Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 99,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Danke herr tusk    A babiarz jak chce dalej pchac jezuskowa propagande to wypierdalac do czubkow z republiki. Elo frajerzy

• Odklejeńcy i cala reszta pokemonów zupełnie nie dziwi biorąc pod uwagę mentalne zjebanie zachodu i normalizowanie patologii i chorób psychicznych.  

• Mnie tylko ten murzyn wkurwia w siatce u naszych. 

Opublikowano
Cytat

Byłem za dobrze przygotowany to tego startu i to było widać. Bardzo duża prędkość, dużo mocy, świetnie się czułem. Naprawdę chciałem daleko rzucić, dlatego młot cały czas wypadał, a nie był rzucany.

- Fajdek

Najzwyczajniej w świecie był za dobrze przygotowany. :balon:

Opublikowano

Musiałem sprawdzić, czy ten troglodyta osrajdek zdobył jakikolwiek medal olimpijski, internety mówią, że żadnego XD. A nie, czekaj, ma zdobyty brązowy medal z Tokio XD

W ogóle nigdy nie rozumiałem fenomentu tego fajkda, każdy mu pompował balon, że zdobędzie złoty medal i w ogóle najlepszy lekkoatleta. Takiego chuja.

Najlepszą lekkoatletką to jest Anita Włodarczyk i nawet już nie musiała udowadniać w Paryżu mimo nie zakwalifikowania się do finału. 3 Złote medale olimpijskie już, więc można mieć wyjebane, jak najbardziej. 

Fajdek? Chujajtek. 

Opublikowano

Fajdek jest jak nasi siatkarze na MŚ 5x złote medale, na EU też złoto i srebro, a na IO zawsze obsrany niestety. 

Opublikowano

Już mam nadzieję naszykowane wymówki, że 9 rano to nie jest pora do gry w siatkówkę.

Opublikowano
16 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Gdzie jeszcze zostały szanse na złoto oprócz siatkówki? Czy to już tyle?

No niby w boksie babka jest w 1/2 i już ma pewny brąz, 2 walki do złota. 

Opublikowano
9 godzin temu, [InSaNe] napisał(a):

A prawda jest taka, że w Polsce nie ma praktycznie żadnego zainteresowania uprawianiem sportu i nie ma z kogo wybierać. 

Niestety u nas to zawsze jest wszystko na głowie od jakichś pomysłów żeby co roku robić jakieś testy dla uczniów na w-f do ogólnopolskich statystyk, co w sumie pewnie przy innym podejściu nie było by takie złe przy szukaniu talentów, do całkowitego zlania lekcji w-f bo to przecież stresujące i się można spocić.

Opublikowano

Dlatego w siatkówce od lat jesteśmy potęgą, po sukcesach pokolenia Gruszek, Zagumnych i Murków poszło sporo jak na siatkówkę kasy na szkolenie i są efekty. Jest ciągłość, jak już się znajdzie ktoś młody z pasją do sportu to widzi, że co chwila ktoś młody się wybija najpierw w lidze, potem w reprezentacji. 

Opublikowano

Mnie tylko ten murzyn wkurwia w siatce u naszych. 

Opublikowano

A postawiłem pięć dych na Słowenię, jak dostaną wpierdol to będę łzy banknotami ocierał 

Opublikowano

I 1:0 Słowenia, teraz będa się bronić i grać z kontry, a Zieliński z Lewandowskim będą się meczyć 

Opublikowano

Dobry początek naszych, co ty pierdolisz. 

Opublikowano

Tam chyba nasi to formie są. 

Opublikowano

Jak tam idzie praca? :lul:

Póki co legancko, jakby się coś zaczęło jebać to Iga wchodzi jako libero i mamy to. 

Opublikowano

fajny post pani doktor

Cytat

Publiczności ogólna. Bo szlag mnie trafia kompletny i absolutny, jako osobę z magistrem z genetyki i doktoratem z neurobiologii, specjalność - zespoły genetyczne (związane z autyzmem).
Zanim powielicie jakiekolwiek informacje o bokserce, które są zresztą najprawdopodobniej rosyjskim fejkiem, wypowiadając się z ogromną pewnością siebie na temat kariotypów, odpowiedzcie nie sięgając do wikipedii ani ChatGTP:
- Ile człowiek ma chromosomów?
- Co to jest ekspresja genów?
- Co to jest gen SRY?
- Na czym polega dziedziczenie sprzężone z chromosomami płci?
- Co to jest chimeryzm?
- Wymieńcie co najmniej pięć zespołów wywołujących cechy interpłciowe.
- Wymieńcie co najmniej trzy sytuacje powodujące podwyższony testosteron u osób nie posiadających jąder. Skąd on się bierze, gdy nie jest podwyższony?
- Co to jest cecha recesywna, co to jest cecha dominująca?
- W jakich okolicznościach kobiety XX mogą dostąpić łysienia androgenowego?
- Wymieńcie co najmniej trzy choroby genetyczne dziedziczone recesywnie i co najmniej trzy dziedziczone dominująco. 
Jeśli nie potraficie odpowiedzieć na WSZYSTKIE te pytania, nic nie wiecie o determinacji płci u człowieka i proszę nie wycierać sobie gęby genetyką i chromosomami, bo traktujecie je jak frenologię.
Edit: anonimy ze śmiesznym obrazkiem w profilu, które przychodzą obrażać ludzi, kasuję. To jest prywatny profil (no, wypożyczony u fejsa). Z góry przepraszam za niezaznajamianie ludzi, których nie znam irl.

Opublikowano

Mógłby tylko Kurek z taką zaciętością przestać napierdalać w siatkę z zagrywki

Opublikowano

Kurek aż tak dużo błędów nie popełnia. 

Opublikowano

Libero se wszedł i spierdolił koncertowo seta.