Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wuchang: Fallen Feathers

Featured Replies

• Odpowiedzi 223
  • Wyświetleń 10,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czekam na Mam nadzieję, że kolejna podobna gierka dostanie tytuł lepiej dostosowany pod nasz przaśny rynek.   Czyli jakiś „Kutong”, ewentualnie „Pytong”  

• messer88
    messer88

@Paolo de Vesir fajne majteczki?

• I to szanuje

Opublikowano

Turbo dobra giera to jest.

Na soulslike'ach zjadłem zęby przez ostatnie 10 lat, ale tutaj jest wszystko tak dobrze zaprojektowane, że jaram się jak Kamień Pomorski.

Opublikowano

Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze.

Edytowane przez Rotevil

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, Rotevil napisał(a):

Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze.

Ile h Ci to zajęło ?

Opublikowano

Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Chewie napisał(a):

Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.

Weź się za Darks Souls 1 i skończ ;)

Opublikowano

Ściany akurat to lizałem żeby nie przegapić ulepszeń do broni i potek do leczenia, unikałem po prostu w większości czasu walk z zwykłymi mobkami, i tak miałem już dobrze dopakowaną postać pod koniec bez tego.

Opublikowano

No cóż. Pograłem kilka h i w sumie przypomniałem sobie czemu kiedyś po Lies of P powiedziałem sobie, ze dość soulslikeów. Niestety kolejna setna gra gdzie wszystko jest skopiowane z poprzednich, razem z największymi bolączkami i parodiami jak zabieranie staminy przy unikach w ilości chorej. Hitboxy też leżą i kwiczą. Bossowie z nieczytelnymi atakami, słaby system rozwoju postaci.

Grafika śliczna a i działa bardzo dobrze, ale to w sumie tyle z plusów. Jestem zaskoczony, ze ktoś jest w stanie czerpać jeszcze z takiej formuły przyjemność.

Opublikowano

Ale LoP to ty szanuj, najlepszy soulsklon. A ja cały czas lubię tego typu gry, nawet te 7/10 jak wuchang, bo nie są samograjami jak większość singli i trzeba się troszkę napocić.

Opublikowano
50 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

parodiami jak zabieranie staminy przy unikach w ilości chorej. Hitboxy też leżą i kwiczą. Bossowie z nieczytelnymi atakami

Klasycznie GIT GUD

Opublikowano

No ale elementy na które narzekasz hitboxy czy nieczytelne ataki to akurat tutaj nie ma takich problemów. Gdzie przerwałeś grać?

Opublikowano

Od kilku dni na PC jest gotowe spolszczenie do pobrania. Zadziwia mnie to, że twórcy gier olewają nasz rynek a fanowskie ekipy potrafią to zrobić w jeden, dwa dni.

Opublikowano
4 minuty temu, Kolos28 napisał(a):

Od kilku dni na PC jest gotowe spolszczenie do pobrania. Zadziwia mnie to, że twórcy gier olewają nasz rynek a fanowskie ekipy potrafią to zrobić w jeden, dwa dni.

No lokalizacja gry to podstawa powinna być chociaż napisy.

Opublikowano
No lokalizacja gry to podstawa powinna być chociaż napisy.
No od razu piękniej to wygląda :)

Opublikowano

Zajebiste tłumaczenie.

Screenshots_2025-07-29-10-41-12.png

TAK KU#WA NA KONIKU Z DRZEWA KONIU NA BIEGUNACH Z UŚMIECHEM NA USTACH TAM POJADĘ.

Opublikowano

Tak zerkam w pracy na tego strima, gościu 2 dzień siedzi na tej Honglan D

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Co w nim nie tak?

To, że pewnie ten koń ich zmylił i dlatego użyli słowa JEDZIESZ.

Screenshots_2025-07-29-12-56-57.png

Opublikowano

Wiadomo, że większość ludzi ogarnie, ale jak już jest na rynku pl sprzedawane to fajnie mieć wybór.