Opublikowano 16 lipca 202416 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jako ze zmiazdzylem konkurencje w forumowym typerku a mysle ze te dwie nagrody przydadzą sie komus bardziej postanowilem wystawic je na licytacje a kase przeznaczyć na karme dla kotkow z mojej dzialki. Zasady licytacji sa proste, przebijamy min o 10zl, licytacja trwa do piatku do godz 24. Na licytacje wystawiam -Roczna prenumerata PSX EXTREME -Kod PSN/MS 150zl W poscie piszczie co, licytujecie. Czy PE czy Kod, cena wywolawcza 80zl w obu przypadkach. NIE DAJMY IM WROCIC DO NORMALNEGO BMI
Opublikowano 16 lipca 202416 lip dobra, dawaj pan jeszcze prenumeratę za 300PLN, niech maja sierściuchy
Opublikowano 16 lipca 202416 lip Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Było przebrać koty za cyganów
Opublikowano 16 lipca 202416 lip Autor Ale w sensie 300 za wszystko czy 300+200 bo juz sie pogubulem Sory nie mam doswiadczenia w transakcjach z takimi kwotami
Opublikowano 16 lipca 202416 lip 6 minut temu, Mejm napisał(a): Cyganom 1500 a kotkom 500? Chyba tak tego nie zostawisz? dałem ps4 dzieciakom, chyba już powinienem dostać rozgrzeszenie za swoje grzechy 1 minutę temu, kanabis napisał(a): Ale w sensie 300 za wszystko czy 300+200 bo juz sie pogubulem Sory nie mam doswiadczenia w transakcjach z takimi kwotami nie no pińcet daję, niech koty wiedzą jak ich nie lubię Edytowane 16 lipca 202416 lip przez gtfan
Opublikowano 16 lipca 202416 lip Ktoś chętny na fanty z patronite? Puzzle już niestety oddane. Cena wywoławcza 30zł powiedzmy za całość. Wysyłke paczkomatem biorę na siebie, wpłata do uzytkownika kanabis.
Opublikowano 16 lipca 202416 lip 9 minut temu, kanabis napisał(a): No to w takim razie sprzedane! to nie czekamy do piątku? może ktoś bardziej nie lubi kotów...
Opublikowano 16 lipca 202416 lip Autor Mozemy czekac ale nie wiem czy ktos przebije 500zl. No chyba ze ktos ma takie koty No ale dobra, slowo sie rzeklo takze czekamy do piatku
Opublikowano 16 lipca 202416 lip Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobrze ze juz niedlugo wpadnie zarcie z forumowego unicefu. Kot juz prawie nie zyl pod bramką Spoiler Tu jak wspomnialem o 500zl
Opublikowano 16 lipca 202416 lip 7 godzin temu, Shen napisał(a): Ktoś chętny na fanty z patronite? Puzzle już niestety oddane. Cena wywoławcza 30zł powiedzmy za całość. Wysyłke paczkomatem biorę na siebie, wpłata do uzytkownika kanabis. 50
Opublikowano 16 lipca 202416 lip 1 godzinę temu, kanabis napisał(a): Dobrze ze juz niedlugo wpadnie zarcie z forumowego unicefu. Kot juz prawie nie zyl pod bramką Ukryj zawartość Tu jak wspomnialem o 500zl Nie głosowały na PiS w pierwszej kadencji ? Reakcja na 500 podejrzana
Opublikowano 16 lipca 202416 lip 2 godziny temu, kanabis napisał(a): Dobrze ze juz niedlugo wpadnie zarcie z forumowego unicefu. Kot juz prawie nie zyl pod bramką Ukryj zawartość Tu jak wspomnialem o 500zl Po tym całym euro skojarzyło mi się z piłkarzami co udają faul a jak jednak nic z tego nie wychodzi to łeb podnoszą i sprawdzają reakcje sędziego.
Opublikowano 16 lipca 202416 lip Autor Z tym ze tutaj nawet varu nie trzeba zeby wiedziec ze symuluje Zwierzaki to dobre cwaniaki
Opublikowano 16 lipca 202416 lip Ty no, ale za ten hajs to powinieneś je wysłać na obóz odchudzający dla grubasów, tylko bez Roziego.
Opublikowano 20 lipca 202420 lip Autor Informuje oficjalnie se ROCZNA PRENUMERATA PSIKS EXTREME I KOD 150 PSN LECI DO @gtfan Serdecznie gratuluje A teraz Spoiler
Opublikowano 20 lipca 202420 lip 2 godziny temu, kanabis napisał(a): Informuje oficjalnie se ROCZNA PRENUMERATA PSIKS EXTREME I KOD 150 PSN LECI DO @gtfan Serdecznie gratuluje A teraz Ukryj zawartość Odezwę się wieczorem, w trasie akurat jestem możesz mi napisać na priv jak mam kasę przekazać...
Opublikowano 23 lipca 202423 lip Autor Dzisiaj pierwsza tura z forumowymi paczusiami dla dzialkowych kotkow. Przyszło 12kg suchej i 30 puszek mokrej karmy. Suchej starczy zapewne na kilka miesiecy bo jezdze tam raz dziennie, mokrej pewnie na miesiac a ze wzgledu na temperatury i to ze nie mam gdzie trzymac, nie chcialem mokrej kupowac na dluzszy zapas wiec za jakis miesiac update zeby nie bylo ze wydalem na mamuta czy coś. Bo poszla na to dopiero polowa budżetu z licytacji. Warto tez zaznaczyc ze jedna torba PIPERA kupiona dzieki hojnosci uzytkownika @Shen Dzieki @gtfan