Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crimson Desert

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Czezare napisał(a):

A czemu nie kupisz gry w pudełku? Na Alledrogo nówkę można nabyć już poniżej 250 zydli. Odkąd przestałem dzielić konta, a tym samym gier z kumplem cyfrówki zwyczajnie przestały się opłacać.

A jak tę zbroję odebrać? Ona znajduje się w edycji Day One Edition?

No ja miałem dwa klucze w pudle z grą na PS5.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 77,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patapon
    Patapon

Jak pojawiła się opcja ukradnij osła to sądziłem, że na nim pojadę, a nie że będę z nim uciekał przez miasto niosąc go na barana   Ciekawe czy byka można ukraść

• Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły haha

• Zax dał 7/10 Skull and Bones, przekonany że "gra będzie wspierana latami". Niech to wybrzmi.

Opublikowano
19 minut temu, Czezare napisał(a):

A czemu nie kupisz gry w pudełku?

To taki mój ogólny problem z brakiem cierpliwości i ograniczeniem czasowym. Gdybym chciał pograć jeszcze dziś, bo jest niedziela i mam wolne, a nie czekać na paczkę we wtorek, to tylko cyfra. :) Dodatkowo cyfrowa wersja umożliwia mi streamowanie na Portala z chmury (tak, wiem, że jest Remote Play, ale to ma też swoje ograniczenia).

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No ja miałem dwa klucze w pudle z grą na PS5.

Kurcze, wygląda na to że dałem dupyfrog Nie zwróciłem uwagi na te papierowe wkładki w pudełku. Są kody, ale tam jest wyraźnie napisane, że ważność kodu mija 19.03. ( Co prawda wprowadziłem w menu konsoli kody, system je zarejestrował, ale w grze tj w ekwipunku nic dodatkowego nie ma. I co, dupsko blade?sadkek

Opublikowano

Może trzeba pobrać jakieś DLC osobno?

btw naprawdę kody mają datę ważności? Bo w przypadku innych gier jak się kupi Day One Edition nawet kilka tygodni po premierze, to dodatki zawsze wskakują. Nie spotkałem się jeszcze z tym, żeby po premierze gry wersja teoretycznie przedpremierowa nie działała.

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał(a):

Kurcze, wygląda na to że dałem dupyfrog Nie zwróciłem uwagi na te papierowe wkładki w pudełku. Są kody, ale tam jest wyraźnie napisane, że ważność kodu mija 19.03. ( Co prawda wprowadziłem w menu konsoli kody, system je zarejestrował, ale w grze tj w ekwipunku nic dodatkowego nie ma. I co, dupsko blade?sadkek

Options > add on

1 minutę temu, DarkStar napisał(a):

Może trzeba pobrać jakieś DLC osobno?

btw naprawdę kody mają datę ważności? Bo w przypadku innych gier jak się kupi Day One Edition nawet kilka tygodni po premierze, to dodatki zawsze wskakują. Nie spotkałem się jeszcze z tym, żeby po premierze gry wersja teoretycznie przedpremierowa nie działała.

Maja date waznosci, 19/03/2046beka

Opublikowano
7 minut temu, Czezare napisał(a):

tam jest wyraźnie napisane, że ważność kodu mija 19.03. (

2046, więc raczej masz czas leo

Opublikowano
2 minuty temu, Wredny napisał(a):

2046, więc raczej masz czas leo

Zaraz nowy artykuł na PPE, "kody do Crimson Deser z datami ważności, jest komentarz znanego programisty DUPCIA."

34 minuty temu, DarkStar napisał(a):

To taki mój ogólny problem z brakiem cierpliwości i ograniczeniem czasowym. Gdybym chciał pograć jeszcze dziś, bo jest niedziela i mam wolne, a nie czekać na paczkę we wtorek, to tylko cyfra. :) Dodatkowo cyfrowa wersja umożliwia mi streamowanie na Portala z chmury (tak, wiem, że jest Remote Play, ale to ma też swoje ograniczenia).

No kurde to jest lipa wlasnie z wersjami na płytce:/.

Opublikowano

Po ponad 20h udało się ukończyć drugi chapter

Opublikowano

Jak w tej grze działa system zapisu gry? Można zapisać w dowolnym momencie (oczywiście oprócz walki, itd.)?

Opublikowano

Mi sie gierka podoba, ale odpuszczam do pacza jakiegoś. Dziś i wczoraj przy wejściu do mapki zwieszała się chyba z 10 razy, a że uruchomienie ponowne to nie 5 sek wiecreggie

Widzę ze na necie mają podobny problem ludzie

Opublikowano
2 minuty temu, MichAelis napisał(a):

Mi sie gierka podoba, ale odpuszczam do pacza jakiegoś. Dziś i wczoraj przy wejściu do mapki zwieszała się chyba z 10 razy, a że uruchomienie ponowne to nie 5 sek wiecreggie

Widzę ze na necie mają podobny problem ludzie

Na amatorze? Ja na prosiaku miałem jednego crasha pod koniec walki z bossem i musiałem powtarzać, a tak to żadnych bugów.

Opublikowano

Na pro. Widzę, że ludzie jakieś fikołki robią typu wyłącz hdr i ustaw tryb jakości xd no jebie się coś zdecydowanie przy nagłym wejściu w mapę ogólną.

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał(a):

Na amatorze? Ja na prosiaku miałem jednego crasha pod koniec walki z bossem i musiałem powtarzać, a tak to żadnych bugów.

Jeszcze nic, ale też Prosię i godzinka dzisiaj Portal streaming z Prosia.

Opublikowano
34 minuty temu, DarkStar napisał(a):

Jak w tej grze działa system zapisu gry? Można zapisać w dowolnym momencie (oczywiście oprócz walki, itd.)?

Można w każdym, ale po wczytaniu nie zaczynasz dokładnie tam gdzie zapisałeś. Nie rozgryzłem tego systemu jeszcze xd

Opublikowano

Dotarł ktoś do jakiegoś Barbera i stylizował postać ?

Wiem że w swoim obozie można ale to pewnie jeszcze spora droga przede mną zanim bedzi dostępny. Ale może gdzieś w miastach są??

Opublikowano

Na PC i w przypadku grania z HDRem dobrze sobie wrzucić ten mod

Renodx

Lepszy HDR i przede wszystkim pozwala wyłączyć aberracje chromatyczną.

Edytowane przez Qbon

Opublikowano
40 minut temu, MichAelis napisał(a):

Można w każdym, ale po wczytaniu nie zaczynasz dokładnie tam gdzie zapisałeś. Nie rozgryzłem tego systemu jeszcze xd

No i wlasnie usiadłem do wieczornej sesji i po tym poście boję się wchodzić na mapę, więc po prostu nie będę z niej korzystał xD.

A który masz chapter i która postać?

Nie no wszystko śmiga, od mapy kontynentu aż do końca paręnaście razy robiłem. Ciekawe, kiedy to się buguje.

Opublikowano

Zjebana gra, chyba z 5 crashy dziś miałem, teraz był zajebisty, wlazłem do gry i już po minucie freeze wszystkiego i crash. Kurwa. Mać.

Opublikowano

No niestety - wejście na mapę zwiesza całą konsolę - wczoraj miałem raz, a dziś myślałem, że wszystko git, bo na mapie spędziłem wporo czasu, ale jednak nie - też mi crashowało.

Opublikowano
25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No i wlasnie usiadłem do wieczornej sesji i po tym poście boję się wchodzić na mapę, więc po prostu nie będę z niej korzystał xD.

A który masz chapter i która postać?

Nie no wszystko śmiga, od mapy kontynentu aż do końca paręnaście razy robiłem. Ciekawe, kiedy to się buguje.

Nie wiem dokładnie kiedy. Czasem jest okej, a czasem od razu freeze. Wydaje mi sie, że jak sie wchodzi na mape gdzie sa questy pozaznaczane to jest okej.

Początek trzeciego chaptera jestem. Od wczoraj mi się jebie. Wcześniej nie było takich akcji.

Opublikowano
1 minutę temu, MichAelis napisał(a):

Nie wiem dokładnie kiedy. Czasem jest okej, a czasem od razu freeze. Wydaje mi sie, że jak sie wchodzi na mape gdzie sa questy pozaznaczane to jest okej.

Początek trzeciego chaptera jestem. Od wczoraj mi się jebie. Wcześniej nie było takich akcji.

To tam gdzie Ja, własnie odblokowałem Damienne, przełączyłem na wszelki wypadek na Performance z Vsync off z powrotem, w sumie na tym grałem wcześniej.

Na Reddit coś wyczytałem, że pomaga, ale pewnie to tylko przypuszczenie.

Opublikowano

Wszystko już na dziś ogarnięte i zasiadam do gry.

Będzie chyba grane do 2:00 AM spicy

Opublikowano

A i jeszcze mi się resetują ustawienia co kilka uruchomień gry xd hdr off i cale ustawienia hdru. Mają szczęście, że chociaż gra ładna, bo bym wykurwił to w kosmos. Jade w dele na tydzień oby połatali do weekendu.

Opublikowano

OLX zawalony Crimsonikiem, za 170 idzie już wyrwać. Poczeka się miesiąc aż połatają i weźmie poniżej stówki tego bangera aka RDR3