLol, ale ja pokonałem wszystkich do momentu w którym przerwałem grę. Że niby trudni? No nie.
Opublikowano 28 lipca 20251 r No ale elementy na które narzekasz hitboxy czy nieczytelne ataki to akurat tutaj nie ma takich problemów. Gdzie przerwałeś grać?
Opublikowano 29 lipca 20251 r Od kilku dni na PC jest gotowe spolszczenie do pobrania. Zadziwia mnie to, że twórcy gier olewają nasz rynek a fanowskie ekipy potrafią to zrobić w jeden, dwa dni.
Opublikowano 29 lipca 20251 r 4 minuty temu, Kolos28 napisał(a):Od kilku dni na PC jest gotowe spolszczenie do pobrania. Zadziwia mnie to, że twórcy gier olewają nasz rynek a fanowskie ekipy potrafią to zrobić w jeden, dwa dni.No lokalizacja gry to podstawa powinna być chociaż napisy.
Opublikowano 29 lipca 20251 r No lokalizacja gry to podstawa powinna być chociaż napisy.No od razu piękniej to wygląda
Opublikowano 29 lipca 20251 r Zajebiste tłumaczenie. TAK KU#WA NA KONIKU Z DRZEWA KONIU NA BIEGUNACH Z UŚMIECHEM NA USTACH TAM POJADĘ.
Opublikowano 29 lipca 20251 r Tak zerkam w pracy na tego strima, gościu 2 dzień siedzi na tej Honglan
Opublikowano 29 lipca 20251 r 37 minut temu, Patapon napisał(a):Zajebiste tłumaczenie.TAK KU#WA NA KONIKU Z DRZEWA KONIU NA BIEGUNACH Z UŚMIECHEM NA USTACH TAM POJADĘ.Co w nim nie tak?
Opublikowano 29 lipca 20251 r 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Co w nim nie tak?To, że pewnie ten koń ich zmylił i dlatego użyli słowa JEDZIESZ.
Opublikowano 29 lipca 20251 r Wiadomo, że większość ludzi ogarnie, ale jak już jest na rynku pl sprzedawane to fajnie mieć wybór.