Opublikowano 27 lipca27 lip Pograłem chwilę i kurde gra jak dla mnie wygląda lepiej od wukonga, a nawet w 4k nie podłączyłem pc.Skończę DS2 i dam grze szansę. GP rządzi.
Opublikowano 27 lipca27 lip Turbo dobra giera to jest.Na soulslike'ach zjadłem zęby przez ostatnie 10 lat, ale tutaj jest wszystko tak dobrze zaprojektowane, że jaram się jak Kamień Pomorski.
Opublikowano 27 lipca27 lip Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze. Edytowane 27 lipca27 lip przez Rotevil
Opublikowano 27 lipca27 lip Autor 24 minuty temu, Rotevil napisał(a):Ostatnia lokacja to przerost formy nad treścią, jest ładna wizualnie, ale jest absurdalnie wielka i męcząca, ostatni boss też taki średni, poprzedni są dużo lepiej zaprojektowani mechanicznie, naturalnie wpadł bad ending. Spróbuję może teraz magią przejść drugi raz, bo mam wrażenie, że jest mocna w tej grze.Ile h Ci to zajęło ?
Opublikowano 27 lipca27 lip Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.
Opublikowano 27 lipca27 lip Autor 3 minuty temu, Chewie napisał(a):Warto to odpalać jak prawie w ogóle nie grałem w soulsy? Chyba tylko grałem w Remnanta z podobnych gier a tak to jestem na poziomie pierwszych dark souls, za które muszę się w końcu wziąć i skończyć.Weź się za Darks Souls 1 i skończ ;)
Opublikowano 27 lipca27 lip Ściany akurat to lizałem żeby nie przegapić ulepszeń do broni i potek do leczenia, unikałem po prostu w większości czasu walk z zwykłymi mobkami, i tak miałem już dobrze dopakowaną postać pod koniec bez tego.
Opublikowano 28 lipca28 lip No cóż. Pograłem kilka h i w sumie przypomniałem sobie czemu kiedyś po Lies of P powiedziałem sobie, ze dość soulslikeów. Niestety kolejna setna gra gdzie wszystko jest skopiowane z poprzednich, razem z największymi bolączkami i parodiami jak zabieranie staminy przy unikach w ilości chorej. Hitboxy też leżą i kwiczą. Bossowie z nieczytelnymi atakami, słaby system rozwoju postaci. Grafika śliczna a i działa bardzo dobrze, ale to w sumie tyle z plusów. Jestem zaskoczony, ze ktoś jest w stanie czerpać jeszcze z takiej formuły przyjemność.
Opublikowano 28 lipca28 lip Ale LoP to ty szanuj, najlepszy soulsklon. A ja cały czas lubię tego typu gry, nawet te 7/10 jak wuchang, bo nie są samograjami jak większość singli i trzeba się troszkę napocić.
Opublikowano 28 lipca28 lip 50 minut temu, Donatello1991 napisał(a):parodiami jak zabieranie staminy przy unikach w ilości chorej. Hitboxy też leżą i kwiczą. Bossowie z nieczytelnymi atakamiKlasycznie GIT GUD
Opublikowano 28 lipca28 lip 4 minuty temu, messer88 napisał(a):Klasycznie GIT GUDLol, ale ja pokonałem wszystkich do momentu w którym przerwałem grę. Że niby trudni? No nie.
Opublikowano 28 lipca28 lip No ale elementy na które narzekasz hitboxy czy nieczytelne ataki to akurat tutaj nie ma takich problemów. Gdzie przerwałeś grać?
Opublikowano 29 lipca29 lip Od kilku dni na PC jest gotowe spolszczenie do pobrania. Zadziwia mnie to, że twórcy gier olewają nasz rynek a fanowskie ekipy potrafią to zrobić w jeden, dwa dni.
Opublikowano 29 lipca29 lip 4 minuty temu, Kolos28 napisał(a):Od kilku dni na PC jest gotowe spolszczenie do pobrania. Zadziwia mnie to, że twórcy gier olewają nasz rynek a fanowskie ekipy potrafią to zrobić w jeden, dwa dni.No lokalizacja gry to podstawa powinna być chociaż napisy.
Opublikowano 29 lipca29 lip No lokalizacja gry to podstawa powinna być chociaż napisy.No od razu piękniej to wygląda
Opublikowano 29 lipca29 lip Zajebiste tłumaczenie. TAK KU#WA NA KONIKU Z DRZEWA KONIU NA BIEGUNACH Z UŚMIECHEM NA USTACH TAM POJADĘ.
Opublikowano 29 lipca29 lip 37 minut temu, Patapon napisał(a):Zajebiste tłumaczenie.TAK KU#WA NA KONIKU Z DRZEWA KONIU NA BIEGUNACH Z UŚMIECHEM NA USTACH TAM POJADĘ.Co w nim nie tak?
Opublikowano 29 lipca29 lip 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Co w nim nie tak?To, że pewnie ten koń ich zmylił i dlatego użyli słowa JEDZIESZ.
Opublikowano 29 lipca29 lip Wiadomo, że większość ludzi ogarnie, ale jak już jest na rynku pl sprzedawane to fajnie mieć wybór.