Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Darksiders 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaram się cholernie, bo wstyd przyznać ale dopiero w tym roku skończyłem wszystkie części. Praktycznie po kolei i nadal mam ogromny niedosyt. Każda część była inna i to jest zajebiste w tej serii. Sam

• No to już oficjalnie Darksiders 4. Jaranko.

• Tak, tam jest motyw ze zlamaniem ostatniej pieczeci gdzie reszta jezdzcow przecina niebo i zmierza do Wojny. Byloby słitaśnie gdyby mozna bylo wszystkimi czterema pobiegac. Watpie, ale mozna miec nadz

Opublikowano

Bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła, bo nie spodziewałem się nawet, że ta gra jednak kiedyś się pojawi.

Opublikowano

Jedna z moich ulubionych serii. Jak to będzie gra z wszystkimi jeźdźcami to Day One. 

Opublikowano

Liczę na nową część, bo to jedna z ulubionych moich serii, ale tytuł sugeruje remake... Były już remastery, pora na nowe części 

Opublikowano

Tylko, że nie ma żadnego tytułu - to po prostu video na YouTube ma taki nagłówek, bo jakoś to ochrzcić musieli, więc wciąż mam nadzieję, że to kolejna odsłona serii.

Opublikowano

Jaram się cholernie, bo wstyd przyznać ale dopiero w tym roku skończyłem wszystkie części. Praktycznie po kolei i nadal mam ogromny niedosyt. Każda część była inna i to jest zajebiste w tej serii. Sama fabuła też ma jeszcze sporo nie zamkniętych wątków, co z radą? Z kim rozmawiała Lilith pod koniec 3 części (prawdopodobnie z Lucyferem) no i jest teoria że Vulgrim to właśnie wspomniany Lucyfer, który jak wiadomo działa z ukrycia i jest mistrzem manipulacji. Niestety premiera pewnie w 2026….

Opublikowano
W dniu 3.08.2024 o 20:26, Beelzeboss napisał(a):

its time to finish the fight

Oj chciałbym zobaczyć właśnie ten moment w kolejnej grze, zamiast jakiś prequeli lub spinoffów :problem:

Cytat

One of the most badass endings for a video game evar.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Fajnie że idą z kontynuacją opowieści z jednyki banderas

Opublikowano

Tak, tam jest motyw ze zlamaniem ostatniej pieczeci gdzie reszta jezdzcow przecina niebo i zmierza do Wojny. Byloby słitaśnie gdyby mozna bylo wszystkimi czterema pobiegac. Watpie, ale mozna miec nadzieje.

Opublikowano

Jak chcą wrócić z pompą na rynek z marką to mają jedyna okazję by zrobić 4 grywalne postacie i mięsisty gameplay z niezłą intrygą rodem z jedynki.

Chce wierzyć pepegasm