Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Niektórych bossów pozniej bez łuku zrobić to niezłe schody, wiem, bo zabrakło mi strzał.Jakoś się udało, ale było grubo.Teraz mam 1000 na wszelki wypadek.Ale to mi się w tej grze podoba, jak Ci czegoś braknie, to braknie, nie ma zmiłuj się i nagle magicznego przyzwania rzeczy przez grę.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. ja to nie wiem jak założyć obóz? Niby mam questa w 3 akcie że trzeba rozbudować obóz mam znacznik w obozie i nie wiem co mam zrobić
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Masz napisane co masz zrobić.Teraz nie musisz na mapie ekipy wybrać do rozbudowy?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja tam mialem problem z noszeniem workow, bo o ile przepchanie wozu i wbicie pali jest dobrze oznaczone tak z tym noszeniem mialem 2 punkty na mapie podswietlone i nosilem worki najpierw z jednego miesca w drugie, pozniej jeszcze kilka workow z innego miejsca i dopiero jak wszystkie przeniosłem z powrotem to mi zaliczylo. Co do łucznictwa to 3ci etap siadl za drugim podejsciem, ale na 1szym i drugim spedzilem chyba z godzine. Wydaje mi sie ze poziom trudności tam byl losowy, zdarzały sie podejścia gdy na dzien dobry dostawalem 2-10 i gosc puszczal strzaly zanim sie tarcze podnosily.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 30 minutes ago, iluck85 said:Masz napisane co masz zrobić.Teraz nie musisz na mapie ekipy wybrać do rozbudowy?Wyślij towarzyszy na misje rozbudowa obozu i jest znacznik na środku obozu i jak podchdzę do tych towarzyszy co się tam kręca Marius czy Carl to nie mogę nikogo wysłać
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Z poziomu mapy to się robi. Najechać trzeba na obóz i tam będą zadania. Wybierasz typa i co ma zrobić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Pamiętajcie, że w opcji dostępność jest z 5 opcji schowania hełmu podczas cutscen, walki itp. :) zmienili też ekran save i load, już nie można się pomylić.Lubię, jak gracze proszą o jedną opcje, a oni dają 5, takie to Pearl Abyssowe xD.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jeszcze niech zrobią żeby rzeczy fabularne/nie do sprzedania nie zagracały ekwipunku i będzie cacy. Mam 80/99 i wszystko mi się przyda, żeby do skrzyni nie latać.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, Qbon napisał(a):Niesamowite w tych czasach, devi słuchają czego chcą gracze.Człowiek się oduczył, po tym, jak innym naprawienie buga zajmuje 5 lat xD.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mimo dość mieszanego odbioru na początku, gra odniosła wielki sukces, ciągle w topce steam jeśli chodzi o single player, 5 baniek pewnie na dniach będzie.Nie mogę się doczekać tych pokemonów od nich, ale coś czytałem, że jeszcze ze 2 lata im zejdzie, bo nadal skupieni na szlifowaniu crimson desert.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niektórych bossów pozniej bez łuku zrobić to niezłe schody, wiem, bo zabrakło mi strzał.Jakoś się udało, ale było grubo.Teraz mam 1000 na wszelki wypadek.Ale to mi się w tej grze podoba, jak Ci czegoś braknie, to braknie, nie ma zmiłuj się i nagle magicznego przyzwania rzeczy przez grę.Jakiś specjalnych? Bo zwykle przecież są nieskończone jak odwiedzisz wioskę dzieci.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 8 minut temu, easye napisał(a):Jakiś specjalnych? Bo zwykle przecież są nieskończone jak odwiedzisz wioskę dzieci.No zapewne coś mnie ominęło :)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. matko w tej grez jest tyle fajnych rzeczy, buildow, ze człowiek po 200h będzie nadal coś odkrywał. Niektórzy widziałem latają z 2 mieczami jednoręcznymi, ciekawe jak biją.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak to jest z tymi strzałami z wioski? Mam to i jest niby 10 sztuk. One się odnawiają, ale to chyba nie tak, że da się strzelać bez końca cały czas.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, easye napisał(a):matko w tej grez jest tyle fajnych rzeczy, buildow, ze człowiek po 200h będzie nadal coś odkrywał.Niektórzy widziałem latają z 2 mieczami jednoręcznymi, ciekawe jak biją.Fajne tutaj jest to, że każdy gra zupełnie inaczej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. ja nie wiem może jestem retardem ale z poziomu mapy nie mam absolutnie nic do wyboru
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, Kaczi napisał(a):ja nie wiem może jestem retardem ale z poziomu mapy nie mam absolutnie nic do wyboruNajedz na mapie na obóz. Potem trojkąt na padzie. I beda misje.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, Kaczi napisał(a):ja nie wiem może jestem retardem ale z poziomu mapy nie mam absolutnie nic do wyboruOdpalasz mapę i najeżdżasz na obóz- wyjące wzgórze. Wciskasz trójkąt i potem R1 wchodzisz w towarzyszę i tam jest buduj. 2
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wyzwanie z łuku poszło za 4 próba. Faktycznie trochę randomowe. Raz szło gładko a po chwili koleś szybciej strzelał niż tarcza wyskoczyła.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. no teraz poszło. Dziękujęco do wyzwań to ja mam zrobione ale nie wiem jak wyzwać championów
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zajebiste miejsce na okradanie szlachciców, koło Demeniss Wildfire Park i fajny opcjonalny boss tam wpada, uczy kilku skilli do łuku.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Walicie w dzwony? Ja tylko pierwszy zaliczyłem, wole sam mapę odkrywać
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Po ostatnim patchu mam wrażenie, że tryb wydajności jeszcze nabrał ostrości, szczególnie w kwestii chmur na niebie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 47 minut temu, Shen napisał(a):Walicie w dzwony? Ja tylko pierwszy zaliczyłem, wole sam mapę odkrywaćRzadko.Ale mi tarcza wpadła z Tristana (Tarcza Drake'a i Miecz Spada tam leci), aż szkoda 2h walczyć;).Ale fajna nawet jak walczymy dwuręcznym, bo aż +2 do attack speed.W ogóle wielu bossów opcjonalnych dalej w grze daje takie itemy fioletowe do użycia, które dają nam różne rzeczy np. możliwość zatrudnienia kogoś, albo +40 do ducha, gdzie normalnie musimy za to dużo artefaktów wydać.