Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Niektórych bossów pozniej bez łuku zrobić to niezłe schody, wiem, bo zabrakło mi strzał.Jakoś się udało, ale było grubo.Teraz mam 1000 na wszelki wypadek.Ale to mi się w tej grze podoba, jak Ci czegoś braknie, to braknie, nie ma zmiłuj się i nagle magicznego przyzwania rzeczy przez grę.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. ja to nie wiem jak założyć obóz? Niby mam questa w 3 akcie że trzeba rozbudować obóz mam znacznik w obozie i nie wiem co mam zrobić
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Masz napisane co masz zrobić.Teraz nie musisz na mapie ekipy wybrać do rozbudowy?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja tam mialem problem z noszeniem workow, bo o ile przepchanie wozu i wbicie pali jest dobrze oznaczone tak z tym noszeniem mialem 2 punkty na mapie podswietlone i nosilem worki najpierw z jednego miesca w drugie, pozniej jeszcze kilka workow z innego miejsca i dopiero jak wszystkie przeniosłem z powrotem to mi zaliczylo. Co do łucznictwa to 3ci etap siadl za drugim podejsciem, ale na 1szym i drugim spedzilem chyba z godzine. Wydaje mi sie ze poziom trudności tam byl losowy, zdarzały sie podejścia gdy na dzien dobry dostawalem 2-10 i gosc puszczal strzaly zanim sie tarcze podnosily.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 30 minutes ago, iluck85 said:Masz napisane co masz zrobić.Teraz nie musisz na mapie ekipy wybrać do rozbudowy?Wyślij towarzyszy na misje rozbudowa obozu i jest znacznik na środku obozu i jak podchdzę do tych towarzyszy co się tam kręca Marius czy Carl to nie mogę nikogo wysłać
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Z poziomu mapy to się robi. Najechać trzeba na obóz i tam będą zadania. Wybierasz typa i co ma zrobić.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Pamiętajcie, że w opcji dostępność jest z 5 opcji schowania hełmu podczas cutscen, walki itp. :) zmienili też ekran save i load, już nie można się pomylić.Lubię, jak gracze proszą o jedną opcje, a oni dają 5, takie to Pearl Abyssowe xD.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jeszcze niech zrobią żeby rzeczy fabularne/nie do sprzedania nie zagracały ekwipunku i będzie cacy. Mam 80/99 i wszystko mi się przyda, żeby do skrzyni nie latać.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 minutę temu, Qbon napisał(a):Niesamowite w tych czasach, devi słuchają czego chcą gracze.Człowiek się oduczył, po tym, jak innym naprawienie buga zajmuje 5 lat xD.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Mimo dość mieszanego odbioru na początku, gra odniosła wielki sukces, ciągle w topce steam jeśli chodzi o single player, 5 baniek pewnie na dniach będzie.Nie mogę się doczekać tych pokemonów od nich, ale coś czytałem, że jeszcze ze 2 lata im zejdzie, bo nadal skupieni na szlifowaniu crimson desert.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niektórych bossów pozniej bez łuku zrobić to niezłe schody, wiem, bo zabrakło mi strzał.Jakoś się udało, ale było grubo.Teraz mam 1000 na wszelki wypadek.Ale to mi się w tej grze podoba, jak Ci czegoś braknie, to braknie, nie ma zmiłuj się i nagle magicznego przyzwania rzeczy przez grę.Jakiś specjalnych? Bo zwykle przecież są nieskończone jak odwiedzisz wioskę dzieci.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 8 minut temu, easye napisał(a):Jakiś specjalnych? Bo zwykle przecież są nieskończone jak odwiedzisz wioskę dzieci.No zapewne coś mnie ominęło :)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. matko w tej grez jest tyle fajnych rzeczy, buildow, ze człowiek po 200h będzie nadal coś odkrywał. Niektórzy widziałem latają z 2 mieczami jednoręcznymi, ciekawe jak biją.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jak to jest z tymi strzałami z wioski? Mam to i jest niby 10 sztuk. One się odnawiają, ale to chyba nie tak, że da się strzelać bez końca cały czas.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, easye napisał(a):matko w tej grez jest tyle fajnych rzeczy, buildow, ze człowiek po 200h będzie nadal coś odkrywał.Niektórzy widziałem latają z 2 mieczami jednoręcznymi, ciekawe jak biją.Fajne tutaj jest to, że każdy gra zupełnie inaczej.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. ja nie wiem może jestem retardem ale z poziomu mapy nie mam absolutnie nic do wyboru
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 minuty temu, Kaczi napisał(a):ja nie wiem może jestem retardem ale z poziomu mapy nie mam absolutnie nic do wyboruNajedz na mapie na obóz. Potem trojkąt na padzie. I beda misje.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, Kaczi napisał(a):ja nie wiem może jestem retardem ale z poziomu mapy nie mam absolutnie nic do wyboruOdpalasz mapę i najeżdżasz na obóz- wyjące wzgórze. Wciskasz trójkąt i potem R1 wchodzisz w towarzyszę i tam jest buduj. 2
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Wyzwanie z łuku poszło za 4 próba. Faktycznie trochę randomowe. Raz szło gładko a po chwili koleś szybciej strzelał niż tarcza wyskoczyła.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. no teraz poszło. Dziękujęco do wyzwań to ja mam zrobione ale nie wiem jak wyzwać championów
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Zajebiste miejsce na okradanie szlachciców, koło Demeniss Wildfire Park i fajny opcjonalny boss tam wpada, uczy kilku skilli do łuku.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Walicie w dzwony? Ja tylko pierwszy zaliczyłem, wole sam mapę odkrywać
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Po ostatnim patchu mam wrażenie, że tryb wydajności jeszcze nabrał ostrości, szczególnie w kwestii chmur na niebie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 47 minut temu, Shen napisał(a):Walicie w dzwony? Ja tylko pierwszy zaliczyłem, wole sam mapę odkrywaćRzadko.Ale mi tarcza wpadła z Tristana (Tarcza Drake'a i Miecz Spada tam leci), aż szkoda 2h walczyć;).Ale fajna nawet jak walczymy dwuręcznym, bo aż +2 do attack speed.W ogóle wielu bossów opcjonalnych dalej w grze daje takie itemy fioletowe do użycia, które dają nam różne rzeczy np. możliwość zatrudnienia kogoś, albo +40 do ducha, gdzie normalnie musimy za to dużo artefaktów wydać.