Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Pytanko - ostatni BL jak gralem to 2. Mam trojke sciagnieta z plusa ale nie ograna. Teraz pytanie lepiej pociupac w 3jke czy od razu brac 4? Wersja na golasie ps5.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Kiedy Wam wypadła pierwsza legenda? Nie mówię o kuponach, tak z gry. Bo ja mam 23level i na razie 0.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Legendy dropią że hej, tylko nie te na które poluję Wczoraj ponad godzinę próbowałem wyfarmić Hot Slugera i dupa, boss rzucał wszystko inne tylko nie to.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 27 minut temu, michu86- napisał(a):Kiedy Wam wypadła pierwsza legenda? Nie mówię o kuponach, tak z gry. Bo ja mam 23level i na razie 0.20 lol pierwsza i na razie ostatnia
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 47 minut temu, KOMARZYSKO napisał(a):Legendy dropią że hej, tylko nie te na które poluję Wczoraj ponad godzinę próbowałem wyfarmić Hot Slugera i dupa, boss rzucał wszystko inne tylko nie to.Ale Ty piszesz o jakimś endgame farmieniu chyba
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor A o jaki drop konkretnie pytasz? Z bossa zabitego raz, czy z farmienia? Z przeciwników, czy ze skrzyni po pokonaniu bossa w bąblu?Mi pierwsza legenda wypadła na 12 (nagroda ze skrzynki po world bossie). Jak się farmi to lecą nawet spoko.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. O jakąkolwiek legendę która wypadła bez farmienia bardziej story :)
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor No to u mnie jak wyżej, poziom 12 po pokonaniu bossa w otwartym świecie. Warto też sprawdzać sklepy, bo już kilka legend tam miałem.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Tam jest napisane, ze grajac na hardzie lepsze dropy sa, ale ja jestem jeszcze w poczatkowej fazie. Poza tym ten hard to taki normal jak na razie. 3 hours ago, Hanza71 said:Jast tu jakies wyzwanie, czy samograj jak 3?Hmm, pewnikiem pozniej bedzie ciezej, ale na razie jest dosc latwo.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 13 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Potestowalem ustawienia wczoraj i co bym nie dal oprócz niskich to zawsze jest między 60- 85 fps. Gra w ogole nie chciała zejść poniżej 60fps. Dziwne. Czyli można grać śmiało na full a nie to co gra ustawi pod kartę.Po tej wczorajszej aktualizacji mam co jakiś czas ścinki teraz. Nie sttuter, tylko taki pół sekundowy zawias raz na 5 minut przy rozpierdolu jakimś.Na moim Radziwille 9070 XT śmiga nieźle na high UW 1440p quasi 80 fps, pograłem 4h na razie i podoba mi sie bardziej niż trójka i dwójka. Znowu lepszy feeling strzelania, bronie i loot od razu ciekawy wpadł, questy poboczne dobra komedia. Na plus też, że wreszcie jest pełny open world, ale zdaję sobie sprawę, że przez to mamy microstutter co kilkanaście sekund, który nigdy nie zostanie naprawiony, przynamniej na PC, UE5 nienawidzi open wordlów, szkoda. 5 godzin temu, michu86- napisał(a):Kiedy Wam wypadła pierwsza legenda? Nie mówię o kuponach, tak z gry. Bo ja mam 23level i na razie 0.10 lvl, 0 so far.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Na moim Radziwille 9070 XT śmiga nieźle na high UW 1440p quasi 80 fps, pograłem 4h na razie i podoba mi sie bardziej niż trójka i dwójka. Znowu lepszy feeling strzelania, bronie i loot od razu ciekawy wpadł, questy poboczne dobra komedia.Na plus też, że wreszcie jest pełny open world, ale zdaję sobie sprawę, że przez to mamy microstutter co kilkanaście sekund, który nigdy nie zostanie naprawiony, przynamniej na PC, UE5 nienawidzi open wordlów, szkoda.10 lvl, 0 so far.I tak do wczorajszego patcha mi śmigało świetnie bez żadnych przycięć.Poboczne są świetne moim zdaniem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zrobiłem 20 misji pobocznych na ten moment i tylko ta z Napademwyrozniala sie na tyle abym ją zapamietał. Cala reszta to jednak przynieś, podaj, pozamiataj.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Panowie te kody co tu podajecie czasami to mają jakąś datę ważności? Bo do misji potrzebuje sprzedać 1 legendarna broń a nic mi nie dropi. To ta misja z automatami co trzeba sprzedawać/odkupić w określonej kolejności przedmioty.Godzinę temu, suteq napisał(a):Zrobiłem 20 misji pobocznych na ten moment i tylko ta zNapademwyrozniala sie na tyle abym ją zapamietał. Cala reszta to jednak przynieś, podaj, pozamiataj.A mi żadna. Większość jest zrobiona identycznie i już trochę męczy mnie ten klimacik krindzowo-przesmiewczo-psychodeliczny. Jakby każda poboczna misja chciała ciągle pokazywać taki tu mamy klimat, jesteśmy wszyscy porąbani, słuchaj: mam pojebaną rzecz do ogarnięcia. Wiem, że to jest Borderlands i klimaty madmaxowe, ale dla mnie tego za dużo. Nawet nie słucham gadki NPC bo mnie nudzą. Może czasami trafi się jakaś misja perełka no ale jeszcze takiej nie wychwycilem. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez michu86-
Opublikowano 58 minut temu58 min Autor 6 minut temu, michu86- napisał(a):Panowie te kody co tu podajecie czasami to mają jakąś datę ważności?Tak mają, tutaj masz listę https://mentalmars.com/game-news/borderlands-4-shift-codes/