Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borderlands 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 142
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zdecydowanie, Athena najlepsza syrena w serii.   Ja sobie wróciłem do BL3 kilka dni temu, na głównym sejwie (Amara) się bawię, ale chyba zrobię nowe przejście zaczynając z max lvl.  

• Jak najmniej bezbeki i krindżu z trójki i jak najwięcej vibe dwójki z jej niepowtarzalnym klimatem poproszę. No i łażenie po księżycu musi być, uwielbiam te poziomy w Pre-Sequelu a w B3 księżycowe kli

Opublikowano

Początek kampanii. Gra na RTX5090 w 1440p z włączonym DLSS chodzi w ok 100 fps. Słabo.

Opublikowano
6 godzin temu, Shankor napisał(a):

Początek kampanii. Gra na RTX5090 w 1440p z włączonym DLSS chodzi w ok 100 fps. Słabo.

No i gra póki co jakoś graficznie nie powala - no może po efektami cząsteczkowymi.

Na 5080 - Ultra Wide gram z FG podstawowym i wszystko na maksa - 100-140 fpsow, wiec gierka średnio zoptymalizowana.

Gra się jak zwykle wybornie banderas

Opublikowano

Ja nawet uruchomić nie mogę. " Niepowodzenie zapisywania ustawień ".

Zaraz chyba refund leci, bo to jaja jakieś. Człowiek płaci i po pracy pograć nie może.

Edit. Poleciał refund. Kpina z ludzi.

Opublikowano

Na prosiaku framerate nie potrafi utrzymać 60 klatek w trybie performance, a co dopiero będzie na bazowej piątce i reszcie konsol? Tylko patch to uratuje, ale szambo już się wylało.

Kolejna gierka po MH Wilds, która krzyczy i rozkazuje użycie Frame Gena do normalnej rozgrywki na PC.

Opublikowano

Kolejne Borderlandsy i kolejny raz nie ma FOV ja pierdole Randy Plz ile razy mozna!!!

Opublikowano

Ok kolejna kasa w bloto jak na razie

FoV tragiczny choroby lokomocyjnej mozna dostac wraz z tym gowno rozmazanym blurem ktorego nie mozna wylaczyc... a refunda nie zrobie bo Playstation... Jebany Gearbox xD

Opublikowano

Jeszcze we wtorek chciałem kupić i chyba dobrze, że się wstrzymałem )

Opublikowano

Zero recek z konsol, wygląda to na półprodukt. Zamówienie anulowane, widzimy się za 3 lata przy jakimś wydaniu Ultimate za 1/3 ceny

1604413862-827e9880cb6b5a5792a432b2457e6b20.jpg

Opublikowano

Swoją drogą, to faktycznie, ta część ma polskie napisy, oglądam strimy na twitchu i grają sobie. Pierwszy raz dali.

Opublikowano
  • Autor

Oj będzie się trzeba przyzwyczaić do menusów po polsku.

Brak zmiany FoV trochę boli, to samo brak VRR, bo nie jest to stałe 60 klatek, ale ogólnie chodzi dobrze.

Opublikowano

Zmienisz w systemie na angielski i tyle. Raczej powinieneś wtedy mieć angielskie napisy.

Opublikowano
22 minutes ago, Square said:

Oj będzie się trzeba przyzwyczaić do menusów po polsku.

Brak zmiany FoV trochę boli, to samo brak VRR, bo nie jest to stałe 60 klatek, ale ogólnie chodzi dobrze.

Btw w B3 bylo to samo przeciez dodali FoV po tygodniu czy jakos tak

Opublikowano

Siedzi sobie człowiek rano sam w domu to i się zdecydować nie może. Kupiłem znowu na steam i udało mi się uruchomić.

Ustawiłem tylko DLSS jakość i resszty nie ruszałem. Chodzi bardzo dobrze i żadnego sttutera nie mam ( mój pc służy tylko i wyłącznie do grania i jest na nim tylko steam i gry ).

Zapowiada się fajne granie.

Opublikowano

no gra sie super, graficznie też jednak mocno na plus z każda kolejną minutą. Nowe mechaniki - linka, jetpack odświeżyły też walkę, spędzę na pewno sporo godzin, bo gunplay chyba jeszcze bardziej przyjemny niz w poprzednich odslonach!